Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal_aniolllll

czy ucieszylybyscie sie ....

Polecane posty

Gość michal_aniolllll

z takiego duuzego misia 115 cm ? nie wiem czy wypada kupic na walentynki takie cos ... juz dostala 2 lata temu misia ''tygryska'' ale to takiego mniejszego i na urodziny. co sadzicie ? jak nie to dajcie jakis fajny pomysl. tylko nie bielizne

Gość kaosk
Wcale bym się nie ucieszyła, ale zależy ile lat ma twoja dziewczyna. Jak 15 to pewnie się ucieszy:)

Gość drgawka
Myślę, że jak jej kupisz piżamę XL, to może się nie ucieszyć, o ile nie nosi takiego rozmiaru ;)

Gość michal_aniolllll
to przykladowo wkleilem , ale jak cos jest fajnego to nie ma rozmiaru bo mi trzeba s ewentualnie m

Gość a po co jak i tak
Myślę,że za ta samą kasę co wydasz na misia to kupisz fajną biżuterię,np bransoletkę

Gość cffgbbf
biżuterię się kupuje żonie a nie dziewczynie. chyba, że to pierścionek zaręczynowy :o

Gość cffgbbf
jakby ktoś nie zrozumiał biżuteria=pewny seks=seks za podarunek=robienie z dziewczyny kurwy

Gość cffgbbf
zabolała prawda? 😴

.już lepiej przepiękny bukiet róż zamiast misia;) misia dla siostrzenicy/bratanicy możesz kupić;) potraktuj ja jak seksowna ,prawdziwką kobiete;) a seksowne, prawdziwe kobiety nie lubia pluszowych misiow;)

Gość jak z koszmaru
misia to co 12lat ma?nie żartuj, nie rób wstydu

kkolczyki,łańcuszek etc.to fajny prezent każda kobieta nawet bardzo młoda się ucieszy:) i nie sluchaj zdesperowanych małolat które nic nie dostana na waletynki że jak dasz dziewczynie biżuterię to kurwe z niej zrobisz

Gość zxscvfe
co wy macie z tymi maskotkami, masakra i zenada

Gość zxscvfe
ja bym wolala perfumy

Jak już tak każdy pisze o swoich prezentach to może macie pomysł na prezent dla mężczyzny ale taki bardzo oryginalny najlepiej związany z motoryzacją, mój chłopak ma niedługo urodziny a ja kompletnie nie wiem co mam zorganizować nie ważna jest kwota tylko żeby prezent był naprawde wyjatkowy może macie jakieś pomysły, najlepiej sprawdzone????

Gość elvisek_
a w życiu. i gdzie niby miałabym to trzymać, potem przekładać z miejsca na miejsce. nie chciałabym. wolałabym już kolejne perfumy :P

Gość kotka_na_gorącym_dachu
hehe padłabym ze smiechu ale ucieszyłabym się zabawnie by było :) :) :) :) że tez mój mąż na to nie wpadnie :D

Nie lubię maskotek, więc nie, nie ucieszyłabym się. Al gdyby upiekł dla mnie tartę w kształcie serca - bomba!

Gość jak powiedziała że chce
piżamkę, to KUP piżamkę!!!!!!!!!!!!!!!! I po sprawie

Gość joasia z podlasia
e tam misiów mam wiele ja to bym chciała taki zestaw biżuterii plastikowej z lidla:)

Z tym bukietem też szału nie zrobisz. Wydasz minimum 5 dyszek, a kwiaty postoją max tydzień i do kosza. Już lepiej na basen razem pójść, do teatru, na kolację, cokolwiek dla ciała, ale i ducha. A róże jakoś mnie w ogóle nie przekonują, chyba wolałabym poczekać do lata i dostać piękny bukiet chabrów z pola. :)

Gość tylko moim skromnym
weź przestan z tym misiem - miejsce zamjmuje i sie kurzy, nie ma co z nim zrobic. Za te kasę kupisz perfumy, ewentualnie bransoletke (to wcalnie nie zobowiązujące). Piżamka tez spoko. A za mniejsze pieniądze - cieszyłabym się z jakiejś super wielkiej i dobrej czekolady lub innych słodkości. Kwiatów nie lubię - krótko żyją a potem nie mam sentymentu ich wyrzucic. Zasuszyc tez nie wolno ponoć. Dlatego mój wie - ze zamiast kwiatów maja byc słodycze.

Gość joasiaa74
oryginalny prezent i sprwadzony oczywiscie ja osobiscie moge cCi polecić jeden z naj naj lepszych spelnia marzenia i co najlepsze facet teoj naet o tym nie snił a mianowicie kupiłam karnet na allegro w fajnej cenie - motoprezent i jechał na torze takim autem ze szok Nissan GT-R 485 KM jazda jest nagrywana a i ty z odpowiedniego miejsca mozesz to ogladac jak najbardziej polecam