Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffiolaaa

JAK JA MAM SIĘ CZUC???

Polecane posty

Gość ffiolaaa

mój wujek, brat mojej mamy się żeni.. mieszka całe życie obok nas, ale ja z nim nigdy super się nie dogadywałam..czas były nawet kłótnie.. ma 27 lat.. mnie wczoraj nie było w domu a on przyszedł prosic na wesele.. moi rodzice dostali zaproaszenie " Anna i Janusz wraz z synami"( imiona zmieniłam) a ja nie dostałam nic .. mam to w dupie, ale jak to w ogóle tak można było...? najbliższa rodzina i w ogóle co sądzicie???

Gość klaus;,;,
nieładnie sie zachował i tyle; nie wiem nienawidzicie sie jakos strasznie że Cie nie zaprosił?

Gość ffiolaaa
kiedy ja miałam konflikty z rodzicami on się wpieprzał i mnie zawsze gasił, wydzierał się itd.. ale od 2 lat nie mieliśmy nic do siebie.. czesc czesc i tyle, choc chyba mnie nie lubił.. jego rodzeństwo się żeniło i każdy miło i ciepło mnie zaprosił.. czuję się jak idiotka.. a potem w rodzinie powiedzą o mnie, ze jestem dzikus, bo na ślub wujka nie przyszłam..

Gość ffiolaaa
:(

Gość ffiolaaa
nie robi hucznego wesela, bo jest w żałobie.. nawet nie wiem czy będzie muzyka.. bo jest przyjęcie w karczmie.. ale to nieważne.. nie wiem jak mam się teraz zachowac?:O:O:O

Gość naatalkjaaa
A co na to Twoi rodzice?

Gość klaus;,;,
eeee to on jakis dziwny jest; ślub to impreza rodzinna zawsze mogłaś nie przyjść; wydaje mi się że zrobił to trochę na pokaz żeby Ci dopiec

Gość lekka zenada
Nastepna wsiowa laska ktora ma problemy z dupy, co inni powiedza jest najwazniejsze, zenada

Gość tiamkaramka
"JAK JA MAM SIĘ CZUC???" olana, smutna, wykluczona ...tak masz sie czuc. Co za głupie pytania...czy kompletnie nie wiesz i nie znasz swoich uczuc?

Gość mizijia
bezsensu ja tez na wesele nie zapraszalam wszystkich ciotek, wujkow i ich dzieci. zapraszalam tych z ktorymi mam kontakt jako taki i z ktorymi sie w maire lubie, i bywalo tak ze jedno rodzenstwo zaprosilam drugie nie, jakos niewidze problemu. kazdy zaprasza wedlug siebie i niepowinno sie robic problemow z niczego, a jak go nie lubialas to o ch*j ci chodzi wogole

Gość stokrotka333333
Moze chce cie zaproscic osobiście a skoro Cie nie było w domu zaproszenie dostaniesz pozniej...

Gość ffiolaaa
ale tu nie chodzi o dalszą rodzinę :O bo my mieszkamy obok siebie od urodzenia.. jakoś jego rozenstwo nie miało problemu mnie zaprosic.. skoro mnie nie, to czemu moich braci tak i rodziców ?:O bo nie rozumiem.. mam to gdzies, ale tak się nie robi

Gość ffiolaaa
nie, bo nawet nie pytał o mnie, czy jestem w domu;)

Gość kxsawera
to az taki problem dla ciebie?? to chyba cos z toba nie tak , tez bym cie nie zaprosila...

Gość ffiolaaa
żaden problem, tym bardziej że dostałabym zaproszenie z chłopakiem, musielibyśmy coś dac, a nie bardzo nas stac.. więc nie w tym rzecz.. tylko , że skoro zaprosil matke, ojca, braci, to jakoś dziwne, że mnie nie. jestem tylko ciekawa powodu i tak głośno myślę.

Gość naatalkjaaa
A ja wiem czy się nie robi. Właśnie chyba coraz częściej właśnie tak się robi, że wybiera się i ogranicza mocno w doborze i liczbie gości. Jeśli nie robi za dużego wesela, to normalne, że wybrał tylko tych ludzi z którymi ma najbliższy kontakt. Jego prawo. A skoro i tak się nie lubiliście, no to nie bardzo rozumiem o co płacz. Że rodzina pójdzie a Ty będziesz siedzieć w domu tak? No cóż, trzeba było się postarać o lepsze relacje z wujkiem.

