Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gingi87

www.pobieraczek.pl oszusci! chcą wyłudzić pieniądze

Polecane posty

Gość gingi87

zarejestrowałam się , nie przeczytałam regulaminu, mam teraz zapłacić 100zł, nie wiem za co. i mogą mnie podać do sądu tylko że nawet mojego imienia nie znają bo prawdopodobnie podałam złe dane tylko maila znają i adres ip komputera, co ja mam teraz zrobić

Gość kicia kicia
taki temat był parę dni temu, poszperaj w archiwum osoba która go założyła: nick pobieraczek

ile jeszcze tematów powstanie o Pobieraczku?? nie masz internetu?? poszukaj.. wejdź na forum prawne... nie wierze...

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
nie przeczytalas regulaminu, sama jestes sobie winna ale w praktyce oni tylko czekaja na naiwnych ktorzy dla swietego spokoju wplaca pieniadze:o jak nie wplacisz to pomecza cie troche, postrasza windykacja i nic sie nie stanie

Gość Vitalianka
o co chodzi z tym pobieraczkiem? ktoś nie rpzeczytał regulaminu i teraz ma żal?

Gość kicia kicia
tutaj poczytaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4723348 Niestety pokrzywdzonych coraz więcej przybywa stale ktoś nowy daje sie złapać w pułapkę mnie skierowało na pobieraczka poprzez odnośnik z petetowca

Gość gingi87
gotuje się cała, nawet tam nie wchodźcie! oni chyba liczą na naiwnych że ktoś wpłaci jak dzwonie pod ich numer to od rana ciągle zajęte!!!!!!!!!!!czy to możliwe?

Gość kicia kicia
PS na kafeterie też zaglądają przedstawiciele POBIERACZEK.PL także uwaga - nie sugerować sie opiniami,

Gość gingi87
kicia i co w twojej sprawie wyszło?

Gość BladeLokiMam
Nie dzwoń pod żadne numery... Ja miałam identyczną sytuacje ok. rok temu, z tym że olałam ich maile i nic mi nie zrobili :) Przecież to zwykli naciągacze, zmień adres mail i zapomnij o tym :)

nic Ci nie zrobi, nie wyda kasy na namierzenie Ciebie dla 100 zł, ma pewnie wielu takich "użytkowników". Nie daj się już nabrać, ja kiedyś też się zarejestrowałem na rigest digest i mi przyszła głupia książka do zapłaty za 60 zł ...

Gość gingi87
jak zlikwiduje adres mail to oni dostaną wiadomość że takiego adresu nie ma? jak to jest z likwidowaniem e maili

he he he :d też miałam tak z tą książka :) tyle że ja zapłaciłam za nią po jakimś czasie bo fajne przepisy były.. no i ładna książka :)

Gość gingi87
łosz kurna te riders didgest to tez oszusci, dzwoniłam i powiedziałam że jej nie odbiorę a niby wysyłka juz była w drodze a nie była jednak

Gość BladeLokiMam
Ja nie likwidowałam, po prostu założyłam nowy. Tamten czasem sprawdzam, ale widzę że straszenie szybko im się znudziło. Najgorzej to zacząć reagować i panikować, ja akurat mam taka naturę, że wszystko zlewam równo... Czytałam, że pobieraczek miał sprawę w sądzie za oszustwa. Ludzie nie dajcie się, ignorujcie pobieraczka...

Gość kicia kicia
gingi, moja sprawa skonczyła się dobrze, kapłam sie w porę i zrezygnowałam do 10 dni od klikniecia w potwierdzenie regulaminu

Gość iki7k8k8i
olejcie to, niestety na 10 osob jesli chociaz jedna zaplaci to oni juz mają zysk:) a gadaja glupoty,bo kazdy moze sie zarejestrowac z kafejki i z bylejakiego adresu mailowego,do ktorego wiecej nie wjedzie, dlatego ja zawsze podaje falszywe dane i mam oddzielny adres email na takie gowniane strony,ktore wysylaja spam:)

Gość gingi87
do 10 dni, a niby okres próbny trwa 10dni. czyli w tym okresie próbnym masz im dać znac że rezygnujesz? ja nawet nic nie pobierałam od nich bo niepotrafie

