Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubek27

cała prawda o staraczkach!!!!

Polecane posty

Gość Kubek27

Większość kobiet godzi się na posiadanie dziecka, bo chce je poprostu mieć, a że do tego potrzebne są środki i warunki, to najlepiej, aby "ten ktoś" był na poziomie..finansowym oczywiście. A po przekształceniu wzoru nagle doznajecie olśnienia: wygodne życie bez stresu o finanse można załatwić przez dziecko ;p Drogie hipokrytki, chodzi tylko o to, że realizujecie sobie za pomocą "wpadki" (lub mantry "chcę mieć z tobą dziecko") finansowo-mieszkaniowy pomysł na życie, który bez dziecka nie miałby racji bytu. No o dziecko jako takie też w tym trochę chodzi, bo w pewnym wieku część funkcji mózgu przejmuje u was macica, ale gdzie w tym wszystkim facet? Większość z was nie szuka przyjaciela, partnera, kochanka, tylko frajera z mieszkaniem, furą i stałą pracą, który uwierzy w farmazon "tak bardzo cię kocham - musimy mieć dziecko". A jak nie uwierzy, to i tak dopniecie swego, wystarczy "zapomnieć" pigułki. A potem życie jak z reklamy proszku do prania..tzn. w wariancie optymistycznym, bo dosyć często, ku wielkiemu zdumieniu szanownych kretynek, reklama persila zamienia w kampanię społeczną "bo zupa była za słona". ;p No bo po co było poznawać człowieka, wystarcza wam przecież wiedza zawarta w PIT, akcie notarialnym i dowodzie rejestracyjnym ;p TO TYLE W TYM TEMACIE. ŻEGAM WAS OZIĘBLE GLUPIE SUKI!

Gość kup sobie dmuchaną
lalę - same plusy! nie zajmie ci dużo miejsca nie będzie marudzić nie powie że cię kocha nie ma mózgu - więc nie będzie miała własnego zdania nie mam macicy - "więc nie wpadnie" będzie jej obojętne czy się dziś umyjesz i ogolisz czy nie tania w utrzymaniu ...

Gość do kup sobie dmuchaną
co? prawda w oczy kole? hehe...

Gość kup sobie dmuchaną
ależ skąd. ale skoro facet zawiódł się na kobietach - to może lala będzie dla niego dobra ;) mój facet nie miał mieszkania ani samochodu jak zaczęliśmy się spotykać. zarabiał 600/miesiąc. ja zarabiałam wtedy prawie 2 razy więcej niż on. też byłam bez mieszkania i samochodu. wszystkiego dorabiamy się razem nie licząc na spadek pobogatej cioci czy wygraną w totka. dziecko urodziło się po kilku latach małżeństwa. mamy mieszkanie , samochód, ale to właśnie dziecko jest naszym największym skarbem.

Gość Maxwelll31
nooooo, gosciu ujal wszystko co mialem do powiedziania w tym temacie. a ty kolezanko widocznie jestes jakims wyjatkiem od reguły, tlko szkoda,ze tych wyjatkow to jakis 1 % , reszta z was jest wlasnie taka jak opisal to autor tego topicu.

Gość olabogaaaaa
haha!! Goścu przezył nieszczęsliwą miłośc i wrzuca wszystkich do jednego wora. Ale z tego, co napisałes, wynika, że kobiety są inteligentne i potrafią sobie dobrz eżycie ułożyć, a wy dupki jesteście od tego, aby na nas zapierdalać :p

Gość brawo olaboga!!!!
:-D

Gość Maxwelll31
wlasnie widac olaboga jaka "inteligentna" jestes, wlasnie sama strzeliłas sobie w kolano.

Gość olabogaaaaa
prawda zakłuła w ślepia?? wiekszośc z was to popaprańcy, ja miałam to szczescie, że trafiłam na normalnego faceta, ale po dłuuugim poszukiwaniu, niestety.

Gość przecież facet nie ma
obowiązku wiązać się z kobietą! zawsze może wybrać innego faceta - który również w ciążę nie zajdzie!

