Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimichelle

Mam 23 lata i nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

Gość rówieśniczka,,
to musisz sie przelamac... nie ma innej rady

Gość poszukiwacz23
też jestem nieśmiały niestety i trudno mi kogoś znaleść :(

niesmiałosc to jest własciwie nienawisc do samego siebie, przekonanie ze czegos mi brakuje wiec nie jestem godzien zeby miec dana dziewczyne czy cos osiagnac wiec sam sobie nie dam szansy

Gość poszukiwacz23
najgorsze we mnie jest to, że po mnie nie widać żebym był nieśmiały, idać ze znajomymi na impreze jestem duszą towarzystwa, ale do dziewczyny obcej ni eumiem sie odezwać :(

Gość klofgaaa
a prawda jest taka ze dziewczyny nie chca miec niesmialego chłopaka

Gość klofgaaa
nie sa tylko prawiczki i dziewice analne

Gość yfytfo
nie dla psa kiełbasa idz lepiej walic konia

Gość pilny uczen
i z duzym domem :)

Gość pilny uczen
i fajnym autem

Gość mimichelle
uczen, zamknij sie nie lece na kase , byle zeby mial cos w spodniach

Gość withpearls
23lata tez, nie miała i nie ma nikogo. czy brzydka?kiedyś tak myślała, ale po czasie i gadaniu nie których doszła do wniosku, że nie. Tylko tego nie widzi. gdy się zapyta jakiegoś z kolegów milczą, pewnie nie chcą by sobie coś pomyśleć.każdy który zauważyła że chce coś więcej był powiedzmy ładnie w skrócie nie godnym chrześcijanki.

Gość Dalar
Kobiety mają łatwiej, bo wystarczy że zadbają o urodę. Facet musi bardziej się wysilić się wykazując samodzielność, zaradność, elokwencję, twardy charakter, odwagę, niezależność, przebojowość i zdolność do poświęceń.

Gość Michał25lat
Mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny . Do 21 byłem brzydki . Chudy , łysy , poprostu nieładny . Teraz wyglądam inaczej , przytyłem 15 kg , mam dłuższe włosy , podobna fryzura do Kuby Wojewódzkiego , troche przypakowany . Przystojny się zrobiłem , ale dalej nie mam dziewczyny . Nie mam dziewczyny , ponieważ nigdzie nie wychodze od 8 lat . Mam także kompleksy , wstydze się , uciekam od dziewczyn . Czego się wstydze ? Mam niskie wykształcenie zawodowe , nie mam pracy dość długo a jak mam to byle jaką , mam także niski status materialny , mieszkanie w blokach 40m2 i mieszkam jeszcze z rodzicami , owszem mam swój pokój ale wolałbym mieszkać w domu . Mówie na siebie bezrobotny śmieciasz kto mnie ze chce . Jak już wychodze z domu to tylko do szkoły do liceum uzupełniającego dla dorosłych , na działke 6 arową czasem zrobić grilla albo skosić trawe , wychodze jeszcze jezdzić na motocyklu albo na narty zimą . Ja bym wychodził cały czas i wszędzie ale brakuje mi towarzystwa . Stary bysiu się robie . Życie mi ucieka przez palce. Jak chodziłem do zawodówki to w klasie miałem samych chłopaków , w wieku od 17 do 19 lat to chodziłem tylko do szkoły . Szkoła dom , szkoła dom . Nigdzie pozatym nie chodziłem . Rodzice mi nie dawali kieszonkowego . To jak mogłem mieć dziewczyne . Teraz w wieku 25 lat jaka dziewczyna by mnie chciała jak nie jestem dobrze ustawiony , nie mam wykształcenia , pracy , nie jestem bogaty żeby otworzyć jakąś działalność , a mam dużo pomysłów , dochodowych . To są moje największe kompleksy , jeśli chodzi o mój wygląd zewnętrzny to nie mam teraz żadnych kompleksów . Troche jestem nieśmiały , ale jak sobie golne 50-tke albo 100-tke to mi mija nieśmiałość . Moje życie to porażka . Mój e-mail koti10@op.pl

Gość fgfsgfewrgrr
ja też mam tyle lat co autorka i nigdy nie miałam chłopaka. chciałabym starszego 10-20 lat

fgfsgfewrgrr Dziewczyno co Ty piszesz 20 lat starszego ? Drugiego ojca szukasz ? To się nie uda ,10 lat to już sporo 20 to kosmos.

Gość just.
W moim mniemaniu 20 lat to już sporo, ale 10 brzmi całkiem dobrze. Sama mam ciągoty do mężczyzn ode mnie starszych. Jak się zakochiwałam, to przeważnie właśnie w takich, co mieli kilkanaście lat więcej ode mnie. Też nie miałam nigdy faceta. Czasem jest mi przykro, bo nie mam się do kogo przytulić, a jestem osobą, która uwielbia niestety bliskość i pieszczoty. Czasem jednak mam to zupełnie w dupie. Prowadziłam na studiach dość ożywione życia towarzyskie i nie znalazłam nikogo. Teraz nie prowadzę już takiego życia... i też nikogo nie mam. ;) Nie jestem brzydka. Za to miła, wyrozumiała, mądra... ale to wszystko tynfa wart. ;) Irytuje mnie jednak fakt, że wszyscy dookoła już kogoś mają. Odczuwam presję znajomych, rodziców... i chyba to mi najbardziej przeszkadza. Pozdrawiam