Gość tedion
PObieraczek - oszuści Widzę, że wielu z Was zostało zastraszonych przez PObieraczek.pl tak, że mało w portki sie nie sfajdało!!! Ludzie! Opamiętajcie się! NIE PŁACIĆ, NIE WYSYŁAĆ ŻADNYCH LISTÓW POCZTĄ, NIE REJESTROWAĆ SIĘ NA JAKIEŚ POZWY ZBIOROWE. wysyłanie pocztą listu poleconego z odmową, czy rejestrowanie się na jakiejś kolejnej stronie, która rzekomo ma Wam pomódz przez sporządzenie pozwu zbiorowego, to tylko kolejny sposób tychże samych oszustów na pozyskanie prawdziwych danych teleadresowych. Z wykorzystaniem takich danych będą mogli wmówić mniej rozgarniętym internautom, że zdobyli te dane od policji - czyli bardziej skutecznie straszyć w szczególności tych, którzy zarejestrowali się z wykorzystaniem nieprawdziwych danych. Mało tego, rejestrując się na takiej stronie, której autor rzekomo ma stworzyć pozew zbiorowy przeciw pobieraczkowi, będą oni mogli dowolnie wami w sprytny sposób manipulować i mieć was pod kontrolą choćby poprzez sztuczne podkręcanie powagi sytuacji. Co się z wami ludzie dzieje! Wystarczy ułożyć odpowiednio treść maila do was, kilku buców w garniturkach i prostokątnych okularkach ułoży na forach kilka zdań poważnych i sprytnych w treści i wyskakujecie ze stówki, a jak trzeba np. rodzicom choremgo dziecka pomódz, to tylko kiwacie z politowaniem głową, ale ani grosza nie wysupłacie! Już to nie pierwszy raz w Polsce przerabiamy. Było wiele podobnych zastraszeń na większą skalę, np.: "jak nie pójdziesz na pochód 1 - majowy, to nie zaliczysz. egzaminu..."; "jak nie wejdziemy do unii, to zginiemy z map europy" ; "jak nie sprywatyzujemy zakładów, to one upadną i ludzie potracą pracę..."; i wiele, wiele innych, a wy nic nie zmądrzeliście. Tylko słuchaweczki w uszach i bum cyk bum cyk - joł, siekiera, bum cyk bum cyk - joł, siekiera... ale żeby coś wysłuchać od kogoś, kto myśli inaczej, to zgodnie z wytycznymi które pomiędzy kolejnymi utworami typu bum cyk bum cyk - joł, siekiera ktoś sprytnie wam wtłacza w umysł - wyzywacie od złodziei i moherowych beretów. Zobaczcie jak wiele ktoś z wami zrobił za pomocą kilku głupich maili i pomyślcie co z wami robią posiadacze ogromnych telewizji komercyjnych prowadzonych przez obcy Polsce kapitał. Pomyśl jeden z drugim - wpisałeś jakieś dane, kliknąłeś myszką i na tej podstawie ktoś każe ci zapłacić a ty ze strachu mało w portki nie narobisz, a gdzie twój mózg się podział, może zamiast niego masz już kręcące się logo TVN na awersie i Radio Z na rewersie!? Zero samodzielnego myślenia! I jeszcze obwieszczajcie wszem i wobec, że w Polsce jest jeden wielki syf, ale nie przyznacie się, że sami jesteście jego źródłem. Zgroza! Najlepiej przed PObieraczkiem spakujcie tobołki i hajda do Angoli na zlewozmywak, tam nie macie syfu i zabierzcie ze sobą PObieraczkową klikę rządzących.

Gość oszustwo czy prawda
witam wszystkich dostałem dzis wezwanie przedsadowe z rejestru dłuzników polski ze mam do zapłaty 100zł odnosnie pobieraczka co mam w tej kwesti zrobic poniewaz sie boje i a niemam u nikogo zadnychdługów i wogule zyje uczciwie weszłem raz na pobieraczka i sioe zalogowałem niezkorzystałem z niego ani razu czyli nic niepobrałem a ponadto w ciagu 10dni wysłałem meila o rezygnacji tak jak było w regulaminie potym jak dostałem meila ze musze cos tam zapłacic co mam teraz zrobic prosze o pomoc

Gość xxCEZAROxx
no mi też prsdzyszło wczoraj takie pismo i nie wiem co mam robić a tak sie sram ze będą mnie po sądzie targać

Gość ooooooo :o
mi też to przyszło :o olać ich i usunąć konto @? czy faktycznie komuś coś zrobili?

