Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika96

mój mąz uwielbia jak sie przbieram do seksu w biała jedwabną bluzeczke

Polecane posty

Gość monika96

Mój facet uwielbia jak ubieram eleganckie białe bluzki z jedwabiu, satyny czy polyestru. Strasznie go to podnieca. dla niego przebieram sie w takie rzeczy jak sie kochamy. A jak chodze tak ubrana w czasie dnia i jak mam na sobie spódniczke do kolan a pod spodem białe ponczoszki to potrafimy sie kochac po kilka razy dziennie, przewaznie jest to sobota i niedziela bo wtedy nie pracujemy. Mam pytanie czy wasi faceci tez tak mają? Jest mi cudownie ale mysle czasami ze on woli mnie ubrana a nie nagą

Gość no dresssssssssss
dupa fajnie powiedziane:) Ale ubierasz się jakos aby mógł ciebie rozbierac?

"czy wasi faceci tez tak mają?" tzn., czy ubierają białe jedwabne bluzeczki :p

każdy lubi co innego. mój sobie upatrzył jedną z moich satynowych koszulek nocnych. Ja jak durna kupiłam jakieś fatałaszki, pończoszki, ale one go tak nie ruszają, jak ta jedna koszulka. no i bądź tu mądra :P

czy sie ubieram? czasami, ale bardziej dla siebie niz dla niego, jego najbardziej podnieca gdy nie mam na sobie bielizny - generalnie moj facet facet dziala wg zasady - im mniej, tym lepiej :)

Gość fssees
brunetka na każdym zdjęciu ta sama mina :/ widać, że nie rasowa modelka :P

Gość gruboowłosione
ale ciało piękne;)

Gość gość
Jestem facetem i muszę przyznać że też uwielbiam satynę bo bardzo mnie podnieca jej śliskość ale nigdy o tym nie mówiłem mojej dziewczynie bo bardzo się tego wstydzę choć bardzo bym chciał żeby ubrała kiedyś do łóżka białą galową bluzkę z satyny, oszalał bym chyba ze szczęścia....

Mój największy fetysz to właśnie biała satynowa bluzka a moje największe marzenie to uprawianie seksu z żoną ubraną właśnie w taką bluzkę ale jest to dla mnie tak wstydliwe, że nie zdradziłem tego nawet żonie. Samemu kolekcjonuję i czasami ubieram damskie satynowe cuchy, wiem że to nie jest normalne u faceta hetero ale niesamowicie mnie to podnieca i nie mogę bez tego żyć.

Gość gość
Tak mial moj tato i pewnie ja tez taki bede. Mama chodzila w sukienkach takich podkreslajocych figure lub w spudnicach pr nigdy spodniach. Wyglodala tak kobieco podobala sie b dla ojca tska i b go podn. Lubil czesto przytulac sie doniej mysleli ze niewidze wsadzal reke jej pod spudnice calowal. Podobalo sie to i mamie,bydowali nastruj caly dzien w nocy byla tego konsumpcja czssem pare ha pewnie kilka nr. Chcialbym spotkac kiedy tsko kobiete!!!

Gość gość
Do tamtego dadam msma spala w takiej haleczce kruciutkiej ledwo za tylek na ramioczkach. Wygl w niej jak nastolatka byla duzo ml od ojca pr15 l mysle lubil jo wniej

Gość gość
Oooo cos jak ta 1 tylo na ramioczka kture mozno zdjoc i jo zsunoc zeinoc az do pepka ktedy jest juz jsk gola

Gość xxx

Już sama satyna może być bardzo silnym fetyszem, wiem to po sobie, a gdy widzę kobietę odzianą w białą bluzkę lub inny galowy ciuszek z tego materiału to dla mnie wygląda najseksowniej na świecie i marzę o tym żeby wskoczyła mi do łóżka w takim błyszczącym uniformie:)