Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajtek48

Metamorfozy -fatalny fryzjer

Polecane posty

Od dłuższego czasu szukam dobrego fryzjera w Katowicach.Czytałam kiedyś dobre opinie nt Dj Style ,oczywiście tam poszłam ale niestety porażka-ODRADZAM .Ostatnio byłam w Metamorfozach przy Al.Korfantego.Umawiając się telefonicznie prosiłam , aby to był fryzjer ,który pomoże mi w doborze fryzury .Zostałam zapewniona, że jestem umówiona do najlepszego stylisty .Ten "najlepszy" stylista nie miał pojęcia o trzymaniu nożyczek a o zmianie fryzury nie było mowy .Jego zadanie polegało na podcięciu moich włosów -trwało to 70 minut .Ten facet nie tylko nie miał pojęcia o trzymaniu nożyczek , ale i suszarki .Pierwszy raz w życiu przewód suszarki miałam na twarzy ,w pewnej chwili bałam się o nos,bo przewód znalazł się pod nim .Przeżyłam horror . Nazwa tego niby salonu nie ma nic wspólnego z jego znaczeniem .W związku z tym moje poszukiwania trwają nadal . Może ktoś wie dokąd przeniósł się Rafał,który pracował u Berendowicza .

też tak miałam, wczoraj w Bydgoszczy. zastanawiam się czy mogę coś zrobić z takim potraktowaniem klienta...