Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CELEBRATKA

jak nauczyć faceta obchodzić rocznice i inne święta?

Polecane posty

Gość CELEBRATKA

witam, mój facet i ja mieszkamy razem od niedawna. zawsze bylo nam bardzo dobrze i codziennie czuje sie przy nim cudownie. mam jednak problem bo On nie toleruje czegos takiego jak obchodzenia imienin urodzin wlaentynek czy nawet naszej rocznicy. wedlug niego to zwykłe dni i wystarczy buziak lub slowa ,,wszytskeigo najlepszego,,. ja uwazam ze milo by byylo dostac kwiaty, zostac zaproszona na kolacje itp. nie moge nauczyc go tego. tlumacze, prosze, pokazuje jak w mojej rodzinie takie swieta zawsze wygladaja ale to niestety nie przynosi rezultatów. gdy on ma urodziny lub inne swoje swieto bardzo sie staram-kolacja, prezent wspolny wieczzor lub wyjsce ale w druga strone to nie dziala wcale.... pomóżcie bo nie wiem co mam robic...czuje się pominięta, nasz związek nie daje mi juz takiej radości...przecież jestem tylko kobietą która potrzebuje adoracji a moja milos i uczucie zmienia sie juz w żal....i tak od 2 lat! Jesli macie jakies pomysły prosze o pomoc.

na swoje urodziny rozwal mu komputer a na rocznice slubu samochod zapamieta

Gość CELEBRATKA
NA PRISON BREAK? UWIĘŻIC GO?:)

a czekaj to nie bylo slubu... cholera co robic, co robic wiem - rzuc go!

Gość CELEBRATKA
PRZYNAJMNIEJ JESTES SZCZERA(Y), NIE, SLUBU NIE BYLO ALE GO KOCHAM TLYKO Z ENIE CHCHE ZEBY ANSZE ZYCIE TAK WYGLADALO

Gość CELEBRATKA
TAAAAAA....

Gość CELEBRATKA
JUZ WIEM, ZASKOCZE GO I KU JEGO ZDZIWNIENIU POKAZE ZE MAM W D.... WALENTYNKI...ALBO COS ZROZUMIE ALBO NIE A WTEDY PODEME KROKI. A CO!

Gość loooooooooooo matkooooooo
na pewno bedzie zawiedziony,ze nic nie zorganizujesz na walentynki nie ma co!;)

Gość CELEBRATKA
ALE ALUZJA MOZE ZADZIALA....:) HEHEH NIE WIEM JUZ NPRAWDE

Gość rghgrfedws
A jak sa jego urodziny to tez ma to gdzies czy wtedy oczekuje prezentow i uwagi? :> Btw wylacz capslocka..

Gość laskaaaaa
wyslij sobie walentynke, zobaczy ze masz adratora i..............zacznie sie starac. HAPPY END

Gość CELEBRATKA
jak są jego urodziny to ja zawsze cos organizuje choiaz mowi ze nie trzeba ale zawsze sie cieszy to widac:) skoro sam odczuwa ze to rpzyjemne czemu mi tego nie odwzajemnia

Gość CELEBRATKA
tak, mysle ze oczekuje uwagi... nie moge tego rozkwinic umie brac lecz ni dawac? nie mam pojecia

Gość hahahahah dobre
"jak nauczyć kota sikać do kuwety" - tylko z tym mi się ten temat skojarzył:) rozbawiłaś mnie autorko. Ty masz faceta czy zwierzątko do wytresowania:)

Gość rghgrfedws
No bo widocznie wisi mu to czy Tobie bedzie przyjemnie. Nigdy nie dostalas od niego nic chocby na urodziny??

Gość walewryja
Normalnie z nim POROZMAWIAJ. Powiedz, że ty jestes tak wychowana, ze świeta sie obchodzi i odczuwasz niedosyt, kiedy on to traktuje jak zwykły dzień i jedyne, co jest inne niż codziennie, to "wszystkiego najlepszego". Że nie oczekujesz serenad pod oknem ani ckliwych wyznać, ale chciałabys, żebyście coś razem zrobili, poszli na kolację, do kina albo na spacer w fajne miejsce, żebyscie sobie jedno drugiemu zrobili jakaś małą niespodziankę. Jeszcze rozumiem głupie, kiczowate walentynki, ale urodziny czy rocznica to jest ważny dzień. Powiedz mu, ze nawet jesli tego nie lubi - to czy nie mógłby się przemoc, skoro to dla ciebie jest bardzo wazne.

Gość CELEBRATKA
dostalam na piewsze walentynki roze, bylismy wtedy ze soba kilka dni no i na swieta zawsze cos dostaje ale jesli chodzi o urodziny imieniny rocznice i dzen kobiet....nie, moze ja za duzo wymagam moz ejestem samolubna nie kumam

Gość jhlllsvgssususuusu
"ja uwazam ze milo by byylo dostac kwiaty, zostac zaproszona na kolacje itp." wiesz imieniny i rocznica to nie tylko dostawanie prezentow. Jesli zapraszasz gosci na imieniny, czestujesz ich ciastem, kolacja... a Ty dostajesz prezent. Co do rocznicy, rownie dobrze Ty mozesz go zaprosic na kolacje. Moze, zamiast wymagac i oczekiwac, Ty mu cos daj. Jesli sie ucieszy, powiedz "to z okazji naszej rocznicy. Nie sadzisz, ze fajnie jest dawac prezenty ukochanej osobie? Ja lubie dawac i dostawac"

Gość CELEBRATKA
kilka rozmow juz bylo ale zawsze po fakcie urodzin-ze mi przykro itp, masz racje trzeba zorganizowac DUZA szczera rozmowe bo inaczej bedzie tak jak jest, moze ona poskutkuje

Gość CELEBRATKA
ja daje od siebie ile moge, nie tylko prezenty bo nie o kase chodzi, daje cale serce i duzo propozyci i pomyslow, na rocznice zaprosilam go na kolacje a on na to ze nie rpzyjmuje zaproszenia bo poczulby sie staro idac na sztywna kolacje ze mna (ma 29lat) poszlismy do KFC...no super mam nadzieje z epoczul sie odpowiednio mlodo bo ja jakbym miala 13 lat..... (mam 23)

Gość loooooooooooo matkooooooo
wez sie dziecko za nauke!tak to jest jak dziecko bawi sie w dorosla i mieszkanie razem..srednio widze przszlosc Waszego zwiazku

Gość i bardzo dobrze
"jak nauczyć faceta obchodzić rocznice i inne święta?" Przestan obchodzic swieta i jego urodziny, imieniny i go olej. Szybka zobaczy jakie to fajne.