Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy_23

jak często erekcja?

Polecane posty

Gość Pussy licker
24 lata, 2 razy dziennie

Gość Pussy licker
erekcje po seksie oczywiście samoczynną sporadycznie, przeważnie jak mi się śni coś fajnego

ja kiedyś miałem często właśnie taką samoczynną ( jak miałem 18-19 lat). Od tamtego czasu już tak nie mam, że idę ulicą za jakąś laską, a tu robi się twardo w majtkach.

"erekcje po seksie oczywiście" Po seksie? A to ciekawe :D A na co Ci erekcja PO seksie? I w jaki sposób ruchasz skoro nie masz erekcji? No chyba, że chodziło Ci o ejakulację. 😴 Ciekawy-jeśli masz 23 lata i nie zawsze masz poranną erekcję to może warto byłoby się skonsultować z lekarzem :)

właśnie tak o tym myślę. Czuję, że teraz to już nie jest to samo, co było trzy-cztery lata temu. erekcje po seksie- też nie rozumiem o co mu chodzi.

Gość nieeekuuummam
A co? - przeszkadza ci tak ona erekcja czy co, że tak o nią dopytujesz. Zdrowy jesteś chłopie to ci staje - ot i cała filozofia. I zmień majtki na bokserki, to powrócą dawne wzwody.

bo wydaje mi się, że nie jest z tym wszystko w porządku. Dlatego też obecnie wstydzę się szukać dziewczyny.

Gdzieś kiedyś czytałam, że jeśli nie występują, albo nie zawsze występują poranne erekcje to może to wynikać z jakichś problemów fizjologicznych, które zazwyczaj są łatwe do wyeliminowania. Gorzej jeśli problemy z erekcją są na tle psychicznym. Wydaje mi się, że im szybciej skonsultujesz się z lekarzem tym lepiej. Sam piszesz, że już masz jakąś blokadę w kontaktach z kobietami, a jeśli nic z tym nie zrobisz to stracisz pewność siebie i będzie raczej gorzej, a nie lepiej ;)

ja nie wiem od czego to zależy. ale czasem mogę znowu po 5 minutach przerwy a czasem dopiero po pół godzinie albo dłużej nawet. dodam że chodzi o tę samą kobietę i na trzeźwo w identycznych warunkach pod względem zmęczenia itd. nie rozumiem do końća swojego organizmu. a poranny wzwód mam zawsze. i to jest bardzo silna erekcja i dziewczyna czesto lubi się kochać rano. ja szczerze to jestem śpiochem i wolę w dzień albo w nocy... ps. nigdy nie liczyłem ile razy erekcja w ciagu dnia:D i to troche nieprecyzyjne pytanie. chodzi o ilość stosunków max dziennie? czy co? bo jesli tylko sama erekcję to nie ma ograniczeń chyba...

ja często w ogóle nie mogę mieć erekcji i nie chodzi tu o jakiś stres, bo tak jest też w warunkach niestresowych. Niepokoi mnie to już. Czasem w ciągu tygodnia mogę mieć tylko 3-4 erekcje. Ponadto jest problem z wytryskiem przy masturbacji ( trudno go osiągnąć).

Hmmm, wydaje mi się, że urolog. Niestety potrzebne jest skierowanie, więc najpier lekarz pierwszego kontaktu.

jak już, to poszedłbym prywatnie. Tylko nie wiem, jak ja bym mu o tym powiedział. To pewnie trzeba się rozebrać. Ja przez ten ostatni okres strasznie zamknąłem się w sobie.

nikt do rozebrania cie nie zmusi. wystarczy że opowiesz w czym problem. a lekarz ci coś zasugeruje, dopyta itd. siedząc w gabinecie i rozmawiając z lekarzem wyobraź sobie że siedzisz przed kompem, anonimowy i piszesz o sobie na kafe. albo potraktuj taką wizytę jak każdą inną u lekarza. takich problemów jak twoje są setki.

łatwo mówić, ale jak przyjdzie co do czego, to chyba stres mnie zeżre. To może być coś poważnego?

No a kobieta to tak co najmniej raz w roku (jeśli o siebie dba) rozbiera się przed lekarzem. :classic_cool:

są kobiety które w wieku 25 lat nigdy u gina nie były więc wiesz. trudno musisz się przełamać. pamietaj że lekarz urolog tyle sie penisów na oglądał w zyciu i nie jedno już widział, np efekt chrób wenerycznych itd że twój problem to będzie nic. ale idz bo w końcu przestaniesz w ogóle mieć erekcje

"są kobiety które w wieku 25 lat nigdy u gina nie były więc wiesz." Napisałam jeśli o siebie dba :) Ala, niestety nie można tak o wszystkich powiedzieć :( Co jest przerażające :o

pojęcie "jeśli o siebie dba" jest hm nieprecyzyjne. chodzi raczej o świadomość. jak rodzice nie wpoili , nie wyjaśnili itd to taka nastolatka nie pójdzie do gina, i później też. na zasadzie "ząb nie boli to do dentysty iśc nie trzeba". to kwestia świadomości młodych kobiet, podobnie jak z badaniem szyjki macicy czy piersi w profilaktyce przeciw nowotworom...

ciekawy 1525234 powodów może być. coś z hormonami, krążeniem, coś z penisem, gruczołem krokowym, coś z psychiką kurwa no skąd mamy wiedzieć? jak cie będzie bolało w płucach silnie albo serce to też nie pójdziesz do lekarza tylko na kafe będziesz pytałą "ej a co to może być"???????????????????

Z mojego punktu widzenia kobieta, która nie dba o swoje zdrowie nie dba o siebie :) Oczywiście, że jest to kwestia świadomości. Nie zawsze wpojona przez rodziców. Jeśli chodzi o wizyty u ginekologa to ja raczej nie miałam dobrych wzorców. Na tę chwilę to ja namawiam wszystkie kobiety w rodzinie do regularnych wizyt kontrolnych :)