Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farrrka

ciąża czy inne problemy?? :( pomocyyyy

Polecane posty

Gość farrrka

Mam pytanie, niepokoi mnie mój brzuch od 2 mc, jest dość twardy, szczególnie podbrzusze i dość duży nawet rano ,kują mnie co jakiś czas jajniki i w okolicy pępka. w dodatku odczuwam dziwne ruchy, pulsowanie w nim. przypomina to trochę ruchy dziecka. Dla pewności robiłam 2 testy ciążowe, które wyszły negatywnie, cały czas mam normalne krwawienie. Proszę o jakąś poradę, czym mogą być spowodowane te dolegliwości. Wizytę u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie.

Gość farrrka
czemu nikt nie pisze????

Gość bbbbuuuyyyrr
Też mi się wydaje że masz wzdęcia, ale dla pewności przepadaj się bo to może być coś poważniejszego (oczywiście nie mówię o ciąży)

Gość bbbbuuuyyyrr
O jezu dziewczyny, nie bądźcie takie surowe i chamskie - dziewczyna nie wie co to, więc założyła temat, nie trzeba od razu na nią najeżdżać. Po to jest forum by sobie pomagać, i pytać jak sie nie wie, nie?

Gość bbbbuuuyyyrr
*przebadaj miało być :D jeszcze się nie "dobudziłam" heh ;)

Gość jak też mam pytanie!!!!!!!
to ja też mam pytanie! 31-12 dostałam miesiączki cykle od 28 do 30 dni. Mam lekko podwyższoną prolaktyne na którą dostałam bromergon. Biore go od początku cyklu. W 14dc. wyszedł pozytywny test owulacyjny. 15dc. współzyłam z mężem do końca. 25 dc. zrobiłam test ciążowy - negatywny. Zaraz potem dostałam brązowych plamień - śluz zabarwiony na brązowo, potem na różowo, znów na brązowo i tak do 27 dc. 26 dc. rzygałam cały dzień... podejrzewam że to tak zawana grypa żołądkowa ( miałam styczność z dzieckiem które na nią chorowało) Dziś jest mój 28 dc. Jak wy to widzicie. Ps. w poprzedniej ciazy którą straciłam pozytywny test ciążowy wyszedł 23 dc Oo .... nie wiem juz co o tym myśleć a na prawdę nie chce kupować kolejnych testów ciażowych bo to już zakrawa na chorobę psychiczną.