Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z jajami wielkimi

wspolczuje brunetkom bycia brunetka ale nuda

Polecane posty

to ze akurat ty gustujesz w takich pusciznach to nie znaczy ze kazda taka jest, solarium?? chyba tobie te sztuczne "słoneczko" mozg wypalilo. tak nawiasem to widze ze dobrze sie znasz na kobietach i ich wlasach, doczepiane pasma hoho jaki znawca. lepiej wygladac jak gowno niz mniec dwie dupy jak to jest w twoim przypadku!

Gość pawelek wuwua
znam sie na kobietach bo mam 3 siostry...sa to naturalne ciemne blondynki i nie twierdze ze wole tlenione laski wole naturalnie wygladajace urocze blondynki a ty najabrdziej rzucasz sie ze wszystkim widocznie musisz wygladac jak paszczur i nakladac mnostwo tapety na morde zeby wyrownac mniej wiecej kontrast do tych beznadziejnych klakow.....

akurat to mnie nie wzruszylo... postaraj sie bardziej warszawiaczku 3 siostry blondyny - wszyskto jasne czemu ten kolor wlosow Ci sie podoba hehe

Gość minister spraw wewnetrznych
pawel zgadzam sie chlopie z toba, przeczytalem caly top i k jestem zszokowany laskami zwlaszcza WIKTORIA jestes zalosna kobieto zadbaj o swoje poczucie wlasnej wartosci bo zle z toba..wiem ze w tych wlosach ciezko byc dowartosciowana ale sprobuj kazda potwora znajdzie swojego amatora I LOVE BLOND

Gość blowwww
po pierwsze. Faceci przeważnie wybierają instynktownie kobiety inne niż np. siostry. po drugie. Co ma do tego wszystkiego kolor włosów? Kłóćcie się o oczy (chociaz to tez juz mozna zmienić) Obiektywnie rzecz biorąc wszystko zależy od rys twarzy. Ni cholere nie podobają mi się blondynki o niebieskich oczach. Tak jak i brunetki o niebieskich. Przecież wszystko zależy od gustu. Z tego co wiem to i tak większośc woli brunetki więc ten durny temat Ci z bardzo nie pomoże :)🖐️

tak, to dziwne bo niedawno zerwalam z chlopaakiem po 4 latach bycia w zwiazku, poprostu bronicie tego blondu bo ktos sie Wam postawil i tyle. spadajcie oboje do tylenionych tipsiar, see you bo to Wam imponuje

Gość blowwww
aha :D to bruneci przeważnie bardziej wolą blondynki (no ale są wyjątki - od wszystkiego)

GDYBYS BYLA dowartosciowana to bys nie opowiadala nikomu o zyciu osobistym co za zalosna laska znajomi cie maja za smiecia pustego pewnie

Gość blowwww
a weź sie stary cepie pałuj! Pewnie Cie wychujała albo rzuciła jakaś brunetka to teraz wyładowujesz frustracje na forum, co za palant. Co Cię to obchodzi co Ona tu pisze i tak jej nie znasz desperacie stary.

wiktoria na chwil eprzemienila sie w BLOWWW hahahh co za pustak

gratuluje inteligencji naprawde myslisz ze wszyscy kochaja blondynaczki bo co bo tak ststystyki kiedys jakies wskazywaly? jak by statystyki mowily ze tycy jak ty wola lyse to juz by wszyscy je kochali?

z kazda wypowiedzia pokazujesz coraz mniejszy brak inteligencji ale wiesz co nie bede cie obrazal bo nie mam pewnosci czy jestes pelnoletnia moze masz 15 lat na co wiele by wskazywalo wiec nie chce robic ci wody z mozgu dobranoc

sorry ale tak dyskusja nie jest na moim poziomie, a nie chce sie znizac do twojego, wybacz, zegnam, ide zrobic sobie blond pasemka przeciez wszyscy kochja blondyny, jestem zdesperowana, ahhh :D:D:D:D:D kolejny cwaniak z Warszawy

