Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet BDPki

Czy BDP potrafi kochać?

Polecane posty

Gość monfis
ja mam bdp i potrafie kochac dziewczyne bardziej mam problem z obcymi rodziną prawda jest taka ze miłos i sex stabilizuje nastruj w takim stopniu ze można zapomniec o chorobie

Gość przeszłam piekło
Czytam wypowiedz osoby 'opiszcie takiego faceta' i dostrzegam podobienstwo z początku mojej nieszczesliwej historii. mój ex (który mial na 100% jakies zaburzenia osobowosci, moze akurat nie border line) równiez obiecywal ze rozstanie sie z dziewczyną, mowil ze z nią od dawna nie sypia, a tkwi w tym związku bo sie boi ze ona popelni samobojstwo. przy czym byl mega przekonywujący! tkwilam w tym i tracilam tylko nerwy, no bo chcialam jak najszybciej miec jasną sytuację. po pewnym czasie uslyszalam ze sie juz rozstali. musialo minąć jeszcze parę miesiecy, a ja musialam przeprowadzic skomplikowane śledztwo zeby odkryc ze tak naprawde koles byl zaręczony i wcale sie nie zamierzal rozstawac! moj były byl świetnym manipulatorem i perfekcyjnie udawal ze mnie kocha. a pozatym wiem ze w przeszlosci mial min. problemy z kontrolowaniem agresji. Gdy tylko spotkacie taką osobe, uciekajcie gdzie pieprz rosnie! starczy ze facet z kims jest, ale nie kwapi sie zeby zdecydowac sie na jedną.