Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
katarynka78

cholestaza

Polecane posty

witam drapaczki!jestem w 15 tc,od 4 tygodni swędzi mnie niemiłosiernie.z początku myślałam też,że to alergia,bo miałam częsty kontakt z chemikaliami.poczytalam troche ,co i jak i podejrzewam,ze mam cholestaze.skarżylam sie na te swędzioty mojej pani g. i od razu zlecila cala liste badan.pierwsze wyniki wyszly ok.ale pani g. po 2 tygodniach kazala powtorzyc wszystko.w poniedzialek wieczorem beda wyniki ,a juz czuje ,jak mi wlosy siwieja.niestety ,a raczej na szczescie mam zero doswiadczenia z cholestaza , chociaz to juz moja 3 ciaza.prosze o pomoc,co jesc,co pić,żeby sobie pomóc,bo słyszałam,że dieta i picie dużej ilości wody troche łagodzi te cholerne swedzenie i ogolne samopoczucie. po nocach beczę w poduche,nawet nie spie w sypialni tylko na kanapie w salonie ,zeby moj biedny maz nie widzial, do jakiego stanu doprowadza mnie ta niepewnosc.a jemu tlumacze sie tym,ze mi po prostu jest za gorąco i wowczas skora swedzi mnie jeszcze bardziej.nie rozumiem dlaczego tak szybko wystapila u mnie ta choroba.czy ma na to wplyw nadwaga lub to ,ze niedawno rodzilam?moj synus ma teraz 17 miesiecy.pomozcie ,prosze!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować