Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerra

czy bylyscie kiedys badane podczas okresu?

Polecane posty

Gość do cholerry ....
kochana idź i nie patrz na to co piszą tutaj ja poszłam do gina bo nie miała okresu i myślałam, ze w ciązy jestem a tutaj tuż przed badaniem albo nawet podczas badania (nie pamiętam dokładnie) dostałam @ lekarz musiał mnie zbadać i zrobił to i być może tym wywołał okres a przecierz to nie moja wina więc zawsze mozesz powiedzieć, że akurat dostałaś @ i co miałaś zrobić ... nie martw sie :)

Gość (((((((((((.......)))))))))))
Ja byłam w czasie okresu u ginekologa i też miałam robione usg dowcipne...Myślę, że lekarz nie powinien robić z tego problemu,dla niego to rzecz naturalna...Niektórzy lekarze wychodzą z założenia, że czasami lepiej zbadać i zrobić usg w czasie okresu - mogą wtedy zobaczyć jak to wszystko funkcjonuje w tym czasie....

Gość zabkaaa
ja byłam dzisiaj z powodu nieregularnych miesiaczek i akurat sie tak spoznila ze co prawda bylam juz pod koniec okresu ale jednak krwawilam- pan dr młody i bardzo miły nic sie niekrzywil ze mnie niezbada ani nic w tym stylu- poprostu wsadzil wziernik, roszerzyl, wlozyl szcypce z gazikiem i wszystko w srodku wytarl :P malo przyjemne bo wytarl do sucha wiec czulam to tarcie ale dzieki temu oberzal szyjke macicy i pochwe, potem zrobil usg dopochwowe, zbadal mi piersi :) chyba wszystko zalezy od lekarza...