Gość blowwww
kooorwa wiktoria sie w nic nie przemieniła widocznie zawitałeś na kafełe tylko na chwilę tepa strzało,że nawet nie wiesz kto tu przebywa,w takim razie tak jak wlazłeś tak wypiertalaj! ... w podskokach!!:classic_cool:🖐️

Gość Deska do walenia
Ja ma naturalny, ciemny blond i do tego zielone oczeta :) Faceci za mna ganiaja jak psy z pelnym pecherzem :)

Gość malutka blondyneczkaa19
zgadzam się z chłopakami naturalne blondynki mają dużo łatwiej w życiu wiem to z własnego doświadczenia i chociaż nie jest łatwo znaleźć przyjaciółke będąc blondynką to faceta mam na pstryknięcie palcem :p

Gość male przyjemności_
udowodnione jest naukowo ze mezczyzni na staly zwiazek (ślub) wybieraja brunetki :D

A ja jestem brunetką i jakoś wszyscy mówią, że jestem piękna. Mam powodzenie więc tą twoja teorię można o dupę roztrzaskać.

Gość male przyjemności_
nekromanta dokladnie jestem brunetka modelka :D nie moge ogonic sie od facetow :) mezczyzni uwielbijaj kobiet z egzotyczna uroda ciemne wlosy karnacja krągle biodra a nie jakies patyki z blond wlosami:D

Gość ijabuba
Naturalny ciemny blond - czyli co ? Jaki to kolor ? Troche szarawe, troche brązowe, jednym słowem kicha !:) Żeby było cos konkretnego , trzeba zafarbować..:) Poza tym te cienkie, kłaczki.. czym sie tu podniecac ? :) Włosy blond sa cieńsze ,ale jest ich więcej.podbno, bo wszystkie moje koleżanki blondynki maja słabe, szarobure kłaczki :) Jesten NATURALNIE ginger i jestem z tego dumna ! :)

Gość chyba ..................
jakas czarnula cie moooocno skrzywdziła. I zeby nie było, od jakiegos czasu na zmiane mam raz ciemne, raz jasne włosy. Ale za czasow lat około 20-stu miałam czarne wlosy, i na brak zainteresowania nigdy nie narzekałam, wrecz przeciwnie musiałam odganiac "napalencow". Chyba ze jestes blondyna, ktorej jakas brunetka odbiła faceta, i stad ten smieszny temat.

Gość szczera_aż_do_bólu
WICTOR-ia widzę,ze boli cię serce,że są osoby,które jeszcze mają resztkę gustu i nie lecą na takie puste,zjarane czarnule jak ty:P widac,że masz coś z mózgiem nie tak i że prawda cię boli po co pchasz sie w ogoLe na TEN TOPIK,ON JEST DLA OSÓB,KTÓRE NIE LUBIĄ CZARNUL,KU TWEJ CZARNEJ ROZPACZY:p to ty jeteś pusta ,a do tego zazdrosna:P

Gość szczera_aż_do_bólu
jakie brunetki biorą na zony-te przefarbowane na blond:P

Gość szczera_aż_do_bólu
ijabuba ,ale z ciebie pustak:P boli cię,ze kolega ma inny gust,niż szare masy?:p to jego sprawa,co mu sie podoba i nie musisz się tak wkurzać,że nie spojrzałby na ciebie:P a brunetki za to są cale w kłaczkach,nawet na twarzy:p dla mnie czarne włosy są do kitu i tandetne:p

Gość Autor chciał chyba
napisać że jego dziewczyna to farbowana blondyna z żółtymi włosami po solarce, tipsami na metr i sztucznym cycem.

Gość szczera_aż_do_bólu
watpię,tego raczej się nie dowiesz:P

Gość jafood
jeśli topic napisała kobieta, to zapewne blondynka, która nie może się pogodzić z tym, ze faceci wolą brunetki, jeśli napisał to facet, to zapewne odprawiła go z kwitkiem jakaś brunetka innych opcji nie ma. Brunetki górą!! ew. brązowe:P