Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcęzemsty

Chcę się zemścić na dziewczynie byłego

Polecane posty

Gość Chcęzemsty

Która wjebała się w nasz związek!!! Ona jest kasjerką w dużym centrum handlowym. Co mogę zrobić, żeby straciła tą pracę? Albo macie inne pomysły jak ja zniszczyć? Może wiedzieć ze to ja

Gość zabytkowa książka
idź do jej szefa(szefowej) i powiedz, że dostawiała się do Twojego byłego chłopaka w czasie pracy, a teraz jest dla Ciebie niemiła, gdy robisz zakupy(tylko musisz chodzić tam, gdzie ona pracuje)

Gość Chcęzemsty
up up ! Ciekawe jak wy byście się czuli gdyby ktoś wam się w związek wpieprzył i go zniszczył !!!! Byliśmy ze sobą 3 lata!!!!!!!!!!!!!! do kurwy nędzy !

Gość Chcęzemsty
Kochaliśmy się bardzo, on by najwspanialszym chłopakiem pod słońcem. Ona jest zwykłą kurwą! Potrafi omotać każdego chłopaka jakiego weźmie sobie na celownik. KAżdy jest jakby pod jej wpływem i nie wiem kurwa jak ja mam to inaczej nazwać! Pomóżcie mi proszę !!! :(

Gość Chcęzemsty
Czy wy też wkurzacie się jak woda spływa wam po rękach gdy wieszacie pranie?

Taaak on to chodzący ideał, biedni Ci faceci wszystko przez takie wredne suki, co nie? Gdyby nie one to by żaden nie zdradzał. Obudź się Zemsta wszystko podsyci, nie przyniesie ukojenia

Gość jaki byl wasz 1 raz?
widocznie Cie nie kochal na tyle mocno,m a Ty pewnie robilas mu ciagfle jazdy i sceny zazdrosci itp...ktory faet ( a nawet ktora dziewczyna ) to wytrzyma/ dodatkowo powiem Ci ze nie dziwie sie, ze Cie zostawil. Jestes chora psychicznie...a z chorymi psychiczna ktorzy sie nie lecza lepiej sie nie zadawac.

Gość ja tez mam taką szmatę
życze jej zeby zdechał, doskonale Cie rozumiem ta szmata mieszka daleko, nie znam adresu szmaty, ale jego miłosc juz chyba wygasła i mam nadzieje, ze nic z niego nie bedzie miała szmata tylko on jej jeszcze tego nie powiedział, moze klamie, sama nie wiem a ta kasjerka ładna jest? seksowna? jak to sie stało, ze Cie zostawił?

Gość nie chce mi sie logowac dzis
Umiesc ogloszenie ze da dupy za male pieniadze na stronie erotycznej i podaj jej telefon

Gość Chcęzemsty
wygląda jak dziwka, cycki na wierzchu, miniówki .. szkoda słów. Na dodatek wiem, że leci na jego kase! Jebana. Kurwa mać!!!!!!!! Zostawil mnie bo go omamiła ! zauroczył się chyba nią! nie wiem... może jest lepsza ale chyba do ruchania

Gość Chcęzemsty
up..:(

Gość kocichrupekkk24
Napisz maila do supermarketu że czułaś od niej alkohol.

Gość Ta, no pewnie że tak
Możesz poinformować jej szefa, że jesteś osobą z jej otoczenia, a gdy kasjereczka sobie wypije to lubi mówić o różnych sprawach związanych ze sklepem, które nie powinny trafić do osób trzecich. Zapewnij go, że jesteś osobą niezwykle uczciwą i jej zachowanie Cię oburza. Wymyśl coś, uruchom wyobraźnię

Gość jaki byl wasz 1 raz?
tak podpowiadajacie psycholce pomysly...przeciez Ty autorko chyba jakas psychoze masz albo conajmniej schizofrenie

Gość ja tez mam taką szmatę
nie, nie radze nic wymyslac to głupie trzeba raczej czekać na jakis konkret..... ale raczej nie da się nic z nią zrobić a to, ze facet na nia poleciał, oznacza, ze jest albo bardzo ładna, lub sexowna, albo ze facet głupi, bo woli odmianę, nie kochał Cie juz ale byc moze ona, skoro jest taka dziwką tez sie nim znudzi?

Wydaje mi się, że nie powinnaś nic robić, naprawdę nie ma sensu, widocznie Twój były facet to drań, oszust i naiwniak. Nie próbuj jej zniszczyć, bo wszystko obróci się jeszcze przeciwko Tobie, a chyba nie chcesz, żeby świat zawalił Ci się przez takiego knypka? Zamknij ten rozdział w swoim życiu, rozpocznij nowy!

Gość Jelcz342
Jak byś pracowała to by od ciebie może nie odszedłby. Przy tym słownictwie i zachowaniu którego używasz nie dziwie mu się, że odszedł od ciebie.

Gość gość
Rzucił cię dla jakiejś prostej kasjereczki lol