Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqualia..

BOŻE, TO NAWET NIE DOCIERA DO MNIE!

Polecane posty

Gość aqualia..

byliśmy oglądac mieszkanie, jedno drugie wczoraj znowu i byliśmy prkatycznie zdecydowani.. on jest od grudnia na okresie próbnym do lutego.. w pracy.. najpierw miał byc styczen, potem luty.. mieszkanie wybrane, nawet zadzwonil do chłopa by się umówic na podpisanie umowy.. ja mam w domu cholernie, liczą dni aż się wyprowadze, wiec im mowie, ze jeszcze tydzień muszą wytrzymac.. widziałam, ze go cos gryzło.. mówił, ze boi sie ze nie przedłużą umowy, no ale przeciez mi obiecał.. w koncu wydusiłam z niego.. 4 dni przed się wycofał.. powiedział, ze marzec.. płakałam jak nigdy, bo wiedzial jak na to czekałam, juz 2 miesiac mnie wystawia.. tłumaczac, ze musi miec 100% pewnosci, ze damy rady itd.. uwaza, ze nic złego nie zrobił..!!!!!! do cholery od grudnia wiedzial, ze w lutym pod koniec sie dowie, czy dostanie ta prace na stałe..!!!a mimo to mi obiecał....!!! bylismy umowieni na jutro na podpisanie umowyy!!! czuje sie oszukana, rozstaliśmy sie w strasznej atmosferze, złamałam swoją kartę sim, był wściekły czuje się po raz kolejny wystawiona, oszukana i teraz to co będę w domu znosic..! rycze jak chora!!!!!

Gość chemia???
wyprowadz sie sama... co za problem?

Gość aqualia..
taki problem że sama nas na pewno nie utrzymam !!! i ok..! mógł powiedziec po prostu, ze jak mu przedłuża to zamieszkamy!! a nie tak że obiecuje, mowi ze jakos to będzie itd a juz drugi miesiąc się wystawia 4 dni przed. jak ja juz myslałam nad pakowaniem i jaką kolację w koncu urządzę na Walentynki w 4 kątach własnych

Gość chemia???
ja nie mam pracy a plany byly o rodzinie i dziecku i co mam zrobic? ty chociaz pracujesz:(

no dobra ale piszesz, ze dopiero pod koniec lutego sie dowie czy mu przedluzyli czy nie. Mamy koniec stycznia. Czyli co? Facet ma wynajac mieszkanie bo Tobie sie spieszy a za miesiac moze sie okazac, ze nie bedzie mial tej pracy i co wtedy?? Nie badz egoistka co

Gość aqualia..
ale czuje się okropnie..! w domu mnie wyśmiali i mówia noooo miał byc styczen jest luty.. zaraz powiesz, ze marzec... i co?! mieli rację!! czuję się idiotycznie, namącił mi głowie, mieszkanie było super !!! na pewno miesiaca nie wytrzyma ja nie pozwole się sobą bawic, nie ebde czekac kolejnego MIESIACA BY SIĘ ROZCZAROWAC boze jak to boli!!!!!!

Gość derbe
aqualia.. ..ty jestes chyba jeszcze jakas malolata...ciekawe ile dolozysz sie do tego mieszkania?...wyprowadz sie, jak ci tak zle...a nie zadasz od kogos podpisania kredytu na conajmniej 20 lat..

belle de żur --> obudowa tez całkiem ladna :D Świeci sie w nocy? :classic_cool:

Gość aqualia..
to mógł nie obiecywac!!!!!!!!!!! sama pytałam co będzie jak nie przedłużą umowy.. a on, ze wróci do starej i jakoś to będzie...! ja czekałam, byłam taka szczęśliwa nawet znajomych sam wszystkim powiedziałłłł bozeeeeee

Gość ehhh :)
A może wymogłaś na nim tę obietnicę, co? Wiedział, że Ci zależy, to obiecał z nadzieją, że "jakoś to będzie". A potem dotarło do niego, że podjął decyzję pod wpływem emocji, może nawet szantaż emocjonalny nieświadomie zastosowałaś. A tak w ogóle, to lepiej zainteresuj się nim, bo może ma kłopoty w tej pracy i nie miał wyjścia i musiał zrezygnować z tego mieszkania. Nie zrobił tego bez powodu. Zastanów się, bo widzisz póki co tylko czubek swego nosa.

Gość aqualia..
jakiego kredytu?! my mówimy o wynajmie :O:O:O

Gość derbe
jaka ty jestes jebnieta...masz racje nie czekaj..kup sama mieszkanie, albo daj kolesiow spokoj, bo jeszcze wezmie mieszkania na kredyt i bedzie musial sie z toba nastepne 20 lat meczyc... a nastepnym razem nie klap dziobem jak nie jestes czegos pewna..

Gość aqualia..
jakie ma problemy w pracy?! że jest na okresie próbnym a się spóźnia i sam sie boi, ze nie przedłużą!? sam obiecał to mieszkanieeeee sam z siebie!!!!!

Gość derbe
no to wynajmi sama...i nie truj mu dupy..

Gość aqualia..
MÓWIMY O WYNAJMIE..! NIE O KUPNIE CZYTAJ UWAŻNIE

Belle de żur ma procesor czterordzeniowy. Autorka ma taki z commodore :D

jak to milo porozmawiac z czterordzeniowa rówieśniczką :D Jak sie ma 1/3 atrakcyjna część? :P

Gość dnojakstodola
to ile ten wynajem kosztuje , że tak przeżywasz?

Gość aqualia..
samej nas nie utrzymam i to chyba logiczne

Gość aqualia..
nie kosztuje nie wiadomo ile ponad 1000 jak jemu nie przedłuza to lipa bo nie dam rady jego, siebie i mieszkania nie byloby tematu gdyby wszystkim nie powiedzial mi, rodziom swoim, moim, znajomym nie umowil sie z chlopem na podpisane umowy i nie wystawił mnie godz później.. 2 miesiac z rzędu

Gość dnojakstodola
trochę cipa z tego twojego faceta, ale może on się zgodził, bo mu za bardzo marudziłaś. Jak widać w domu też z tobą wytrzymać nie mogą :O

Gość ehhh :)
A co za różnica wynajem czy kredyt? Wynajmując musisz płacić kasę właścicielowi mieszkania, a biorąc kredyt płacisz raty do banku. W niektórych miastach rata kredytu może się równać opłacie za wynajem. Masz prawo czuć żal i złość. Ale jesteś też egoistką. Interesują Cię tylko Twoje sprawy. Po co jesteś z tym facetem? Żeby się z domu wyrwać? Nie udało się, więc go rzucasz?

Gość aqualia..
mam prośbe, mozecie gdzie indziej porozmawiac skoro nie piszcie nic związanego z tematem?:O gubię sie w postach, temat jest dla mnie wazny pogadajcie na założonym przez siebie.