Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okokok8989

pytanie o ok

Polecane posty

No wiesz można nie być samotnym i jednak pozostać kawalerem :) Popatrz ile tu masz fanek co chwilę widzę topiki do Ciebie skierowane :D

za takie fanki to ja dziękuję. wole mieć jedna kochającą z którą mogę być razem (w sensie fizycznym) niż rzesze fanek

No nie dziwię się też wolę jednego porządnego niż chmarę byle jakich :) Tylko Ty masz jeszcze dużo czasu a mi bliżej niż dalej :P

Tak to już jest z tym czasem, kiedy człowiek chce aby biegł szybciej to się wlecze, a jak chce wolniej to pędzi jak szalony. A dużo lepsza jest samotność niż bycie z kimś nieodpowiednim, więc w sumie to szczęście w nieszczęściu.....

to jest jakiś plus tylko że jak widać po mojej stopce mam dość oryginalnie i rzadko spotykaną wizje ideału (choć nie szukam ideału ;) )

No wiesz życie często weryfikuje nasze ideały, więc skoro mówisz że nie szukasz ideału i nie musi być ruda to myślę że spokojnie znajdziesz odpowiednią osobę. Najczęściej jest tak iż ta nasza "połówka" w ogóle odpowiada naszym założeniom, a jednak ma to "coś"

To skoro kolejna osoba to znaczy że coś w tym jest :) Sama się znajdzie druga połowa jak nie szukamy.

hehe żeby to było takie proste to pewnie by mogła :) Jak już ją spotkasz to zapytasz czemu się wcześniej nie pojawiła :P

No tak w sumie racja, ale jak ja kogoś spotkam i mi tak odpowie to będzie gorzej, bo wyjdę na zboczoną, że się dziećmi interesuję :P Także mój będzie musiał wymyślić inny powód.

myślę że jak będziesz miał trzydziestkę to też Ci będzie pasować :) Ba są nawet mężczyźni w wieku 40 lat którym 18-stki pasują :P

No ja już nie wnikam do czego im pasuje :) ale pociechą jest to iż co chwilę widzę nowe topiki że ktoś jest samotny więc nie jesteśmy osamotnieni w naszej samotności :) w sumie masz i tak Duży zakres poszukiwań 4 lata to Ci daje od 18 - 26 lat a to spora liczba kobiet.

Eeee myślę że lekko przesadzasz większość zajęta jest w moim wieku. W tamtym zakresie jest mnóstwo wolnych tylko niekoniecznie mądrych, ale takie też są. No w końcu ktoś musi być wolny inaczej nie powstawałyby nowe związki :)

No tak to popatrz na tych co mają gorzej od Ciebie to się lepiej poczujesz :) Zresztą myślę że jak się ma przyjaciół to samotność jest mniej dokuczliwa, przynajmniej jest z kim porozmawiać.

No to prawda chociaż mi tu ciężko z rozmową bo zaraz się głupie teksty pojawiają gówniarzy :( Jestem w szoku że do naszej rozmowy jeszcze żaden się nie doczepił. Dlatego jak tu jestem to raczej czytam co kto pisze niż sama się udzielam, bo jestem za nerwowa :P

Teraz czas przekomarzania komu bardziej nie grozi ?:P Tylko wiesz ciężko zweryfikować kto ma rację :)

nie będzie przekomarzania bo ja jestem facetem ty kobietą więc nie ma się tu o co kłócić mi mniej zaszkodzi bo nie ma za bardzo czemu :P

No to niech Ci będzie, tylko ty się nie złościsz, to ja nerwowa jestem :P Ale co tam jestem gotowa na takie poświęcenie :) Zresztą jak już tu zostało stwierdzone nie wygląd jest najważniejszy to może mi troszkę zaszkodzić.