Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielonka p.

golicie cipke przed pojsciem do ginekologa? jak tak - to jak?

Polecane posty

Gość mielonka p.

powaznie pytam

Gość mielonka p.
nie chodzicie do ginekologow?:)

Gość pysiunia22
Ja nie gole, po co mam golic?

Gość jaka ja...
offfcorse!!!!

Gość mielonka p.
zeby wygladala estetycznie?? nie chce pojsc zarosnieta, a z drugiej strony nie chce sie wyszykowac jak na randke...

Gość taaa jasnee
Golę się 3 razy w tygodniu. Maszynką i pianką w żelu do golenia dla kobiet. Wiem, że niektórzy panowie nie lubią wygolonych do zera dziewczyn ale mi i mojemu chłopakowi to odpowiada, zresztą on też jajka goli :D

Gość anka biiii
always:P

Gość pysiunia22
NIE NIE GOLIMY!

Gość Anulkaaaaaaggg
obowiązkowo się golę i myje. inaczej jest mi wstyd. trzeba dbac o siebie

Gość jaka ja...
Pysiunia to ginek.ma o czym gadać jakiego gąszcza przyjął,fujjj Gol cipkę a łono nie.

depiluję wszystko co tego wymaga - codziennie, nie tylko przed wizytą u lekarza. Również przez całe 9 miesięcy ciąży goliłam okolice intymne codziennie. Pod koniec ciąży z uwagi na zasłaniający wszystko brzuch - miałam tak opanowane golenie "w ciemno", że mogłabym to robić nawet bez światła, w ciemnym pomieszczeniu.

Gość mielonka p.
wolna, jak mozna GOLIC codzinnie cipke, przeciez to boli... wloski musza choc troche odrosnac

Gość missys sys
golimy;

Gość fferfsds
a jak golicie??? na zero, trójkącik czy tylko włoski 'skracacie', czy paseczek????

Gość druga irlandia
moim zdaniem facet, który nie lubi buszu ma skłonności pedofilskie

Gość mielonka p.
jak golicie, jaki ksztalt?

Gość taaa jasnee
druga irlandia

Gość taaa jasnee
dlaczego nie widać całości co napisałam?? OK piszę jeszcze raz. Nie zgadzam się z Twoja opinią ale ok każdy ma prawo do swojego zdania.

właśnie dlatego, że golę codziennie od wieeeeelu lat, to nic nie boli, nie musi odrastać, nie mam żadnych krost jak niektóre, które golą co kilka dni. Pachy tak samo, nogi tak samo. Nigdy w życiu nie miałam owłosienia pod pachami, zaczęłam golić, gdy zaczęło się u mnie pojawiać w okresie dojrzewania, w wieku ok 10-11 lat. Okolice intymne trochę później, ale też jak byłam nastolatką. Niegdyś goliłam wszystko od spodu, aż do kości ogonowej :-P, a na wzgórku łonowym jedynie pasek brazylijski, od ponad 7 lat golę wszystko tam na zero. Tak jest dla mnie wygodnie, higienicznie. Zawsze golę się codziennie pod prysznicem, to dla mnie tak naturalne jak mycie zębów i robię to odruchowo. Polecam.

Gość jaka ja...
mozesz sobie wygolić nawet tygryska, ważne że tobie odpowiada.....ja mam strzały pioruna,hee

Gość taaa jasnee
ja pod pachami też golę się codziennie. Nogi i ręce raz na tydzień/dwa zależy od potrzeb bo jadę depilatorem. Po tylu latach depilowania włosy odrastają bardzo rzadkie. Okolice intymne nie golę codziennie bo mi się nie chce :P ale co 2-3 dni i tak jak wolna i szczęśliwa napisała im częściej golisz skóra się przyzwyczaja i zero podrażnień

A jak z włosami przy odbycie?;/ czym golicie? uciążliwe strasznie to jest...

Gość mielonka p.
przy od najlepiej depilatorem, nie boli mocno, a pozniej wolno odrastaja

Gość mielonka p.
no to zostaje maszynka, ew. wosk :)

Maszynką to za chwile odrastają i kują w pupę:D trzeba by było codziennie... a Wosk....uuuu nie polecam:) boli

Gość ankaskakankadwakije
No to chyba ten wątek wyczerpaliście. Ja mam pytanie: co robicie ze skarpetkami? A podkolanówki- o matko! W lecie to ściągam ale teraz też ściągacie?

Gość i tak spokojnie o tym piszesz
a ja kiedys przeczytalam posta jakiejs dziewcyzny ze wyrywa sobie penseta i robie od kilku miesiecy tak samo. wyrywam razem z wlosem. Zajmuje to troche czasu ale nie boli tak jak np. depilator czy wosk ( jedynie na wargach sromowych troche boli ) a po 3-4 razach wlosow jets naprawde mniej. Za pierwszym razem zaczely odrastac po kulku dniach teraz mam spokoj na jakies 2-3 tygodnie. No i na poczatku jak odrastaly to mialam krostki ropne ale teraz po depilacji tak po ok 3-4 dniach robie sobie pelleng przz jakies2-3 dni i nie mam juz tego problemu. Przy odbycie wyrywam tez albo penseta albo woskiem. A kiedys jak golilam maszynka to tylko na sucho bo jak na mokro golilam albno z pianka to zawsze mialam pelno krostek itp a na sucho nie mialam nic :) I zadnego paseczka itp nie zostawiam bo nie podoba mi sie to.

nie jest to uciążliwe i nic nie kłuje w dupkę...jeśli się goli codziennie. Ja używam do depilacji jednorazowych męskich gillette (damskie są zbyt udziwnione i gorzej nimi manipulować na tak ograniczonych przestrzeniach. Jak pisałam nie jest to dla mnie jakimś szalenie męczącym rytuałem, zajmuje mi to około 1-2 minut na wszystko :-)