Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Braun Aga

TERMIN PORODU-PAŹDZIERNIK 2011

Polecane posty

Gość Braun Aga

Witam! Czy są już mamuśki, które nie mogą doczekać się października oraz rosnącego brzuszka :) ?

Gość martwiąca się mamaaaa
ja ur w październiku 2010 - życze spokojnej ciąży i łatwego porodu!!! :)

Gość mamaMAKSYMILIANKA
Witam .mam do sprzedania wózek Baby Merc ze spacerowką plus akcesoria.(torba,nosidło,siatka przeciw owadom ,folia przeciwdeszczowa) jest lekki.łatwo sie prowadzi,alufelgi ,pompowane masywne koła.zielony w biało czarne kwiaty.używany 7mies.stan idealny.może któraś mama jest chętna? Zdj wyśle na e-maila. Cena 700zł do uzg. Odbiór osobisty . 726 850 406 może być sms.mam też troche niezniszczonych ubranek.może być dla chłopca ale bardziej na dziewuszke.sprzedam za 3-4zł za sztuke.jeśli ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt zdj prześle:-)

Gość mamaMAKSYMILIANKA
Moge także komuś zbierać i tanio odsprzedawać za małe ciuszki po moim synku obecnie ma 7mies.:-)jak coś to piszcie na mój nr lub e-mail. nina26@gazeta.pl

Gość nigerowa
Ja dziś rano zobaczyłam 2 kreseczki, więc jak wszytsko będzie dobrze to październik jak ta lala! =)

Gość ma2
ja również mam termin porodu na październik!!!dokładnie 4, strasznie się cieszę z dzidziusia i już nie mogę się doczekać:) boję się jeszcze o małą fasolke ale trzeba być dobrej myśli, a jak się czujesz ,,Braun Aga''?:)

ma 2 jest drugi taki sam temat bo przez przypadek dodało mi dwa razy i na tym drugim jest nas już dużo dołącz do tego drugiego topiku :)

październik ? jest dopiero luty,takie osoby na ogol nie maja jeszcze ciazy potwierdzonej bo o niej nie wiedza hehe

Witam Przyszłe Mamuśki. U mnie termin porodu wypada na 17 października. Śmiejemy sie z mężem że jak maleństwo urodzi sie tydzień wcześniej to będzie obchodzić urodziny razem ze mną heh

Gość żabencja28
Cześć, ja mam termin na 20.10.2011 :)

Gość kaczucha26
witam serdecznie ja mam termin na 21 pazdziernika dzisiaj dowiedziałam sie ,że to synuś i ze wazy 500 g(+-) 60 g ciesze sie bardzo

Gość kaczucha26
zabencja a jak tam z ruchami dziecka- kopie? ja odczuwam w dole brzucha yakie kopniaczki ze musze zaraz siku biegac heheheh

Gość jaszczurkass
Witam wszystkich, my mamy termin na 15 października. Bąbelek aktywny, figluje, że hoho. A siku, to męczarnia - taka częstotliwość, że długie spacerki odpadają. Byłam ostatnio na usg i się okazało że mam mało płynu owodniowego, więc muszę pić więcej - teraz to będzie sikanie...hihi