Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dbająca o linię ;-)

Myślicie, że o tej porze

Polecane posty

Gość Dbająca o linię ;-)

mogę zjeść serek ze szczypiorkiem? tylko on jest 300 g, także dość sporo... ale tak mnie skręca z głodu że nie usnę, a i z Wami chciałabym jeszcze trochę posiedzieć ;-)

Gość Dbająca o linię ;-)
Mintaja, Ty to zawsze dowalisz, dawaj, też se chrupnę ;-) A póki co serkiem się pocieszam, jakkolwiek to zabrzmi :P

Gość Dbająca o linię ;-)
a dzięki, myślę, że połowa opakowania to jedną dziurką wciągnięta będzie ;) dobrze, że nie cebulowe, po tym szczypiorkowym serku byłoby całonocne 'odbijanko' :D

Gość Dbająca o linię ;-)
to ja dorzucam herbatkę pu-erh grejfrutową ;)

Dbająca o linię ;-) - ej a tak serio co Ci? odchudzasz się? ;) uśmiechnięta Agnieszka - skąd wiesz o szkole? :classic_cool:

Gość Dbająca o linię ;-)
chciałąbym ;( 176 wzrostu i około 80 na wadze :/ nie jest dobrze, życie "postudenckie" mi nie służy ;>

no sporo, ale nieważna jest waga, odchudź się do takiego momentu w którym będziesz sie sobie podobać, bez patrzenia na wagę :)

Gość Dbająca o linię ;-)
no też tak myślę w sumie, nigdy nie byłam lekka, mam proporcjonalną budowę, więc przy odpowiednio dobranym stroju wyglądam całkiem całkiem ;) ale jakoś tak ostatnio zauważyłąm że same szczupłe laski w nowej pracy i jakoś mnie to zmotywowało

poza tym jesteś bardzo wysoka, to myślę, że kilka kg w dól i bedzie git :) idę :classic_cool:🖐️

Gość Dbająca o linię ;-)
;) Nie wiem jak Ty, ale ja już lecę lulu, o 6 pobudka :( dojazd do pracy 2 autobusami, z czego 1 z nich jeździ raz na 0,5 godz., więc jak mi śmignie sprzed nosa to lipa

Gość Dbająca o linię ;-)
Dobranoc i kolorowych erotycznych :p