Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okokok8989

pytanie o ok

Polecane posty

Gość okokok8989
karramba, a Ty co usłyszałaś od swojego faceta kiedy zadałaś mu to pytanie? A ze nie zadalas to nie wierze

Gość okokok8989
karramba, a Ty co usłyszałas od swojego faceta kiedy zadalas mu to pytanie? Ze nie zadalas to nie uwierze

Gość okokok8989
Przepraszam za zdublowanie postów

Nigdy nie zdarzyło mi się zapytać faceta czy mu się podobam, bo wychodziłam z założenia że skoro ze mną jest to znaczy że się podobam :) A jeśli chodzi o takie pytania to tylko padło pytanie z mojej strony o charakter i nie obraziłam się o odpowiedź. Wygląd dla mnie nie jest ważny czy to u faceta czy u kobiety liczy się co ma w głowie. Wiem że to takie górnolotne gadanie, ale takie jest moje zdanie.

Gość okokok8989
Wydaje mi sie ze jakbys usłyszala ok, to tez bys sie zastanawiala. Takie jest moje zdanie.

Levviatan - A czasem zdarzy mi się coś palnąć mądrzejszego :P Podobno miałam być chłopcem, może dlatego mam punkt widzenia w tej kwestii podobny do męskiego :D

heh skoro sama Ci napisałam że ok to znaczy że jest dobrze, to czemu wnioskujesz iż bym się nad tym zastanawiała? Mam ważniejsze sprawy do zastanawiania się niż to czy powiedział "ok", "dobrze" , "może być" Napisałam Ci dwa posty wcześniej co myślę o zadawaniu takich pytań. Faceci nie mają zwyczaju kamuflować tego co myślą, ale swoim zachowaniem doprowadzisz do tego, że następnym razem długo się będzie zastanawiał co odpowiedzieć i to też będzie źle bo wymyśla jakieś kłamstwo :P

Gość okokok8989
Napisalas ze nie obrazilas sie o odpowiedz, ja tez sie nie obrazilam. Tylko czuje sie zle z tym ze on wolalby zebym byla inna fizycznie. Na pewno sie nie obrazam, bo o co? o to, ze on ma inny gust?

karramba -> a ja miałem być miliarderem ale nie wyszło :P autorko -> zrozum my stosujemy proste przekazy dla nas tak znaczy tak nie znaczy nie. nie teraz znaczy nie w tej chwili a nie że "nie chce ciebie widzieć", wyglądasz okropnie", "jesteś brzydka", "daj mi spokój" tip ;]

Gość okokok8989
Po prostu choc jeden raz w zyciu chcialabym byc dla kogos wspaniala, super, swietna, zeby ktos uwazal ze jestem wspaniala.

jakby miał inny gust to by z tobą nie rozmawiał. nie analizuj wszystkiego na wszystkie możliwe sposoby

Dziewczyno jaki inny gust???????????? Ręce mi opadają, przecież dał Ci do zrozumienia że mu się podobasz, a to znaczy że jesteś w jego guście tak INTELEKTUALNYM (dużymi literami bo to jest ważne) jak i pod względem urody.Ja chyba dziś piszę w obcym języku że nikt mnie nie rozumie :P

Gość okokok8989
Faktycznie, jestem nienormalna jak już tu ktos napisał.

Levviatan - no to że tylko ty rozumiesz może oznaczać iż obydwoje rozmawiamy w innym języku :P A co do miliardera to wszystko przed Toba ja chłopcem się już nie stanę, bo boję się skalpela :D

Gość Levviata
oj tam wazne ze ja mam wieksze szanse

a już myślałam że to jakaś wierna fanka, się cieszy że będzie miała większe szanse jak będę gejem :P

jakos jeszcze zanda nie byla konsekwetna w tym postanowieniu :p a poza tym sa rozne swinie ;p