Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natala2020

przedłużanie włosów

Polecane posty

Witam. Pomóżcie mi proszę.Chcę przedłużyć włosy,ale mam pewne wątpliwości a mianowicie : Nie wiem czy przedłużyć metodą kreatynową włosy naturalne oczywiście (koszt ponad 1000zł) czy po prostu kupić naturalne włosy za np 300 zł które mają spineczki(można je w każdej chwili doczepić i zdjąć) W ogóle nawet nie wiem ile będę mogła nosić włosy przedłużone na kreatynę. Pomóżcie. Z góry dzięki:)

Gość uwazaj u kogo robisz
na keratyne bo jak zle trafisz to bedziesz miala łyse miejsca na głowie i mnóstwo problemów. zroc uwagę na portfolio fryzjerki.

Gość cam nic ze slowem hair
kup se daktarin.

Gość zaciekawionaaaa
mam juz 3 rok przedluzane na kreatyne i jakos mam wszystkie włosy. Robie tylko odstepy 2 tygodniowe miedzy kolejnym "podciagnieciem" pasemek, czyli co 3 miesiace

Gość kardashia
Ja kupiłam sobie na allegro pasemka naturalne za 100zł wyszło ok 80szt (co moim zdaniem wystarczy na przedłużenie) i kupiłam też szydełko i siostra sama mi przyczepiła te na palkę keratynową i ringi nosze już od listopada i co raz jak jakiś się wyczesze to na nowo przyczepiam i wygląda super,dobrze też się nosi i przynajmniej kosztowało mnie to ok 100zł

ja miałam przedłużane na microringi i byłam zadowolona, jednak teraz nie mogę sobie na to pozwolić ze względów finansowych. teraz mam na klipsy i też jestem zadowolona :)