Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SOS MALY PTASZEK

POZNALAM FACETA BYL STOSUNEK I..

Polecane posty

sos no to wracaj do byłego. nie rozumiem w czym problem. ps. penis to oznaka męskości, duży penis=duża męskość - tak normalnie choćby podświadomie kobiety myślą. Myślą również (nawet takie co mają zerowe doświadczenie) że mały, średni penis = beznadziejny seks -----------a to nie prawda. ale tak myslą i jak widzą małego penisa od razu podniecenie opada, pojawia się nutka rozczarowania i wtedy wiadomo seks beznadziejny. pisze o pierwszym wrażeniu, nie o stałym partnerze.

Gość taka jedna zagubiona owca
ale tu kretynki siedza autorka pisze ze chodzi o grubosc a nie dlugosc!! ciemne babska. ja wole oczywiscie co ma wiecej w obwodzie niz w dlugosci

Gość sadasdasdasdasdasdsdfgrtjhuyjy
Racja jak tu ktos napisal kazda laska na tym forum ma faceta z ogromna pała i kazdy facet tutaj chwali sie ogromnym fiutem. Kazda laska na tym forum tylko pisze ze chciala by faceta z duzym penisem i ze rozmiar dla niej ma znaczenie bo duzy moze wiecej. Leczcie sie glupie puste pizdy. Wielkosc i zadne rozmiary nie maja znaczenia. Liczy sie DOPASOWANIE. Wy sie nie dopasowaliscie to idz zdziro szukaj innego faceta, dopasujecie sie i bedzie git i tak samo zrobi ten facet z fiutem 16 cm. Po cholere jasna pisac takie pierdoly na forum. Zalisz sie autorko czy co. W calym tym zasranym swiecie tylko rozmiary sie licza. A gdzie inne rzeczy, gdzie uczucia, milosc etc. Tylko wam w glowie dupczenie z duzym fiutem. Dla takich pustych zdzir tylko sex sie liczy. Pewnie nawet nie masz pojecia co to jest prawdziwy sex. Ty mozesz sobie pozwolic z facetem na zwykle ruchanie i nic wiecej. btw. małym fiutkiem tez mozna sprawic ogromna przyjemnosc kobiecie. WIem to z dosiwadczenia. A wy dalej sie podniecajcie tymi wielkimi pałami. Napewno dzieki temu daleko zajdziecie w zyciu. Powodzenia. Pamietajcie : rozmiar penisa jest najwazniejszy. Tego sie trzymajcie cale zycie.

Pozwolę sobie zacytować : "jak mnie posuwal ruch po ruchu nic prawie nie czulam tragedia! facet ma okolo 16 cm w wzwodzie i na dodatek cienkiego jak oloweczek " stwierdzenie "i na dodatek" jest tu kluczowe wiec zanim zaczniesz wyzywać innych od kretynek zacznij od siebie 🖐️

Gość taka jedna zagubiona owca
kretynko autorka sama napisala , sprostowala ze chodzi o grubosc, nie umeisz czytac dokladniej, lepiej, takas ciemna baba tepa strzalo?

Autorka pisze o penisie 2 cm w obwodzie ? hmm to chyba nie mozliwe. Moze chodzilo ci o srednice co ?? ah glupie te baby oj glupie

a ty "taka jedna zagubiona owca" sie juz zamknij bo jestes tak samo pusta jak autorka. Idz ciagnij pały murzynom. Wypierdalaj dziwko

Gość SOS MALY PTASZEK
nie kloccie sie ja mysle ze kazdy w glebi duszy wie o co chodzi tylko ludzie zakompleksieni ktorych dotknal ten problem beda sie produkowac i wyklucac..mam inne cele w zyciu ale seks to zdrowie wiec waarto o nie dbac i o kondycje a na takim kutasku dla laleczek barbie za duzo nie narobie no coz

Gość SOS MALY PTASZEK
ale sie ktos wpienia no no czyzby wspomnienia z ostatniej nocy?czyzby twoja kobieta nie cieszyla sie seksem?

Gość super laska
A gdzie inne rzeczy, gdzie uczucia, milosc etc. Znają się dopiero miesiąc. Co pierdolisz o miłości. Facet dał się wypróbować nim jeszcze kobieta go pokochała. Też tak próbuję który mi w łóżku pasuje, nim znajomość wejdzie na dalszy poziom. Tak jest lepiej niż się później rozczarować. Lepiej z tym nie czekać. Jedynie dla niedoświadczonych jestem bardziej wyrozumiała jak mają dobry sprzęt między nogami.

