Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paryzankaaa

Wycieczka do Paryza

Polecane posty

Gość nichtausparis
Wiecie może i te murzyny są już lepsze - fakt. Ale powiem wam nigdy nie będę już z żadnym rozmwiać. O dupie marynie. Brzuch mnie dziś boli strasznie... chyba ze złości wiecie. I to by było na tyle... pedalstwo to coś strasznego i wiecie gdyby to było uczciwe (tak jak robienie z każdej kurwy ostatniej) to oni by tak nie szpiegowali dalej, a ja w razie co idę na policję, że mnie pedały ścigają bo oni nienawidzą kobiet i przez to nie mam mieszkania normalnego, niczego. Wszystko przez pedałów, ale tak to jest :( Tylko nieszczęście przez takich - i akurat oni musieli dostać taka firmę. Ale wiecie to niczyja sprawa tylko niech mnie nie szpiegują bo idę na komisariat, że WSZYSTKO PRZEZ NICH!!! Bo taka prawda :(

Gość nichtausparis
Ale wiecie co - powiem wam tu w Polsce też tak jest - niejeden facet powinien być pedałem, żeby było normalnie bo nienawidzą kobiet. A ja powiem na policji wszystko co wiem od Boga na temat rodziny tego właściciela - a jak coś to powiem , że mi powiedzieli co on za jeden. I udowodnię im czarne na białym na tej policji, że każdy pedał kobiet nienawidzi. Jeszcze młode mogą być bo zajdą, a reszta to już do niczego. Ale wiecie - oby miał rodzinę bo jak następnego pedała tam spotkam na tej policji to pozostanie mi PONURA satysfakcja, że od pierwszego dnia na Zachodzie byłam...profrancuska. I do dziś jestem. Już lepsze wiecie wszelkie nienormalne wygibasy damsko-męskie niż najlepszy i najbardziej moralny pedał. Może tam bym dostała stała pracę i mieszkanie? I OBYWATELSTWO francuskie? Ciekawe za ile bym je dostała i jak się liczy tam opinia z Niemiec bo wiecie - ja jestem ANTYAMERYKAŃSKA to jak ja mogę ubiegać się o stałą pracę w wielkiej proamerykańskiej firmie? To raz. Nie - mam się ubiegać o pracę w takiej firmie. PO CO MI TO? To nikogo nie obchodzi i jeszcze mnie szpiegują, że nie chcę. A i tak mi niczego nie dali - ani mieszkania ani kursu językowego w tych Niemczech i jeszcze na mnie ggnioty, że mam USA popierać. No ja ich zaskarżę. Jakbym miała u nich mieszkanie, zasiłek i kursek językowy i tak się zachowała to mogą mi coś zarzucić a tak? Czy oni są normalni? To mój prywatny pogląd i nie mają prawa mnie ścigać. Za co? Że nie powiedzieli dokładnie jaki zajob? A co mnie to obchodzi. Na ploty mają czas to mogli się pofatygować i do biura napisać we właściwym czasie, nie? Banda świń - no od jednego wsadzenia do drugiego. I jak tu nie woleć zwierząt - przykro mi :(

Gość nichtausparis
Wieecie oni sie nawet czasu nie mają najeść porządnie w tych Niemczech - tylko dupczenie się. No to na ściganie byłych pracowników też nie powinni mieć czasu. Jak już ich dupy bolą to niech się najedzą w tym czasie, nie? Nie - muszą szpiegować. Obrzydliwcy - FUJ! Oby się smażyli w najgorętszym ogniu za to jakie z nich zera :(

Gość nichtausparis
Ale zobaczcie - pedalstwo jest złe. Bo jednak każdy ma jakąś tam kuchnię a Niemcy? Żadnej kuchni nie wykształcili szczególnej - wszystko przez pedalstwo - ja tak uważam. Póżniej ich dupska bolą czy nie - nie wiem - a tu by trzeba usiąść i coś zjeść. A jak tu siedzieć. Można leżeć na brzuchu jedynie i co? Pozostaje dalsze wsadzanie. A co można robić leżąc na brzuchu - CZYTAĆ KOMPA. Albo książkę. Przez to tak jest jak jest widzicie. Jeden szpieg - co kto robi przez tego kompa. :(

Gość nichtausparis
słuchajcie ale jak się wyleczyć z takiego pedalstwa masowego? Może trzeba leżeć na brzuchu i JEŚĆ leżąc na brzuchu? Kto wie? Może tylko tak... nie wiem. Nigdy nie znałam żadnego pedała ale się go zapytam w razie co. Oczywiście tylko przez kompa bo wiecie - w życiu NIE PRÓBUJCIE NAWET - takie zera. Jakby to w tym coś było prawdy, to by aż takimi zerami nie byli jakimi są. A połowa jest z samobójstw bo w sumie zostaje się człowiekowi zabić jak , że tak napisze ZAGRA z pedałem lub całym GANGIEM pedałów. :(

Gość iga 42
Może ktoś mi polecić jakieś solidne biuropodróży w Poznaniu.Chcemy pojechać autokarem na wycieczkę do Paryża.Koleżanka załatwia przez biuro OSKAR. Tyle się naczytałam okropnych opiń o tym biurze w inernecie , że już się boję......

Gość katarzyna_w
ja do Paryża wybrałam się sama, wyszło mi taniej niż jakbym miała wybrać się z biurem podróży, tanie loty paryż do kupienia są chociażby tutaj: http://www.tanie-loty.com.pl/tanie-loty-do-paryza.html a reszta typu hostel można bez większego problemu zarezerwować online

Gość fanfaronada
A gdzie się ubezpieczacie? Wolałabym nie leczy się na własny koszt w baaaaardzo drogim Paryżu. Szukałam czegoś na Inseco (https://www.inseco.pl/ubezpieczenie-turystyczne), ale nie znam nikogo, kto ubezpieczałby się w tych firmach i nie wiem co wybrać. Jak myślicie?

Gość gość
proponuje transport z lotniska do paryza i z paryza na lotnisko,dodatkowe info w mailach,kontakt arturoaryz@interia.eu

Gość gość
poprawiam imail arturparyz@interia.eu

Gość gość
Ja jadę z moim mężem na wycieczkę do Paryża na przełomie czerwca i lipca. Jedziemy z biurem http://www.zory.expertwakacje.pl/ - nie wiem, jak wasze doświadczenia, ale ja jestem strasznie podekscytowana tą wycieczką.

Gość gość
Dziewczyny jak organizowałyście sobie noclegi i co się Wam tam najbardizej podobało?

Gość gość
Najlepiej albo przez booking albo przez airbnb. Jesli jedziesz rodziną albo ze znajomymi najlepsze będzie wynajęcie w Paryżu mieszkania. Dzieki temu koszt noclegu rozłoży sie na kilka osob i nie będzie to takie drogie. Jesli chodzi o zabytki to totalnym must have moim zdaniem są: Wieża Eiffla Luwr Wersal Moulin Rouge oraz oczywiście piękna katedra Notre Dame: https://zwiedzamyparyz.pl/zabytki-paryza/katedra-notre-dame Która na mnie osobiscie zrobiła duże wrażenie.

Gość gość
Ja w wakacje bardzo chciałabym lecieć do Paryża!Marzy mi się ta wycieczka już od jakiegoś czasu!Znajomi kupili mi nawet dowód z offshoreidcardscom!Niemożliwi są ;)