Gość ...xxx...ddd...
moze cie nie lubi i niechhce zebys swoim wyrazem twarzy psula mu zabawe. kazdy robi jak uwaza, to jego wesele i zaprasza kogo chce a ciebie nie pwinno to obchodzic a tym bardziej w to wnikac i robic "afery" na pol rodziny. strasznie zżędliwa jestes...

Gość ffiolaaa
afery na pół rodziny ?:D ja nikomu nie mówię nic ;) spytałam tylko mamy, czemu mnie nie zaprosil a ona, ze nie wie i tyle gadki;) głośno myślą i stąd ten temat ;) jaki płacz ?:D mnie nawet nie stac by było by isc na to wesele, kupic ubranie, buty, i jeszcze dac od siebie z chłopakiem cos, bo własnie razem będzie mieszkac i kazdy grosz odkładamy

Gość mizijia
ja tez zapraszalam tylko ciotke wujka i jedno z ich dzieci a nie np cale rodzenstwo gdzie bylo ich troje. niewidzialam w tym zadnego problemu i niepomyslalabym ze ktos to moze rozkminiac w ten sposob... kazdy zaprasza wedlug wlasnego uznania i kontaktow z dana osoba

Gość ...xxx...ddd...
wspolczuje twojemu chlopakowi....

Gość lloooooolllll
mizija hahahaha ty jestes głupai czy udajesz?? jest rodzenstwo, a ty zapraszasz jedno a 2 nie ?:D i nie uwazasz, ze jest w tym cos zlego :D postaw sie na miejscu tej osoby, która nie zostaje zaproszona :D

Gość lekka zenada
no, facet pewnie musi sie lasce tlumaczyc z WSZYSTKIEGO, a po co, dlaczego, gdzie, z kim i za ile

Gość mizjia
ludzie sa dorosli powinni rozumiec... kazdy sie rozchodzi do swoich rodzin... z jednymi sie utrzymuje kontakt wiekszy z innymi nie... jednych sie lubi innych nie.. na wesele zapraszalam tych ktorych lubie i ktorych chcialam widziec w tym dniu...

Gość porteekkkk
mizija jaka ty jestes pusta, głupia i małostkowaaa

Gość jestescie smieszni nie znacie
zadnych manier>>kultury?? w burzu sie chowaliscie??? nie wyobrazam sobie zeby moja siostra cioteczna , wujek ciotka nie zaprosili mnie na wesele mimo ze raszta rodziny zaproszona.. smieszne... uwazam ze jakis frajer z tego wujka.. rozumiem ze malo osob ale nie powinno sie tsk wybierac ta siostre zaprosze a tej nie... autorko twpja mama tez dziwna ze nic na ten temat nie powiedzialas...

Gość pracaaaa
nie wiem, moze jej glupio było tak pytac czemu mnie nie zaprosił.. no własnie o manierach teraz mówimy.. dziwie sie, bo na kazda uroczystosc w rodzinie chrzciny, komunie itd był zapraszany. mi to obojętne ale tez chciałam wiedziec jak inni z boku to widzą

Gość mizjia
jakbym miala zapraszac wszystkie ciotki wujkow i ich wszystkie dzieci zeby byly zadowolone to musialbym zrobic wesele na 500 osob a nie na 200. to byl moj dzien ( moj i mojego meza) i chcialam miec wokol siebie bliskich a nie bliskich tylko z pokrewienstwa....

Gość kooosssaaa
ale rodzina to jednak rodzina :D zaprasza sie przede wszystkim rodzine i ja sie nie dziwie w ogole autorce :D

Gość leopoldzik
a ja uwazam ze mizja ma racje, zaprasza sie tych ktorych sie chce by byli w tym dniu przy nas a nie robic radoche wszystkim dodokola. jasne najlepiej cala rodzine i cala wies...

Gość cooo za pizzzzzzzzzzzzzz
własnie rodzine się zaprasza, bo to ludzie najbliżsi bądź co bądź.... mizija- masakara.. jedna osobą z rodzenstwa tak, druga nie padneeee hahaahahhahahahaa