Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabrerachochlik

Kobiety i samochód - mam problem, jak to rozwiązać.

Polecane posty

Gość alfabrerachochlik

Witam Nie wiem czy to forum będzie dobre do napisania mojego problemu. Napiszę jednak jak wygląda moja sytuacja. Chodzi o kobiety i samochody. Mam prawie 30 lat i wiem, że najwyższa pora się ustatkować. Nie ukrywam, że teraz powodzi mi się dobrze. Uwielbiam samochody. Już na początku studiów postanowiłem, że kupię sobie kiedyś samochód o jakim marzyłem. Odmawiałem sobie wielu rzeczy, wycieczek, wyjazdów, nie przepijałem pieniędzy itd. Nie tak jak moi rówieśnicy. Teraz, dziesięć lat później udało mi się zrealizować to marzenie. Szukam kobiety, jednej jedynej, takiej na zawsze, na dobre i na złe. Spotykam się na randkach, a jak wiadomo czymś trzeba przyjechać. Zawsze jeżdżę samochodem. Na kilku spotkaniach jest dobrze, dopóki nie zaproponuję, że podwiozę lub odwiozę. Wiadomo, że facet powinien zaproponować odwiezienie albo podwiezienie do kina, muzeum czy do pubu. Zawsze wtedy słyszę "ale Ty masz samochód itd.". Wtedy zaczynam odnosić wrażenie, że ważniejszy staje się samochód i to co mam, niż ja sam. Co ja mam zrobić, abym to ja był najważniejszy a nie mój samochód ? Może dobrym rozwiązaniem będzie kupno drugiego małego auta, jakiegoś kompaktowego i nim jeżdżenie na spotkania. Może jakiegoś fiata ? Czemu przyciągam takie kobiety ? Jak to zmienić ? Ja chciałbym znaleźć skromną, zwyczajną dziewczynę, bo sam taki jestem, a to co mam to tylko przez ciężką pracę i ogromną ilość wyrzeczeń.

Gość iugjkgk
To zapierdalaj na randki Skoda 105L ps To jaki to masz samochod co ?

Gość renia clijowka
przeciez jak masz fajny samochod to kazda dziewczyna zwroci na niego uwage i powie ze niezly, niekoniecznie musi byc tak ze auto jest lepsze od Ciebie. koledzy nie mowia ci ze masz fajna bryke? czyzbys mial jakies kompleksy?? przeciez jak sie komus cos podoba to o tym mowi i tyle, niekoniecznie musi byc tak ze leca na twoj samochod. no chyba ze takie laski znajdujesz:) raz umowcie sie na nozkach , raz autobusem a raz samochodem i tyle:)

Gość dobrze ci radzę hehehe
Najlepiej sprzedaj i jeździj autobusem.

Gość jak chooooj
a sam pewnie leci na dlugie nogi i duze cycki.... to sie nazywa hipokryzja ! :D

Gość fejsbooch
Może jesteś przewrażliwiony, jeśli masz super auto to pewnie ciężko nie zwrócić uwagi. Nie znaczy to, że lecą na samochód, bo przecież przed spotkaniem nie wiedziały czym przyjedziesz.

Gość hrupeczka
Co to za super bryka ?

Temat umarł bo zobaczcie, że został napisany po godzinie 14-tej więc autora już dawno nie ma. Można się tylko domyślać jakie auto ma po nicku "alfabrerachochlik". Jeśli dobrze u mnie z rozumem to pewnie Alfa Romeo Brera jak w nicku:)

Gość alfabrerachochlik
Chevrolet Lachetti

germanotta ---> ale Ci się oczy zaświeciły jak usłyszałaś alfa romeo hehe ;)

Gość fffwfwf
to nie podwoz na poczatku znajomosci, proste

Zaświeciła ci lampka, że bak już pusty hehe

Gość fffwfwf
autorze masz Chevroleta Lachetti??? też mi bryka, jaaaaa... a może one z żenady pisza że "łał ale masz samochód"? nie pomyslales w ten sposob?

Gość fffwfwf
mówią * a nie pisza :)

Gość chyba koles
przeżywa bardziej swja bryke niż te laski ,

Gość na pewno to
też tak myślę :) Całe życie zbierał na furę i na mózg mu się rzuciło :) A co te laski mają mówić? Nie zauważać? Udawać, że odwozisz je tramwajem? Pewnie z taką miną mówisz im że odwieziesz, że czują się w obowiązku tego twojego rzęcha powychwalać, żeby cię dowartościować... Cieszę się, że cię nie znam, bo jakiś palant z ciebie