Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam nieodpowiedzialna

zaszłam w ciążę na zabawie sylwestrowej

Polecane posty

Mam 20lat, nie mam męża ani chłopaka, ale jestem w ciąży. Rodzice pozwolili mi i mojej siostrze bliźniaczce urządzić sylwestra, a sami wyjechali. Było sporo osób. W tym chłopak z innego miasta. Spodobał mi się. Oboje byliśmy pijani i wylądowaliśmy w łóżku. Właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Nawet nie wiem, jak nazywa się ojciec dziecka i gdzie dokładnie mieszka Powiedziałam o tym najpierw mojej siostrze. Razem powiedziałyśmy o tym rodzicom. Mama się zdenerwowała. Zaczęła krzyczeć, że Oliwia(moja siostra) zawsze była ode mnie mądrzejsza. Zresztą zawsze traktowała ją lepiej. Teraz będzie miała okazję mi to wypominać do końca życia. Natomiast tata pociesza mnie, mówi, że poradzę sobie jako matka i mogę na niego liczyć. Najgorsze jest to, że całe życie próbowałam zdobyć miłość i szacunek mamy, a gdy mi się prawie udało, straciłam szasę przez własną głupotę.

Gość ciezkaaaasprawabardzo
musisz jakoś przez znajomych znaleźć ojca dziecka. moze uda wam sie stworzyć rodzinę.

Nie wydaje mi się, że uda nam się stworzyć rodzinę, jeżeli go znajdę. Przecież to był tylko jeden raz, który nie miał dla nas znaczenia.

koniecznie musisz znaleść tego chłopaka, powiedzieć mu o wszystkim i zobaczyc jego reagcje i opinie. Skoro same organizowałyście impreze to ktoś go na pewno zna :)

Gość asta asta la wista :p
urzadzasz impreze i nawet nie wiesz kogo zapraszasz????????? i jeszcze sie z nim puszczasz jak ostatnia dziwka??????? PATOLOGIA!!!!!!!

Gość peedobeer
gratuluję :P dziecko na pewno nie moje, jesteś dla mnie ciut za stara :D