Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodamama1234567890

Pytanie do mam chłopców

Polecane posty

Gość młodamama1234567890

Mój syn ma prawie 5 lat,właśnie czytałam ze penis chłopca w jego wieku powinien mieć 6cm,mój synek ma penisa ok 3-3,5 cm.czy wszystko jest z nim ok??naczytałam się i teraz się zastanawiam,ale 9msc temu był na bilansie i pani doktor stwierdziła że wszystko jest ok

Gość Klaudia asdzxc
mój syn ma tak mniej więcej 3-3,5cm, a ma 2 latka :P

Gość malwinka2227
Moze chodzi ze 6cm we wzwodzie powinien miec?jAK LEKARZ MOWILA ZE JEST OK TO JEST OK CO SIE MARTWISZ? sory za capsa.

Gość BAJKAAAAAAAAAAA
dawno się tak nie uśmiałam :) A penis dorosłego mężczyzny ile powinien mieć? :) A jak nie ma tyle to co, nie jest ok? ;)

Gość młodamama1234567890
żadne prowo,a Ty się nie naśmiewaj,nikt tu nie pyta o dorosłych ile powinien miec ich penis!!!Po prostu martwie sie ze cos może byc nie tak!!!!Mały miał kiedys zapadniete jadro i pani doktor stwierdziła że wszystko już oki,ale mam jakies dziwne myśli..Dla was to moze smieszne dla mnie nie!!!!

Gość barbara1984
to nie jest smieszne drogie co niektore mamusie!!! moj synek ma 17 miesiecy i tez ma maly penis a teraz bratowa urodzila w pazdzierniku i jak zobaczylam jajuszka malego omal nie zemdlalam siusiak jak dab i jajuszka tez jeszcze nie widzialm takiego czegos u maluszkow,sama nie wiem czym to spowodowane

moj syn zaraz skonczy 5 lat ale szczerze nigdy nie mierzylam ile ma cm jego ptaszek ale na oko na pewno wiecej niz 3 cm

Gość młodamama1234567890
No właśnie tez bym się może nie martwiła ale większośc rówieśników,ma wieksze siusiaczki,jak byli młodsi to myslałam ze może urosnie ale 5 lat minęło chłopcy już maja wieksze pisiaki a mój mały cały czas taki sam;/już nie wiem czy to normalne czy cos nie tak jest;/

Gość młodamama1234567890
ja tez nie mierzyłam ale widac na oko ile mniej wiecej ma cm prawda??

hmm ja mam dwoch synow nigdy nie mierzylam z cm ale starszy ma od urodzenia duzego, mlodszy malego :)) nie wiem jakei sa normy ale 3,5cm to moj 3 latek ma na 100% wiekszego a te co pisza ze to nieistotne no coz moim zdanie dorosly facet z mikroskopijnym penisem to cos nie teges, kazde cialo ma jakies proporcje :) za duzy to tez nie bardzo dobrze :D

Gość młodamama1234567890
no ogółem wstyd sie przyznac ale mam mysli ze mój mały bedzie miał w przyszłosci małego penisa jak niektórzy dorosli 8-9cm i będzie przez to nieszcześliwy i bedzie cierpiał..;/

Gość mam chlopcow
o co chodzi?

Gość młodamama1234567890
pisze u góry w pierwszym moim poscie

Gość hmmmmmmmjuzniewiem
kurcze moj 11 latek ma mniejszego niz 5 latek i co mam isc do lekarza?:o

a na bilansie co pediatra mowil? kurcze ja nigdy takimi tematami sie nie interesowalam