Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa mamuśka jestem

Jak powinna wyglądać "zdrowa kupka" u miesięcznego bobasa?

Polecane posty

Gość Nowa mamuśka jestem

Zastanawiam się jak powinna wyglądać, bo słyszałam już wiele opinii. Moja córcia robi zwykle kupki, ktore wyglądają jak musztarda, ale czasem są zielone,a czasem żółte ale pieniste. Nie wiem jak mam stwierdzić, czy taka kupka jest za rzadka, czy jest w sam raz. Po czym to można poznać?

MI polozna powiedziala ze o kupke trzeba sie martwic jak jest twarda, czarna, albo z krwia :) w innych przypadkach nie

Gość ja też się zastanawiam
jak powinna wyglądać. Mój synek ma prawie dwa miesiące i robi po 8 kup dziennie Raz są zielone, raz pieniste i wodniste. Czy to normalne? Czy w tym wieku nie powinien robić mniej kup?

Gość izia87
jak karmisz piersia to maja byc musztardowe ale nie powinny być zielone i wodniste ja tez mam miesiecznego bobasa i zawsze sie pytam połoznej lub pediatry:)

Gość z moją córką
Na początku i przy rozszerzaniu diety mogą być zielone i zbyt wodniste, a potem zielony kolor to objaw alergii pokarmowej bądź infekcji bakteryjnej. Nie powinna też być za twarda, za ciemna i w konsystecji twardych bobków, bo to świadczy o zaparciach. Każdy inny kolor i konsystencja jest dopuszczalna :)