Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maguśka

Pierwsze urodziny

Polecane posty

Gość maguśka

Moja cócia kończy za 3 tygodnie roczek i nie mam pojęcia jak takie przyjęcie dla rodziny powinno wyglądać. Czy wypada zaprosić tylko na kawę i tort oraz inne słodkości czy musi być obiad. Jak to u was wyglądało? Jakie mieliście jedzenie? U mnie będzie 9-11 osób.

Gość boze znow jak nie ciaza to roc
Taki temat byl wvczoraj bodazje Impreza na roczek albo cos w tym wez szukaj i znajdziesz poczytasz a nie truj tu Qrwa

Gość ...:::...:::...:::
a pierdole przyjecie na 15 osob dla rocznego dziecka glupota ludzka nie zna granic

u mnie bylo okolo 15 osob zaprosilam na obiad a pozniej byl tort kawka herbatka kto co wolal :)

no fakt głupota - ja, mąż, synek - 3 osoby dziadkowie i moje rodzeństwo (mieszkają w tym domu w którym była uroczystosć) - 5 osób moi chrzestni z córkami - mieszkają w domu obok - 4 osoby pradziadkowie synka - mieszkają na tej samej dzialce - 2 osoby. o i jednak 14 osób wyszło :P to jest moja najbliższa rodzina, najbliższa z możliwych a że to pierwszy wnuczek, prawnuczek, siostrzeniec to kazdy chcial go zobaczyć! a że poprzednio bylismy u nich we wrzeniu i miało nas nie być do kwietnia, no to nie wypadalo nie zaprosic na kawaleczek tortu :D w tym roku urodziny robilismy u tesciów i bylismy tylko my i tesciowie. jak się mieszka daleko od dziadkow i przyjeżdża raz na jaki czas to takie wielkie przyjęcia wychodzą :)

o ile przyjęciem mozna nazwać sytuacje kiedy goscie przychodzą z własnym kubkiem kawy na kawałeczek tortu :P

U mnie było hmmm: my - 2 + córcia dziadkowie - 2 moja siostra z mężem (chrzestna) - 2 chrzestny - 1 Moja babcia, prababcia córci - 1 razem: 8 :) Kawa, ciasto, torcik:)

Gość b1eata
corce wyprawilam huczny roczek obiad tort impreza calo dniowa baloniki i cuda niewidy, tylko ze ta forma bawila dzieci ktore nie chcialy do domu wrocic bo starsi po torcie chcieli sie zbierac. o urodzinach synka wszystcy wiedzieli tylko ja sie dopytywali co na prezent odpowiadalam ze przyjecia nie bedzie tylko tort. kto chcial sie zjawil i o godzinie ktora im odpowiadala i to bylo fajne