Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze to już było

spodnie vs. spódnica/sukienka

Polecane posty

Gość wiem ze to już było

W sumie chciałabym żeby wypowiedzieli się panowie, jaki strój preferują u kobiety, ale skoro to kobiece forum, to jestem ciekawa opinii kobiet.Jak uwazacie, jaki strój przyciaga męską uwagę?

Gość nie zmienisz tego niestety
mój facet woli sukienki czy tam spódnice. Ja nie czuję się w nich dobrze i źle wyglądam on twierdzi inaczej. Nie widzi moich grubych nóg :o ale ubieram dla niego od czasu do czasu

mój facet woli sukienki czy tam spódnice. Ja nie czuję się w nich dobrze i źle wyglądam on twierdzi inaczej. Nie widzi moich grubych nóg ale ubieram dla niego od czasu do czasu w spodniach też można poznać jakie walory posiada kobieta , a nie tylko przez spódniczki czy sukienki :P

Gość wiem ze to już było
no właśnie, chyba wszystko zależy od tego jak się dobierze ten strój, zarówno w spodnicy jak i w spodniach mozna wygladac sexy. A tu np. dowów, ze sukienką mozna się oszpecic :O http://elfka.pl/?p=3351

Gość Dobra , dobra zupa z bobra
Wolą w spódnicach/sukienkach taka prawda.Szczególnie jak nogi zgrabne i długie.

Gość wiem ze to już było
o proszę, pojawił się pan! Więc poproszę o wypowiedź w temacie:P

Tak, zawsze szczery, zwłaszcza w zimie :D Kto by wytrzymał chodzenie na golasa w temperaturze, zeby zadowolić twoje oczy - 10 cały dzień ? :D

zdecydowanie sukienka, ewentualnie spódnica, spodnie raczej odpadają. A no i nie za krótkie też sukienki/spódnice

Jestem zdania, co do stroju, że nie ma to znaczenia, czy będą to spodnie, czy sukienka. Najważniejszą rzeczą jest higiena osobista. Żenujące są osoby śmierdzące na odległość i niedomyte.

Gość wiem ze to już było
no cóż, nie mam ani przesadnie długich ani też wyjątkowo zgrabnych, ale nie są też baleronami:) Zaraz się dowiem, że sukienki nie dla mnie?

Mam jedno i drugie, ale nie sprawiało by mi specjalnej przyjemności chodzenie cały dzień nago. Bo jak tu wyjść do sklepu , kiedy aura niezbyt sprzyjająca? ;)

jak mozna to zaobserwowac w wielu przypadkach (nie tylko w odniesieniu do wygladu czy ubioru) niektorym ludziom brakuje elementarnej samokrytyki z drugiej strony mozna sie zastanawiac czy tacy ludzie nie maja w zyciu lepiej :-) tak czy siak nadrzedna zasada dotyczaca stroju jest to by zakladajacy ow stroj osobnik ludzki czul sie w nim dobrze

ale nie sprawiało by mi specjalnej przyjemności chodzenie cały dzień nago jak wiadomo obserwowanie nagiej kobiety przez caly dzien mogloby spowszedniec, chyba, ze bylaby to zjawiskowa kobieta :-)

Gość wiem ze to już było
zawsze szczery-zawsze dyplomatyczny;)

no właśnie, chyba wszystko zależy od tego jak się dobierze ten strój, zarówno w spodnicy jak i w spodniach mozna wygladac sexy. A tu np. dowów, ze sukienką mozna się oszpecic http://elfka.pl/?p=3351 problem odpowiedniego doboru rzeczy jest powszechny i wiąże się głównie z brakiem odpowiedniej oceny siebie oraz braku wyobraźni...

Masz rację revolver. A do tego, jaka to przyjemność, gdy zdejmuje się opakowanie :D

Zajwiskowa czy nie, żadna nie wytrzyma tej próby, za zimno myslisz, ze nie mozna spedzic calego dnia bez wychodzenia na mroz? a poza tym, wydaje mi sie, ze nie doceniasz rosjanek:-)

Masz rację revolver. A do tego, jaka to przyjemność, gdy zdejmuje się opakowanie podwójne zdziwienie jest wtedy , gdy pod opakowaniem , zawartość mu dorównuje...

zawsze szczery - to jedź do Rosji. Tu jest Polska. revolver - i o to chodzi :D

Gość gość
ja mam w szafie zdecydowanie wiecej sukienek niz spodni i uwielbiam sukienki w sumie to bym mogla tylko w nich chodzic. Zdecydowanie robia dobrze mojej sylwetce