Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIRUSYmiSIEpojawilyDOPIEROboje

jak usunac wirusy z komputera? jak spr czy sie ma wirusy i ile?

Polecane posty

?????/

Gość ech ;)
Avast antywirus ;) Najlepszy darmowy program antywirusowy ;)

Gość hahah :P
zrob daefragment ;)

Gość mumumumummu
avast najlepszy buahahaha dobre!! sama go mam to tandeta w pizdu!! ciagle aktualizuje baze wirusow a jak sprawdizlam innym antywirem to mi 3 trojany wykrylo i jakies robaki ale on codziennie jak nie dwa razy dziennie "aktywizuje baze wirusow" :O

Gość ech ;)
Jasne, można ściągnąć sobie Kasperskiego z wareza, czy torrentów. Nortona nie polecam, w szczególności jeśli twój komputer to starsza maszyna. 3 trojany to naprawdę niewiele ^^

Gość mumumumumumu
no wiesz ale jednak antywir jest po to zeby mnei chronic przed wszystkimi wirusami ja rozumiem ze to jest darmowe to do robakow moge uzywac tam jakiejs zapory czy czegos tam ale trojany?! to powinien wykrywac! bo jak nie to to co on przepraszam robi? hehe

Gość ech ;)
No wiadomo, że chronić powinien. No ale jeśli chcesz być naprawdę uczciwy (albo co gorsza :P nie znasz się na tyle na komputerze by dajmy na to zcrackować takiego kasperskiego) to Avast jest dobry. Tym bardziej, że jestem pewny, że po kilku dniach znalazł by te trojany ;)

ja chyba jakies wirusy sciagnelam bo mi sie non stop cos pojawia trojan pisze itp... boze nie wiem co robic. moge sciagnac ten program za darmo? da sie cos jeszcze zrobic dajcie jajis link.. nic sie na tym nie znam nie wiem co robiccccccc ;.////

Gość mumumumumumu
umiem crackowac czy jak to sie mowi bo oni zawsze instrukcje daja tego ale to nie legalne i ja sie boje :D i jak glupia mam avasta :O bo przeciez za antywira placic siana nie bede... ;) ale co ! ponarzekac troche mozna :>

Gość ech ;)
I co z tego, że nielegalne? Jest to niewykrywalne, chyba, że polcija zrobi Ci wjazd na chatę :PP Roboty trochę z tym jest, fakt, ale jak komuś zależy to niech się bawi ;)

Gość mumumumumumu
jest to nie wykrywalne? :D no nie wiem... ;) nie znam sie ale mi sie wydaje ze chyba jest