Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajajcekkk

Marchewka z groszkiem

Polecane posty

Gość Jajajcekkk

Przypadkiem znalazłem fajny tekst. Może komuś się spodoba: Był początek roku akademickiego. Przyglądałam się młodemu, przystojnemu mężczyźnie. Jego idealnie wyrzeźbione ciało zdradzało zamiłowanie do sportów a egzotyczna opalenizna była dowodem ciekawie spędzonych wakacji. Taki rozrywkowy lekkoduch- zupełnie nie pasował do tego ponurego miejsca. Miał otwarte złamanie podudzia. Między nogami leżało zawiniątko. W zrywkę z pobliskiego marketu ktoś pośpiesznie owinął oblepiony źdźbłami trawy mózg. Z żołądka wypłynęła ciepła, ledwie nadtrawiona marchewka z groszkiem. Lubię marchewkę z groszkiem. Jej słodki, mdły zapach wwiercał się natarczywie w receptory. Takie zwłoki są najgorsze. Takie ledwo, ledwo co. Wkładasz rękę między jelita a tam ciepło.... Za jednymi drzwiami rozdzierająco szlochała matka. Za drugimi czekała jego dziewczyna. Na swoją kolej. Miała idealny manicure. Idealny na tą okazję. Krwistoczerwony. Zupełnie taki jak ja dzisiaj. A Wy? Lubicie szybką jazdę? Wcieracie wieczorem balsam w ciało? Dobieracie kolor lakieru do bukowej deski? Wyciskacie na siłowni, by jędrne mięśnie dobrze prezentowały się w chłodni?Ilu z Was zaśnie dzisiaj w ciepłej, miękkiej pościeli? Ilu spędzi tą noc na zimnym, prosektoryjnym stole? Pomyśl o marchewce z groszkiem, gdy dociskasz pedał gazu. Źródło: http://pszczolawwazonie.blog.onet.pl/mlode-cialo,2,ID420135963,n