Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna pani pod 34ke

Właśnie wróciłam z seksu z przyjacielem

Polecane posty

Gość pewna pani pod 34ke
oprócz seksu jest też wypłakiwanie się w rękaw, wczasy (chociaż to było tylko raz), mamy wspólnych znajomych więc nieraz razem zaglądamy na imprezy np. sylwester, ale jako "znajomi" , nic więcej, żadnych słodkich smsów ,czułych wyznań

Gość pewna pani pod 34ke
nie ma też dzikiego pożądania

A dobrze Ci znim? Tak w ogóle? Chciałabyś z nim być? Bo jak nie, to nie marnuj sobie życia tylko szukaj pana właściwego. Najlepszy jest teraz na to czas, jesteś młoda, atrakcyjna, ale już ustawiona i doświadczona życiowo. Wiesz czego chcesz, więc do roboty :)

Gość pewna pani pod 34ke
nie no piszę przecież że nic do niego nie czuję... poza tym nie mogłabym stworzyć związku z kim kto teraz mnie tak traktuje , zawsze jakiś niesmak by był

z własnego doswiadczenia wiem ze jak ma sie seks w zwiazku to nudzi i brakuje takie bez zobowiazan jak ma sie bez zobowiazan to zaczyna brakowac takiego seksu z miloscia w zwiazku o i tak kolko sie kreci:)

Seks bez zobowiązań jest może dobry i wygodny dla faceta, ale nie dla kobiety, bo my albo się zakochujemy, albo mamy wyrzuty sumienia, jak autorka. Mówię Ci, zmykaj z tego układu, bo sobie tylko szkodzisz.

Gość pewna pani pod 34ke
hmm może nie wyrzuty sumienia, ale taka pustka trochę..

no pewnie nie każda, ale chyba większość. Ameryko, a Ty kobieta czy mężczyzna? Autorko, a szukasz kogoś na stałe?

jestem kobieta pustka jest bo zaczyna brakowac tej bliskosci ktora jest przy seksie w zwiazku.... idealny przyjaciel do seksu to osoba ktora podoba ci sie fizycznie ale z charakteru ci nie odpowiada:D najgorzej jest sypiac z osoba ktora ci odpowiada w wielu aspektach wtedy zauroczenie murowane:D

Gość pewna pani pod 34ke
chwilowo nie

Gość 911
To mile.Bedzie Ci sie dobrze spalo.Ja leze sam w lozeczku I nie moge zasnac.Chcialbym miec cos milego za soba.911

Gość pewna pani pod 34ke
czasem mam wrażenie,że ludzie mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem albo w ogóle z czytaniem tak jak 911 :O

No jak odpowiada i fizycznie i charakterologicznie, a nie chce sie wiązać, to lepiej w ogóle nie zaczynać tematu łóżkowego, bo można nieźle pocierpieć.

wcale nie fajnie ma!!! ja współczuje!!!!!!!! to tylko bezosobowe zaspokojenie potrzeby poczucia fiuta w pochwie!!!!!!!!!!!! to jest bardzo smutne i płaskie!

Gość pewna pani pod 34ke
setunia , też tak myślę

Gość 911
Zastanow sie,jezeli potrafisz,a ufam,ze tak,o co Ci chodzi.

Gość pewna pani pod 34ke
raczej żalę, nie ma się czym chwalić , ale skąd ta nienawiść , przecież nie robię nikomu nic złego tym penisem w pochwie jak to ujęłaś ?

Gość pewna pani pod 34ke
911 gdyby mi było miło ,to już dawno bym smacznie spała

A pozwolisz że zadam dośc osobiste pytanie, nie interesuje Cię na razie stały związek? Ja wiem, że niełatwo jest znaleźc, ale bierzesz taką opcję pod uwagę?

przepraszam, nie miało to być odebrane w te sposób ! najważniejsze, że zaczynasz się nad tym zastanawiać! moim zdaniem to można porównać do pewnego nałogu i związanego z tym zamroczeniem chwilowe zagubienie! oby chwilowe:) musisz zastanowić sie co jest dla Ciebie dobre a to chbya nei jest, bo gdyby było to by nie było tego tematu:)

Gość pewna pani pod 34ke
biorę , cały czas brałam, to bardziej było z przysłowiowego braku laku niż z braku ochoty na związek

No tak, jeszcze przy sporym temperamencie, a domyślam sie że takowy masz, to może być problem.

Gość 911
Czyms ten koles Cie ujmuje.Ma sz frajde z tych spotkan.Ale w miare jedzenia apetyt rosnie.Anektujecie z biegiem czsu facetow,ktorzy mieli apetyt tylko na sex.

Gość pewna pani pod 34ke
czym mnie ujmuje.. już pisałam ,lepsze to niż całkowita samotność..

911 z tym anektowaniem to jest tak, że facet często przez wygodę i z przyzwyczajenia chce być z daną kobietą, ona może niekoniecznie, szczególnie jak ma świadomośc jak jest traktowana

Gość 911
A czy ten koles wie,ze funkcjonuje w tym ukladzie z braku laku?To chyba forma egoizmu z Twojej strony.Chetnie bys sie z nim rozstala,gdybys miala cos ciekawszego na oku.

Gość pewna pani pod 34ke
tak, jest tego świadomy, bo j też jestem z barku laku :D

Gość Czyli układ tzw kompatybilny
opłacalny, w sensie wygodny, dla każdej ze stron :)