Gość Koko-szambel
olaboga nie beadz taka hop do przodu, bo sie zesrasz. Wlasnie widac jaka inteligentna jestes, tak bardzo,ze swoja wypowiedzia potwierdzilas wszystko co autor zawarl w temacie, a na dodatek nawet tego nie zauwayłas, gdyz jestes za glupia i masz za daleko do łba. "Normalny facet"? Heh, no tak, noramalny w takim sensie chyba,ze zrobilas z niego frajera i spiewa jak mu zagrasz.GRATULACJE statystyczny PASOZYCIE zerujacy na ciezkiej pracy bogu ducha winnego faceta PRAWDE MÓWIAC TO BARDZO MU WSPÓŁCZUJE,ze wział pod swój dach takiego pojeba jak ty.

kubek aleś ty głupi brak słów. jak to przeczytałam to się uśmiałam. Gdzie ty te kobiety widziałeś. Wiesz mam mnóstwo koleżanek w podobnym wieku (ja mam 28 lat) i wszystkie mają udane małżeństwa ja nie znam takiej sytuacji jak opisałeś. Serio. Każda wychodziła za mąż bo się zakochała, owszem 1 z moich koleżanek zaliczyła wpadkę jak to nazywasz ale oni już tak długo byli ze sobą że chyba wszyscy się ucieszyli z tej wpadki. Każda jest po studiach itd, normalny status majątkowy.Bez przesady Kubek. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.

Walnij sie glowa w sciane to ci sie klepki poukladaja. Moj facet gdy sie poznalismy tez nie mial porzadnej pracy. Teraz zarabia b dobrze. My chcemy dziecko bo sie kochamy...

niestety choć sama jestem kobietą, w większości przypadków autor tego topiku ma rację ... nie ma co się obrażać kobietki..

do uważam że tak tak za to mężczyźni to niewiniątka:-o No oni WSZYSCY bogaci i ustawieni, po studiach itd itp a my takie bidule co???? Kurna, ja nie znam teraz ani jednej osoby która by nie miała jak to autor napisal FURY. No proszę cię. Niektorzy mają za to nawet po 2 albo 3:-P Samochód i studia dziś nie jest wyznaczniekiem tego że ktoś jest bogaty bo i jedno i drugie każdy dziś ma:-P

w ten sposób jak napisal autor to możnaby napisać i vice versa jest. Faceci też szukają ustawionych i zaradnych kobiet żeby mieć zrobione, posprzatane, podany obiad pod nos, wyprane, wyprasowane i jeszcze żeby być super laską z długimi nogami, zawsze chętną. I nie powieci mi faceci że to nie prawda.

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
Po czym wniosujecie, że autorem tematu, jest mężczyzna?????? Dla mnie piszę to wkurwiona kobieta!

Gość Listek na płaczącej wierzbie
hmmmm..... mam pytanie :JAKI INTELIGENTNY Facet siedzi na forum CIĄŻA, PORÓD, MACIERZYŃSTWO? A Wy to jakieś kompleksy macie, cieszę się, że nie wszyscy faceci to takie tempaki, gdyby tak było to instytucja małżeństwa by umarła....Was kretyni chyba raczej też nikt by nie począł :D I właśnie przez takich niektóre kobiety nie wierzą w dobrych facetów.....

nie mówię że mężczyźni to niewiniątka nie to miałam na myśli, chodzi raczej o podejście niektórych kobiet do mężczyzn i chęci posiadania dziecka. Niektóre kobiety tak są zaślepione chęcią posiadania dziecka i ustawnego życia, że w ogóle nie patrzą na potrzeby ich partnerów a sex uprawiają już tylko w celach zapłodnienia i to jest straszne !!! Z resztą mało przykładów przebiegłości kobiet na kafeterii czytałyście??? - chce miec dziecko!!! - jak podstępem zajść w ciążę - zapłodniłam sie strzykawką itp.... czyż to nie jest egozim ???

uważam że ale wymieniasz skrajności, jakieś patologiczne zachowania a nie zachowania normalnych ludzi. I sama zauważ że piszesz "niektóre kobiety" - i z tym się zgodzę bo niektore kobiety takie są albo i gorsze. Ale niektorzy mężczyźni też są niezłymi chamami. Taki świat. temat natomiast napisany jest OGÓLNIE do WSZYSTKICH kobiet.

zobaczcie jak pisze autor już w pierwszym zdaniu . WIĘKSZOŚĆ kobiet bla bla.... a to gowno prawda. Powinno być tu napisane NIEKTÓRE kobiety....................

Gość Kubek27
up

co prawda jestem kobieta ale jak tak czytam te dziewczyny ktore lataja z termometrami i na sile chca byc w ciazy to cos w tym jest co napisal autor....