Gość to h..je
to wielka kupa gnoju. ci z pobieraczka to oszuści. nie bójcie się ich, przez chwilę żądają zapłaty, a potem się odczepią

Gość tedion
PObieraczek - oszuści - recepta (ponawiam wpis) Widzę, że wielu z Was zostało zastraszonych przez PObieraczek.pl tak, że mało w portki sie nie sfajdało!!! Ludzie! Opamiętajcie się! NIE PŁACIĆ, NIE WYSYŁAĆ ŻADNYCH LISTÓW POCZTĄ, NIE REJESTROWAĆ SIĘ NA JAKIEŚ POZWY ZBIOROWE. wysyłanie pocztą listu poleconego z odmową, czy rejestrowanie się na jakiejś kolejnej stronie, która rzekomo ma Wam pomódz przez sporządzenie pozwu zbiorowego, to tylko kolejny sposób tychże samych oszustów na pozyskanie prawdziwych danych teleadresowych. Z wykorzystaniem takich danych będą mogli wmówić mniej rozgarniętym internautom, że zdobyli te dane od policji - czyli bardziej skutecznie straszyć w szczególności tych, którzy zarejestrowali się z wykorzystaniem nieprawdziwych danych. Mało tego, rejestrując się na takiej stronie, której autor rzekomo ma stworzyć pozew zbiorowy przeciw pobieraczkowi, będą oni mogli dowolnie wami w sprytny sposób manipulować i mieć was pod kontrolą choćby poprzez sztuczne podkręcanie powagi sytuacji. Co się z wami ludzie dzieje! Wystarczy ułożyć odpowiednio treść maila do was, kilku buców w garniturkach i prostokątnych okularkach ułoży na forach kilka zdań poważnych i sprytnych w treści i wyskakujecie ze stówki, a jak trzeba np. rodzicom choremgo dziecka pomódz, to tylko kiwacie z politowaniem głową, ale ani grosza nie wysupłacie! Już to nie pierwszy raz w Polsce przerabiamy. Było wiele podobnych zastraszeń na większą skalę, np.: "jak nie pójdziesz na pochód 1 - majowy, to nie zaliczysz. egzaminu..."; "jak nie wejdziemy do unii, to zginiemy z map europy" ; "jak nie sprywatyzujemy zakładów, to one upadną i ludzie potracą pracę..."; i wiele, wiele innych, a wy nic nie zmądrzeliście. Tylko słuchaweczki w uszach i bum cyk bum cyk - joł, siekiera, bum cyk bum cyk - joł, siekiera... ale żeby coś wysłuchać od kogoś, kto myśli inaczej, to zgodnie z wytycznymi które pomiędzy kolejnymi utworami typu bum cyk bum cyk - joł, siekiera ktoś sprytnie wam wtłacza w umysł - wyzywacie od złodziei i moherowych beretów. Zobaczcie jak wiele ktoś z wami zrobił za pomocą kilku głupich maili i pomyślcie co z wami robią posiadacze ogromnych telewizji komercyjnych prowadzonych przez obcy Polsce kapitał. Pomyśl jeden z drugim - wpisałeś jakieś dane, kliknąłeś myszką i na tej podstawie ktoś każe ci zapłacić a ty ze strachu mało w portki nie narobisz, a gdzie twój mózg się podział, może zamiast niego masz już kręcące się logo TVN na awersie i Radio Z na rewersie!? Zero samodzielnego myślenia! I jeszcze obwieszczajcie wszem i wobec, że w Polsce jest jeden wielki syf, ale nie przyznacie się, że sami jesteście jego źródłem. Zgroza! Najlepiej przed PObieraczkiem spakujcie tobołki i hajda do Angoli na zlewozmywak, tam nie macie syfu i zabierzcie ze sobą PObieraczkową klikę rządzących.