Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek nad ludźmi

Ten pan powinien mi podziekowac za to ze pomoglem jego corce!!!

Polecane posty

Gość człowiek nad ludźmi

A on co zrobil? Dowiedzial sie o tym i jedyne co zrobil to wyprosil mnie z domu gdy bylem w gosci u swojej kolezanki i zwymyslal od najgorszych. Ale to ze uzyczylem jego corce wsparcia tego ten idiota stary nie widzi, patrzy sie na mnie wrecz tak jakbym to ja zrobil jej to dziecko i uwaza ze to ja ja skrzywdzilem. To ja zalatwilem lekarza, zabieg odbyl sie nie w PL lecz w Londynie.

Podszywom dziekuje! Prosze wytlumaczcie mi dlaczego w ludziach nie ma zadnej wdziecznosci, nie dosc ze sie komus pomaga sie, daje sie wsparcie, wszystko organizuje to potem jeszcze osoba ktora powinna Ci byc miedzy innymi najbardziej wdzieczna wyzywa sie na Tobie.

Gość dasdffafs
Pewnie dziewczyna ma teraz problemy z psychiką dzięki Twojej pomocy.

Byla prawie zdecydowana, co prawda wahala sie, rodzina obiecywala jej pomoc ale nie mialaby teraz tego co by miala jakby urodzila dziecko. A teraz w wieku 25 lat dorobila sie wlasnego mieszkania, auta ma dobrze bardzo dobrze platna prace a jakby urodzila bylaby skazana na pomoc rodziny.

czyli nie była zdecydowana?? pomogłeś jej w tym żeby się zdecydowałą?? a co do tego czego ona by nie osiągnęła mając dziecko.... to dla mnie już przesada.... raczej dziecko powinno się stawiać na pierwszym miejscu .... dziecko to nie rzecz.... dziecko dało by jej więcej niż teraz ma ... kochałoby ją bezgranicznie miłością która nie kocha za coś .... a teraz cierpi za swoje błędy... dodam jeszcze że miałaby pomoc od innych nie musiałaby żebrać o mleko dla dziecka .... nie nooo takich rzeczy na tym świecie nie rozumiem ... wybierać rzeczy materialne no jak zdecydowała jednak się na takie kase itp. to teraz cierpi przez swój błąd w dodatku pomogłeś jej ...więc nie dziwie się że jej ojciec nie chce cie znać... pomaga się w inny sposób

Ona sama wtedy byla dzieckiem, nie poradzilaby sobie a rodzina najpierw po niej jechala a dopiero pozniej obiecali pomoc. Nie uwazam zebym zrobil cos zlego, dziewczyna nie ma do mnie pretensji, jakos z tym zyje. Co prawda moze nienajlepiej, ale moim obowiazkiem jest ja przekonac by nie miala zadnych wyrzutow sumienia.

za wcześnie żeby mieć dziecko .... za wcześnie żeby nie myśleć o konsekwencjach jaki niesie za sobą współżycie z inną osobą :D coś tobie powiem .... nie widzę tutaj pomocy.... mam znajomą która w wieku twojej koleżanki zaszła w ciąże ... została sama z tym .... myślała co zrobić.... myślała o aborcji....każdy jej mówił że ma przed sobą taką przyszłość .... rodzina nie mogła jej pomóc finansowo ale wspomagała ją psychicznie... mama jej sama zwróciła się do mnie o pomoc w jej kierunku...pomogłam jej ... podniosłam ją na duchu.... odradziłam aborcje którą później mogła żałować tak jak twoja koleżanka... stała się silna psychicznie.... w międzyczasie pomagałam jej finansowo bo wiedziałam że jest jej ciężko i jej rodzinie..... teraz mały rośnie jak na drożdżach (zresztą mój chrześniak ) mama małego pomału doszła do wszystkiego... ułożyła sobie życie ponownie, otworzyła firmę i co nie można nic osiągnąć z dzieckiem???

Gość real man
otworzyła firmę" taa wielka bizensłumen, firma srirma która splajtuje po roku, sklep z bielizną czy coś bardziej ambitnego ?

Gość thange
Głupota! Nigdy nie jest za wcześnie. Wiem to po sobie. Jak można zabić dziecko, czy tam je oddać... Niehumanitarne.

Gość kmkmkmkmkm
MODERCA.

Gość ten pan powinien ci morde obic
a nie jeszcze dziekowac... bo to Ty doprowadziles pewnie do tego ze jego corka ma problemy z wlasna psychiką.

Gość emila.lalala
dobrze zrobiłeś,naprawdę.nie ma co bezmyślnie wydawac dzieci na świat.życie jest i tak dostatecznie cięzkie.aborcja powinna byc legalna i rozpowszechniona jak ekstrakcja zęba.

Gość jakby dbrze zrobił to ojciec
dziowły nie miałby od niego pretensji.

człowiek nad ludźmi Na twoim miejscu bym sie nie przejmowal. To jest kwestia wiary i ludzi wierzacych nie przekonasz ze aborcja nie jest niczym zlym. Nie przekonasz ich rowniez ze na dobra sprawe kobiety poddajace sie zabiegowi aborcji maja psychike zniszczona wlasnie przez nich bo to oni takie kobiety pozniej wytykaja palcami i szepca za ich plecami. Dla takich ludzi nie ma znaczenia co mowi medycyna/nauka a fakt iz w wiekszosci krajow wysoko rozinietych jest to legalny zabieg nie ma dla nich najmniejszego znaczenia. Wiec "człowieku nad ludźmi" daj sobie spokoj bo w polskiej rzeczywistosci zostaniesz zjedzony zywcem.

Gość adfadsdfsdsf
To właśnie ten ojciec powinien wiedziec że to co zrobiłeś dla tej dziewczyny było dla niej najlepsze bo inaczej zostałby dziadkiem bękarta.