Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka.kulka

SUKIENKA NA WESELE

Polecane posty

Gość julka.kulka

HEJ PROSZĘ O PORADĘ. CHCIAŁABYM ZAŁOŻYĆ NA ŚLUB KOLEŻANKI GRANATOWĄ SUKIENKĘ, COŚ PROSTEGO, BEZ UDZIWNIEŃ. NIE WIEM JAKIE DODATKI MAM DOBRAĆ, BUTY, TOREBKA. CHCĘ WYGLĄDAĆ "UROCZO", ELEGANCKO ALE SKROMNIE - TO NIE MÓJ DZIEŃ. MOŻE COŚ TAKIEGO: http://allegro.zumi.pl/asos-granatowa-kokarda-dekolt-serce-boska-xs-s-i1350155209.html TYLKO ŻE GRANATOWA: http://allegro.zumi.pl/asos-piekna-nude-sexy-sukienka-s-8-36-bcm-i1424004836.html

Gość całkowicie czarny kot
Moim zdaniem trochę za odważne jak na ślub. Ale... kazdy ma swój gust, a o nich, jak wiemy, się nie dyskutuje. :-)

Gość powaznie mówię
A majki do sukienki założysz?Lepiej jak byś poszła bez majtek

Gość julka.kulka
ta jasna też za odważna? tak majtki założę. powiedzcie lepiej jakie buty i torebkę mam do tego dobrać

Gość julka.kulka
możecie mi coś zaproponować tylko nic dla starej baby mam 25lat

Gość antena satelitarna
jesli wesele jest teraz, to logiczne ze autorka w kosciele bedzie w plaszczu wiec co niby ma nie pasowac? pierwsza mi sie baaardzo podoba :) jak tylko masz figurke to kupuj smialo :) co do dodatkow... hmmm moze buty kremowe? szare?

Gość volga_jasnowidzaaa
sukienki asos sa przepirkne szkoda ze sporo kosztuja wogóle wszytskie ich ciuchy sa super i ta sukienka szcególnie ta bezkowa jest piekna

nie wypada isc naweselew jasnej sukni bo ten kolor jest zarezerwowany do panny młodej a ta granatowa jest sliczna

Gość julka.kulka
no ta beżowa jest cudowna ;) ale ja chcę granatową. Mam jasną karnację i nie bardzo mogę nosić takie jasne rzeczy bo zlewam się z nimi i mnie nie widać ;)

Gość julka.kulka
ale chyba jest modle kremowej w kolorze granatowym - nie chciało mi się szukać

Gość juupii jupiii
moim zdaniem smialo mozesz zalozyc taka sukienke.. obie sa bardzo ladne.. jesli masz zgrabne nogi i figure to nawet sie nie zastanawiaj.. w koncu mloda jestes a nie jakas ryczaca 50tka..a te co tak krytykuja pewnie same zalozylyby taka kiecke ale figura nie taka...wiec ew do kosciola mozesz nalozyc jakies bolerko badz zakiet ale smialo mozesz sie w nie ubrac.. wiekszosc pewnie poszlaby w worku bo bezguscia.. eh.. sliczne te sukienki.. sama sie nad taka zastanawiam bo tez mam kilka wesel :) wiec nie sluchaj ich tylko zaloz jesli dobrze sie w niej czujesz.. pamietaj ze to Ty masz sie w niej czuc a nie zwracac uwage na to co inne z forum powiedza..

Gość julka.kulka
dzięki jupi tylko nie wiem jakie buty i torebkę ;)

Obię są super :) Do beżowej czarne dodatki mogą bez, bez cudowania. Albo złote :) złote na pewno ładniej by pasowały. A do granatowej mogą być czerwone :)

Gość julka.kulka
nie patrzcie na kolor tej beżowej - ma być granatowa i do granatowego dodatków potrzebuję ;)

Gość ahahha ale jaja swiat maly
sliczne obydwie i tak sie chodzi na wesela ,chyba odwaznych nie widzialyscie:P