czipsy z Biedronki 0 Napisano Styczeń 30, 2011 Ostatnio takich "sado-maso-czy-jestem-w-ciąży" prawdziwy wysyp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 30, 2011 jakbym potrafiła to bym się odstresowała. nie da się, nie mogę, choć chcę okropnie. polopiryny+gorąca woda nie pomogły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupota nie boli Napisano Styczeń 30, 2011 Mogłaś wsiąść tabletke 72h po stosunku !! może zapłaciłabyś za wizytę u gina i tabletkę czyli ok 150 zł razem ale miałabyś wewnętrzny spokój !! a tak za nieodpowiedzialność trzeba płacić. Ja biorę tabletki już 8 miesięcy a i tak czasem mam stres czy na pewno nie zajdę w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 30, 2011 mogłam, owszem. ale żeby iść do ginekologa musiałabym się zapisac i czekać ok. 2 tygodni. a prywatnie mnie nie stać (200 zł za wizytę-najtańszy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FiFiFiFiGUfi Napisano Styczeń 30, 2011 No to tym bardziej robicie głupotę, skoro nie stac was na ginekologa, a seks bez zabezpieczenia uprawiacie. Przeciez z tego moga byc dzieci i co wtedy? Usuniesz, oddasz?? Najbezpieczniej i chyba najtaniej wam wyjdzie,jak pojdziesz do gina (tego panstwowego) i poprosisz i tabletki anty (te tansze jakies) lub zaczniecie uzywac prezerwatyw. cos za cos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 30, 2011 to był tylko raz bez prezerwatywy, to była chwila, impuls. żałuję i doskonale zdaje sobię z tego sprawę. ale niestety nie jestem w stanie cofnąć czasu. pozostaje mi tylko czekać, mieć nadzieje i się modlić. biust nadal boli, śluzu jakoś nie widać a jak jest to mało no i wykoczyło mi na twarzy parę wyprysków jak to zawsze przed okresem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FiFiFiFiGUfi Napisano Styczeń 30, 2011 idź spać, bo niewyspanie i stres nie przyspieszą okresu. Idż dziewczyno i napisz nam jutro, po jutrze czy za pare dni, jak dostałaś okres i będziesz odpowiedzią na pytanie innych dziewczyn 'sado maso' :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 30, 2011 mimo wszystko, dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupota nie boli Napisano Styczeń 31, 2011 Dziewczyno nie wiem gdzie Ty mieszkasz ! bo za najtańszego ginekologa zapłacisz 50 zł i to w Krakowie więc ... ? chyba , że mieszkasz za granicą , nie wiem jakie tam są ceny. Ale skoro nie stać się na wydatek 200-300 zł to co dopiero na dziecko ? wiesz ile to kosztuje? jesteśmy ludzmi trzeba zachować żądze na wodzy jak się nie planuje dziecka, mogliście sie zaspokoić oralnie/ analnie jakkolwiek ale od razu seks waginalny ? mam nadzieje że dostaniesz ten okres mimo wszystko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupota nie boli Napisano Styczeń 31, 2011 Nie martw się zresztą tak bardzo, ja przy tabletkach zawsze dostaje w tym samym terminie okres, a ostatnio przez chorobę przesunął mi się dwa dni , też się stresowałam niepotrzebnie co pewnie dodatkowo spowodowało że dostałam 2 dni po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Styczeń 31, 2011 coś powoli zaczyna 'kapać', myslę, że można tak to ująć :) mam nadzieję, jednak, że to nie plamienie ale okres. zaraz wskoczę do gorącej wody jeszcze i łykne polopirynę, oby pomogło. Trzymajcie kciuki dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofia424 0 Napisano Luty 1, 2011 po 31 dniach oczekiwania nadszedł okres! jestem cholernie szczęśliwa. faktycznie musiałam się rozluźnić żeby coś to pomogło. byłam na basenie i w kinie, zapomniałam o zmartwieniach i wieczorem zaczął mnie pobolewać brzuch i pojawił się okres :) dziękuję za cierpliwość do mnie i wszystkie dobre rady dziewczynki, pozdrawiam :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piotrek117 Napisano Wrzesień 9, 2011 odsyłam do tego blog'u ponieważ jest fajnie napisany i trafia do ludzi, znajdziesz coś na ten temat. www.whatsthatfuzz.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach