Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska22222

Czy warto ciągnąc taką znajomość?

Polecane posty

Gość baska22222

mamy po 32 lata, obydwoje po rozwodach, samotni, nie ma między nami jakiejś niesamowitej chemii,seks jest ok ale bez fajerwerków, spotykamy się raz na tydzień, miło spędzamy czas, jest to tylko taka znajomość , bez żadnych uczuć , sama nie wiem czy mnie takie coś uszczęśliwia?

Gość baska22222
hmm ale może bez tego byłabym bardziej nieszczęśliwa?

Gość kukukukurydza
z kochankiem musi być zaaajebisty seks :D inaczej bezsens

A ja mam 30 lat, nigdy sie nie ozenilem, i dla mnie to mozesz robic co chcesz bo i tak dla mnie kobiety po rozwodach w tak mlodym wieku sa niepelnosprytne. Zeby sie do takiej przekonac musialbym osobiscie poznac.

Gość kukukukurydza
artur ty to się nie odzywaj, już swoją głupotę pokazałeś nie raz :O

niepełno-sprytne??? pomyśl jak byś się czuła jak nie byłoby jego w twoim życiu??

Gość baska22222
no właśnie o to chodzi że ja do niego nic nie czuję i on do mnie też.. daje mi to do zrozumienia.. tylko fajnie jest chociaż raz w tygodniu miło porozmawiać i iść do łóżka...

kukurydza, taka prawda. Kobieta sie zeni z 1 lepszym frajerem a potem sie oglaszaja takie na portalach ze szukaja "powaznego zwiazku" i "Sensownego mezczyzny".lol.

Gość witajcie..Milego wieczoru
..do tematu: NIE!

Gość baska22222
witajcie,-- a możesz napisać dlaczego nie?

nie warto ciągnąć takiej znajomości....tym bardziej że na pewno każdy z was będzie chciał sobie w jakikolwiek sposób ułożyć sobie życie...a to w pewnym sensie was ograniczy

A czy nie lepiej wyjsc za maz kiedy jest sie dojrzala i pewna jednostka, niz potem miec latke rozwodnika i ewentualnie jakies dzieci ? Gowniarze nie mysla co robia a potem maja takie dziwne problemy.

Gość sędziwa pod każdym względem
lepiej zrezygnuj z takiej znajomości i poszukaj normalnego faceta do normalnego związku

:taka prawda. Kobieta sie zeni z 1 lepszym frajerem a potem sie oglaszaja takie na portalach ze szukaja "powaznego zwiazku" i "Sensownego mezczyzny".lol." 1-wydaje mi się że przed tym ogłoszeniem się na portalu ... rozwodzą się i mają do tego prawo:) 2-nie każdemu wychodzi wspólne życie... mimo lat które przeżyli razem przed podjęciem decyzji o ślubie, człowiek potrafi się zmienić ....

Gość baska22222
hej nie piszecie do artura tylko do mnie ok :)

dobrze - przeczytaj najpierw glownyu post, a potem bij brawo. Przeciez z tej wypowiedzi bije taka pustka i nihilizm z eszkoda gadac. Ta kobieta musi spytac na forum czy spotyka sie z odpowiednim facetem. Ciekawe czy o slub i rozwod tez pytala na jakim s glupim forum ?

Gość baska22222
staszku, jasne że nie mam zamiaru w takim układzie tkwić do końca życia , tylko się zastanawiam po co w sumie to robię

z postu wynika że kobieta jest zagubiona moim zdaniem .... 1-"sama nie wiem czy mnie takie coś uszczęśliwia? " 2-"hmm ale może bez tego byłabym bardziej nieszczęśliwa? " do tego ona nie pyta mnie czy ciebie o podjęcie decyzji za nią ...prosi o rade, chce porozmawiać i tylko dlatego że jest rozwódką ...każdy ma być do niej negatywnie nastawiony?? przecież takie rzeczy się zdarzają .... a do tego mogą również wydarzyć się tobie mimo twoich 30 lat

Gość Zapraszam - Tarot allegro!!

Gość baska22222
no dobra, a powiedzcie czy wam by coś takiego odpowiadało?

znajomość tylko dla sexu i spędzania raz w tygodniu z sobą czasu nie odpowiadałaby mi