Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobawnerwiona

jak długo idzie list POLECONY?

Polecane posty

Gość osobawnerwiona
Bo wiecie dużo mają rzeczy ŚWIETNYCh i teraz nie dbając o reklamę co - jestem Chinką, widzę coś fajnego - no i na przykłąd robię tłumaczenie tego i sprzedaję se to w Chinach. Czemu nie? Tego i tak nikt nie zrozumie co to jest. A nikt nie wie - kilka osób, które się tym interesują. Nie wiem zresztą, ale wydaje mi się , że powinno im zalezeć na reklamie, żeby były tłumaczenia. Nie. No nie wiem - może złe wrażenie odniosłam - czy tam życjesz czy nie - bez znaczenia i tyle :( No smutne i tyle :(

Gość totalny debilizm niektórych..
Tłuczesz jak potrzaskana, nie idzie Cie słuchać, chcesz iść to złóż skarge, mogłaś być mądra na poczcie, a nie teraz to piłujesz jezykiem, a na poczcie pewnie siedziałaś jak mysza, BTW mogłaś od razu wziąść priorytet. a tak dla Twojej wiadomości ekonomiczny idzie do 3 dni, a priorytet wysłany przed godziną 15 na następny dzień. To tyle

Gość idotka?
hmm rozumiesz w ogole siebie ? wydaje mi sie ze raczej nie.. Wiec jak bys mogla przetan pierdolic !

Gość też na poczcie ale co innego
No do poniedziałku powinien dojść. Ja tego nie rozumiem dlaczego ona miała problem. Pracuję na poczcie i w programie zwyczajnie można zmienić R poleconą na RPR, czyli R-kę priorytetową. Nie wiem jednak jak jest na małych urzędach "na okienku". Skargę można zawsze złożyć, odpisać muszą, a poczta pracuje i w soboty i w niedzielę, tak, że przesłać do adresata do niedzieli powinna i w poniedziałek dostanie przesyłkę, oczywiście jeśli jest dobrze zaadresowana

Gość gość
Prawie w kazdym poscie piszesz wiecie albo wiecie co.

Gość gośćMaxmer
Trafilem tu przez przypadek ale daje slowo, ze sie usmialem. Jest tu ktos kto moderuje te wypociny umyslowo skrzywionego? Czy to jakas wersja clubowa?...