Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalallallllllllllllllllllll

KONIEC TEGO!!! OD JUTRA JEM SAME ŚNIADANIA!!

Polecane posty

i prosze mi nie mowic ze to niezdrowe ze jojo, bo d**a ze jojo, jojo moze byc po kazdej diecie tak naprawde, a ja mam juz dosyc swojego ciala Jak myslicie ile uda mi sie schudnc??

Gość jaka ja...
zero!!!!

dlaczego niby??

Gość sdfrtyjukl.
ke?

Gość IMO13246
To spadaj na subforum zwiazane z dietą, klepać sie po dupach z innymi kretynkami, które o odchudzaniu wiedzą tyle co świnia o gospodarce.

sfdrkyhy- co que? co que? to co slyszales....jestem juz taka zalamana swoim wyglądem i mam takie kompleskyze zrobie wszystko...."kant dupy" dzięki za rade, ale duż schudne?

Gość jaka ja...
bravo momo czy jak ci tam...hee

Gość Mysle ze nic nie schudniesz
a rozpieprzysz sobie metabolizm, ze jesli kiedykolwiek zaczniesz jesc wiecej niz sniadania spasiesz sie jak swinia i bedziesz wazyc 3x wiecej

"mysle ze nic nie schudniesz| ale masz to podparte jakimis doswiadczeniami, jakas znajoma chociaz czy co?? czy to tylko twoje wymysly?? bo mądrzenia sie nie potrzebuje

sporo i szybko. ale dwa razy szybciej utyjesz i dwa razy wiecej bedziesz wazyc niz przed dieta. prawdzone udowodnione, potwierdzone. tak nierozsadna dieta konczyla sie zawsze lzami. idz do dietetyka, opracuje dla ciebie specjalna diete, przy okazji moze zaleci ograniczenie jakiejs grupy produktow np weglowodanow-na podstawie twojej grupy krwi, i wtedy proces utraty wagi bedzie jeszzce szybszy ale bezpieczny!!!

Gość IMO13246
Autorka to juz stracony przypadek. Każda forma rady trafi na głuche uszy i pusta głowę. Wystarczy wejść na forum kafeterii "DIETY", tam takich idiotek jak ona pełno. Mózg człowiekowi gąbczeje od kretynizmów, które tam wypisują.

owszem jedzac same sniadania, schudnie blyskawicznie, ale na krotko...bo predzej czy pozniej organizm zacznie domagac sie swojego i chocby miala sie zesrac (sorry) to siegnie po jedzenie... sprawdzone, potwierdzone!!!!!! nie tylko przeze mnie

Gość sdkldsakjl
ale jak zaczne wprowadzac jedzenie po tyg, to nie bede juz chudnąc, a przez tydzien to nie schudne tyle ile chce...

Gość IMO13246
I o osobach jak "kant dupy" mówię... Twoje rady mozna włśnie o dupę rozbić, albo lepiej dupe tą obciąć wtedy pare kilo zleci...

Gość iwaaaa1111
Pani wyzej ma racje. Dietetyka jest w zasadzie moim zawodem wiec wiem na ten temat troche wiecej niz rady przeczytane w Naj Prawda jest taka ze jedyną skuteczną dietą "cud" jest regularnosc, regularnosc i jeszcze raz regularnosc. 5-6 malych posiłkow dziennie Na swojej diecie moze schudniesz, a moze nie bo organizm zacznie sie bronic i wszystko bedzie zamienial w tkanke tłuszczową. Jesli chcesz ryzykowac ze kompletnie rozwalisz sobie metabolizm i do konca zycia bedziesz musiala trzymac scisła diete zeby ciagle nie tyc to Twoj wybor

Gość radze nie jesc kolacji
po sniadaniu raczej nie przytyjesz a po kolacji (najwiecej sie przybiera spiac najedzonym - we snie rosna miesnie i przybiera sie tkanke tluszczowa o ile jest paliwo do tego czyli kolacja) napewno

bo wy nie wiecie jak to jest, codziennie patrzec w lustro i nienawidziec osoby którą sie widzi, nigdzie nie wychodzic przez kompleksy, a zakupy to jest dla mnie koszmar i przebieralnie pelne luster......

Gość IMO13246
Właśnie. Systematyczność. 5 małych posiłków dziennie, a przede wszystkim RUCH (już widzę ten grymas na twarzy pań, które przczytały to przebrzydłe słowo). Dobra jest siłownia na przykład 2-3 razy w tygodniu oraz przynajmniej 3 razy w tyg. CARDIO (biegi, rower najlepiej basen). a mając na mysli siłownie mówię o treningu takim jaki urzywają mężczyźni. I nie jestem panią ;)

Gość IMO13246
Mięśnie rosną wtrakcie snu, ale tylko jak je ćwiczysz... A na kolację sporo białka mało węglowodanów, wtedy nie odłoży się tyle tłuszczu (białko wolno wchłaniające sie).

Gość iwaaaa1111
Nie jestem dietetykiem ani nie opierdalam autorki bo i po co? To jej zycie i jej ciało. Wpisałam sie jedynie z czystej zyczliwosci bo wiem ze wybrała zlą droge i o wiele ciezszą niz wlasciwa. Czyz nie lepiej jest jesc kilka posiłkow dziennie i chudnąc niz głodzic sie i ryzykowac ze reszta zycia bedzie pasmem udreki?

tylko ja tak nie potrafie...ja nie wiem co robic.....

Gość IMO13246
Mnie to bardzo irytuje. W dobie internetu nic nieusprawiedliwia jej niewiedzy. Zrobi sobie krzywdę z czystego lenistwa. Ale jak powiedziałaś to jej ciało, to jest fakt, decyzja będzie należec wyłącznie do autorki. Jednak nie to jest straszne. Straszne są te: "PANNY DOBRA RADA", które popierają ją w tym co chce zrobić i dają rady, a same gówno wiedzą.

aautorko wiem jak to jest bo tak mialam i zeby zrzucic szybko zaczelam jesc malo, baaaardzo malo, oi to byl najgorszy blad, dlatego cie przestrzegam teraz

Gość iwaaaa1111
A i nie mowie o kilkudniowej glodowce (madrze wprowadzonej i wyprowadzonej a nie ot tak), ktora jest przez wielu lekarzy polecana od czasu do czasu dla oczyszczenia organizmu. Wypowiedz autorki rozumiem jako chec systematycznego glodzenia sie i w tym kontekscie sie wypowiadam

Gość iwaaaa1111
Kant dupy nie rozumiem dlaczego krytykujesz osoby, ktore mimo ze ich problem autorki generalnie nie lezy na sercu, to jednak poswiecaja swoj czas i probuja jej przekazac ze chce popelnic błąd? Przeciez nikt jej tu nie obraza Wspieranie kogos w zlej decyzji, w tym wypadku mogacej bardzo powaznie odbic sie na dalszym zyciu to powod do zastanowenia sie nad sobą

Gość ASSSASSSSAAAA
A JA OD WTORKU JEM SAMA ŚNIADANIA I DOBRZE MI Z TYM

Gość IMO13246
Jedz co chcesz. Tylko pamietaj podzczas ciązy MAXIMUM 800 kalorii na dzień, twoje dziecko ci podziękuje.

dzieki za wywalanie mnie z forum......i tak wszyscy to maja w dupie, moja rodzina uwaza ze jestem rozkapryszona i tyle, ale nikt nie wie co sie dzieje w mojej glowie i co ja przezywam....