Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arakman86

Kompleks- proszę o opinię

Polecane posty

Gość arakman86

Cześć dziewczyny:) ogolnię mam pewien problem. Chodzi o to, że jestem chłopakiem typu miś : sporo mięśni, trochę tłuszczu, przerzedzające się włosy na głowie i owłosiony tors. Lubię siebie i podoba mi się moja budowa, aczkolwiek ostatnio wszędzie się trąbi w mediach, że Kobiety wolą wydepilowanych kolesi albo z naturalnie nagim torsem i smukłym wyrzeźionym ciałem. Ta cała presja medialna na temat męskiej depilacji sprawiła, że zaczęłem tracić pewność siebie i na punkcie mojego owłosionego torsu (brzuch + klata) pojawił się w mojej głowie kompleks. Chciałbym zapytać jak dużo jest Kobiet lubiących taki typ faceta jak miś , żeby zorientować się chociaż teoretycznie jaką nisze mogę zapełnić 10% 20%? ( możecie ocenić statystycznie na podstawie koleżanek) proszę Was o opinię.

Gość arkanek86
podbijam

Gość ja lubię
:-)

Gość crazy-angel
ja lubię właśnie takich facetów:) czyli prawdziwych!!

Gość arkanek86
Tylko chciałbym, żeby to było szczere, a nie próba przywrócenia mi pewności siebie:)

moj facet ma budowe normalna, nie jest chudy, brzuszek ma i oczywiscie nadmiar testosteronu, owłosiony tors i zarost na twarzy , który oczywiscie goli ale na drugi dzien juz kłuje jak kaktus :D i wole takiego. facet depilujący się dla mnie ejst troche spedalony - ale to tylko moje zdanie :) pozdrawiam 🖐️

Gość life is brut
ja takich lubie, nienawidze sztucznych wydepilowanych lalusiow wrrrr

Gość crazy-angel
ja piszę szczerze:) mój ukochany ma brzuszek nawet spory ale dla mnie i tak jest najprzystojniejszy na świecie! ma boskie ciałko :) i owłosiona klatę! uwielbiam to naprawdę!:)

Gość a ja lubie....
a ja uwielbiam misia na klacie. plecy owłosione mi sie nie podobają ale na klacie owszem. w swoim zyciu spotykałam samych nieowłosionych i dopiero jak pierwszy raz spotkałam faceta z misiem to stwierdziłam ze to jest super. dzis jest moim mężem!

Gość ..NATALA..
Facet musi być facetem ,a nie taką ogoloną cipą.

Gość jaka ja...
Aaaaaaaaaaa fffuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!