Sofia424 0 Napisano Styczeń 28, 2011 Okres miałam od 1 do 5 stycznia, długość cyklu wynosi u mnie 27/28 dni. 25 stycznia kochałam się z chłopakiem (bez zabezpieczeń), on twierdzi, że uważał i się we mnie nie spuścił. był to na pewno dzień niepłodny, bez śluzu a szyjka macicy była faktycznie twarda (tak jak w dni niepłodne). okres powinnam dostać już wczoraj a tu dalej nic... bolą mnie tylko piersi, tak jak zawsze przed okresem ale nic po za tym. a zawsze przed okresem okropnie bolał mnie brzuch. bardzo się denerwuję i nie wiem czy mogę być w ciąży czy nie? na test jest niestety za wcześnie jeszcze... pomóżcie mi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 28, 2011 teraz jak byłam się wysikać to było trochę śluzu. strasznie się boję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunusia 0 Napisano Styczeń 28, 2011 poczekaj jeszcze pare dni jak @ nie przyjdzie to zrob sobie badanie krwi i bedziesz iał pewnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxyyyyyyyyy Napisano Styczeń 28, 2011 mozesz, wspolzyjac zawsze mozesz byc w ciazy! moze by sie tak zabezpieczac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Co za głupota Napisano Styczeń 28, 2011 Możesz zrobić test. Miałaś dostać okres wczoraj! To jak najbardziej możesz zrobić dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 28, 2011 nie mogę zrobić testu jeszcze, bo stosunek był 3 dni temu, a test robi się po 14 dniach co najmniej z tego co wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak racja racja Napisano Styczeń 28, 2011 łeeee to nie jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 28, 2011 @ tak tak racja racja po czym wywnioskowałaś, że nie jestem? nawet nie wiecie, jakie to nerwy... biust boli mnie nadal, brzuch ani troche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak racja racja Napisano Styczeń 28, 2011 po tym że okres powinnaś dostać wczoraj a trzy dni temu był stosunek. Nie marudz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak racja racja Napisano Styczeń 28, 2011 po za tym nie miała byś po 3 czy tam 4 dniach od stosunku objawów... paranoja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 28, 2011 @ tak tak racja racja no właśnie, okres powinnam dostac wczoraj, a jeszcze nie dostałam, więc sie spóźnia. a to jest pierwsza i najważniejsza oznaka ciąży. więc nie rozumiem Cię dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 28, 2011 no ale dlaczego więc nie dostałam okresu? skoro POWINIEN być 27. przez stosunek? co to ma do tego? przepraszam za te pytania, panikę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zrób test ciązowy bo tu nik Napisano Styczeń 28, 2011 t ci nie powe czy t ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak racja racja Napisano Styczeń 28, 2011 Sofia Ty marudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak racja racja Napisano Styczeń 28, 2011 Nie dostałaś bo jesteś w ciąży Happy now? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 28, 2011 @ tak tak racja racja jejku ja tylko chce wiedzieć czemu sądzisz, że jestem marudą? skoro to co pisze jest prawdą i moje nerwy są uzasadnione. uważasz, że po stosunku bez zabezpieczenia, spóźnianie sie okresu jest normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheOleska 0 Napisano Styczeń 28, 2011 Sofia424 zrób tesy ciązowy czy to tak a filozofia? skąd my to to mamy na Boga wiedziec? skoro uprawials sex bez zabezpieczenia ryzyko ciązy jest ale jak to robilas po okresie to znikome szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dcnjfnrkwe Napisano Styczeń 28, 2011 Jeśli nie dostaniesz @ jeszcze przez tydzień to możesz zacząć podejrzewać ciąże. Poza tym sama pisałaś ze był to na pewno niepłodny dzień więc o co chodzi? A okres spóźnia się bo sie stresujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak racja racja Napisano Styczeń 28, 2011 Twoje nerwy nie są uzasadnione. SEKS NA 3 DNI PRZED OKRESEM PRZY CYKLACH 28:/ NO LUDZIE JAKA TU FILOZOFIA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 28, 2011 robiłam to 20 dni po okresie, 2 dni przed okresem. miał pojawić się wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 28, 2011 SEKS NA 3 DNI PRZED OKRESEM PRZY CYKLACH 28:/ NO LUDZIE JAKA TU FILOZOFIA. czyli, że co? bezpiecznie czy nie? przepraszam Cię naprawdę, że tak wypytuję. nie chce Cię męczyć itp, denerwować też nie chcę (na co chyba już za późno) przepraszam, tak szczerze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dcnjfnrkwe Napisano Styczeń 28, 2011 Skoro sama wiesz lepiej to po co zakładałaś nowy temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak racja racja Napisano Styczeń 28, 2011 Sofia424 ile Ty masz lat? Wstyd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak racja racja Napisano Styczeń 28, 2011 Sofia424 Nie jesteś w ciąży uspokój sie do jasnej!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 28, 2011 bezpiecznie można współżyć kilka dni przed miesiączką teraz to przeczytałam na jednym z forum. mam nadzieję, że to prawda. mam 21 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 28, 2011 a dlaczego tak się dzieje? mogłabyś napisać o tym coś więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 29, 2011 może jest jakaś dziewczyna, która miała podobną sytuację? może by jakoś wywołać ten okres? dalej nie ma go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipsy z Biedronki 0 Napisano Styczeń 29, 2011 Dopiero drugi dzień go nie ma :O Po co ta panika? Może owulacja się przesunęła? Same sobie wymyślacie powodu do niepokoju, czytając bzdury z netu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 29, 2011 @ czipsy z biedronki a co to znaczy, że się przesunęła? mimo wszystko, tak mi się to wkręciło, że nie da się nie panikować :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipsy z Biedronki 0 Napisano Styczeń 29, 2011 Wypadła później niż w poprzednim cyklu. Ja powinnam dostać @ dzisiaj, ale nie mam i jakoś nie sieję paniki, a mam solidne podstawy do zakładania topików: czy jestem w ciąży? BTW: już mi tutaj wywróżono, że jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach