Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość symk23

czy to jest dziecinne i zenujace??

Polecane posty

Gość symk23

Czy to nie dziecinne kiedy para 17 latkow obsciskuje sie na ulicy przy ludziach tak az do przesady? To strasznie denerwujące... Pokazywanie wszystkim dookoła że jest się w "dojrzałym związku"..;p

Gość kuzwa ja mam prawie
30stke i tez obsciskuje sie z mezem na ulicy czy przy ludziach i nikomu nic do tego i nie moj problem ze inni maja smetne i chlodne nieudane zwiazki w ktorych brak milosci czulosci i namietnosci

Gość kaszmirrr
Oni nie pokazują, ze są w dojrzałym związku, tylko po prostu się kochają. I mają w nosie czy ktos to widzi, czy też nie.

Gość torpedro
kurczę, sama bym się tak chętnie poobściskiwała, a mam już 30...ale nie mam z kim

Gość symk23
mnie to strasznie wkurza..

a żenujące to nie jest , ze dorośli w związkach zachowują się "jak trupy " nie widać w w nich żadnych pozytywnych emocji? :)

Gość kaszmirrr
symk23 - przestanie cię wkurzac jak sam zaczniesz tak robić.

Gość symk23
hm dzieki wam zrozumialam jaka jestem chlodna do tych spraw...

Gość symk23
hee ja tak właśnie "musze" mój chłopak mnie tym denerwuje..;/

Gość kuzwa ja mam prawie
symk23 nie wytrzymalabym z kims kto jest chlodny i bardziej interesuje go to co mowi otnoczenie niz okazywanie mi uczuc moj maz tez nigdy nie bylby z mizna ryba nie wiem mam wrazenie ze nie masz faceta dlatego tak cie to wkurza

Gość kuzwa ja mam prawie
symk23 masz faceta no to mu wspolczuje ale z mojego doswiadczenia powiem ci cos jak cie toc tak wkurza u innych i czujesz sie do tego przymuszana przez tegoz faceta przeszkadza ci to to go nie kochasz

Gość symk23
i chyba cos ze mna nie tak bo mam............

Gość kaszmirrr
symk23 -wyluzuj. Nie rób nic na siłę, ale też przestań myśleć o tym co myśli otoczenie, bo to powoduje, że jesteś spięta. Żyj i zachowuj się tak jak chcesz. Zobacz, ze ludzie dookoła robia przerózne rzeczy - takie, których ty bys nie zrobiła - i jakos ich nie rusza to, co inni powiedzą. "to co pomysla o tobie inni" nie powinno być myslą przewodnią twojego życia.

Gość hmmmm....///...
każdy wiek rządzi się swoimi prawami :D przejdzie im z wiekiem, wiem po sobie :D kiedys (tez 17 lat) sie obsciskiwałam z moja pierwsza miłością wszedzie i w dupie miałam całą resztę :P teraz juz kilka ładnych lat pozniej, poza krotkim buziakiem na powitanie i trzymaniem za ręke nic wiecej publicznie nie wchodzi w gre :P no chyba ze jakies małe przytulenie, ale to tez w wyjątkowych sytuacjach :P