Gość SOS MALY PTASZEK
wkurwiaja mnie wszystkie tepe baby ktore slepo patrza na wlasnego faceta, na ulicy trzymaja sie ich tak mocno jakby conajmniej mieli im zaraz spierdolic takie bez charakteru co przytakuja na wszystko i to facet decyduje o waszym zyciu ja mam prawo wymagac nie musze sie godzic na wszystko tak jak wy bezopcyjne zaniedbane nudziary

Gość SOS MALY PTASZEK
super laska z ciebie a nie zadne poniewieradlo wiesz czego chcesz i takie kobiety mezczyzni wybieraja i za takimi sie uganiaja i obracaja idac za lape z nudziarami

Gość co za glupia piz.da
"wk**wiaja mnie wszystkie tepe baby ktore slepo patrza na wlasnego faceta, na ulicy trzymaja sie ich tak mocno jakby conajmniej mieli im zaraz spie**olic takie bez charakteru co przytakuja na wszystko" jesteś tak żałosna że mi sie chce płakać...piszesz tak a mowisz ze Twoj facet CIe nie zaspokoja i chcesz wiekszego...haha...idz kobieto się utop...lepiej dla tego kraju...

Gość SOS MALY PTASZEK
to placz kurwa bo tylko do tego sie nadajesz facet sie pokloci z toba to ryczysz cala noc o byle gowno....

ja to mam 18 cm długości i ok 14 cm obwodu i jest zajebiście:P ale z autorka muszę się przyznać bo moje ex jak mi się zwierzały z jakimi członkami miały najgorszy sex to zawsze mówiły że jak członek jest długi np ok 20-23 cm a bardzo cienki 8-9 cm . niestety każda mówiła że grubość i odpowiednia długość członka to jest podstawa jak ktoś napisał wcześniej tarcie musi być:)

Gość SOS MALY PTASZEK
ja ice menie tak mysle bo dreszcze mnie przechodza na mysl o tym uczuciu...zreszta obdarowani ladni ludzie wiedza o co chodzi

Gość gdjdkjkdkco
kutas musi byc duzy i basta (zostaw mnie i ludzi z mego miasta)

Ale pojebani jestescie o matko. super laska pisze ze probuje facetow zanim znajomosc wejdzie na wyzszy poziom i dlatego jestes poprostu pusta szmata, dziwka. Nic nie warta scierą. Ten kolejny pisze o jakims rozmiarze 8-9 cm. Kurwa takim malych obwodow chyba nie znajdziesz nigdzie. Bo jesli to srednica to pała jak u konia ale tobie chyba chodzilo o obwod. Srednia wynosi jakies 12-13 cm. Wiec te 8-9 cm to ma moze 10 % facetow na swiecie. Swiat schodzi na psy. Samw szmaty dziwki puste lale.

jeżeli to nie jest prowokacja to całkowicie Cię rozumiem:) ja np bardziej się cieszę z grubości niż z długości, bo to na ściankach pochwy są najczulsze punkty a nie w głębokości a więc to objętość członka daje największą rozkosz niż długość, a cienkość niestety spala facetów na starcie. My też faceci oczekujemy od kobiet ładnych piersi o odpowiednich rozmiarach, kobieta jak ma za małe piersi do zapomnij o pozycji na hiszpana, duży tyłeczek żeby było w co klepnąć. Ja np kiedyś kochałem się z kobieta która urodziła dwoje dzieci i pomimo grubości mojego członka czułem dyskomfort bo miała tak luźną pochwę że dwa dni mógłbym to z nią robić i nic bym nie poczuł

Gość gdjdkjkdkco
mowisz o wlasnej zonie frajerze?

Gość gdjdkjkdkco
raczej o kutasie ktorego miales w mordzie na ostatniej imprezie nie pisz tak dumnie bo napewno masz kutasa podobnego do problemu autorki.....matce to ty swojej suty ssales do 15 roku zycia

na bank prowo laska się za dużo filmów naoglądała:) a Ty Ice juz się tak swoim wężem nie przechwalaj!:P;)

Gość gdjdkjkdkco
prowokacja to nazwa twojej mordy

Gość gdjdkjkdkco
on ma weza ale chyba w dupie....wyrosl na dziwaka bo ssal matce suty do ukonczenia szkoly sredniej wyobrazasz sobie to wspominasz sobie? RUCAM NA CIEBIE CZAR NIECH ZA KAZDYM RAZEM KIEDY BEDZIESZ RUCHAL JAKAS PANNE NIECH NA MYSL CI PRZYWODZI TWOJ IMAGE SSAJACEGO SUTKI WLASNEJ MATKO ALBOWIEM TAKI BEDZIE TWOJ LOS! NIECH CI SIE ZAWSZE PRZY SEKSCIE SSANIE SUTEK WLASNEJ MATKI KOJARZY! UUUUUUUUU

Gość Problem tkwi
w tym że masz cipe jak wiadro i tylko koński kutas cie zadowoli. Szkoda mi takich kobiet bo wiadomo jaka jest średnia w polsce:D Pozdrowienia dla wszystkich kobiet z normalnymi cipkami.

Gość gdjdkjkdkco
BOISZ SIE WYMOCZKU ODPISAC ALE JUZ ZA POZNO RZUCILAM NA CIEBIE CZAR PAMIETAJ MYSL O WLASNEJ MATCE I TOBIE