Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posciel satynowa

jaka macie pościel dla soich dzieci??

Polecane posty

Gość posciel satynowa

chodzi mi o 3 - 4 latki, bo moj do tej pory spał pod mała kołderką , ale babcia mu wlasnie kupiła już "dorosłą" kołdrę 160x200 wypełnienie pierzem ale jest taka płaska, wiec jest bardzo fajna, tylko chodzi mi o poszwy z jakiego materiału macie, bo widziałam taka fajna w skllepie z mikrofazy i nie wiem czy sie sprawdszi bo takiej nie mialam nigdy

Gość posciel satynowa
???????????????????????

Moja ma bawełniane poszewki. Ale jeszcze tą małą ( Ikea), łóżeczko jeszcze ma nie rozłożone więc takiej dużej nawet nie miałabym gdzie rozłożyć :) Jak rozłożymy to też będę bawełniane kupowała. Zawsze wybieram pościel w sklepach nie na allegro bo bawełna bawełnie nierówna a ja muszę dotknąć co kupuje

Gość posciel satynowa
oczywiście nikomu sie nie chce odpisać , ja nie rozumiem po to jest forum, żeby pytac i odpowiedać,

Gość posciel satynowa
nie no sorki, nie chodziło mi o Ciebie, dzięki za odowiedź mowiłam do innych :D:D:D:D

Gość czy nikt
moje dzieci spia rowniez pod bawelna od poczatku do dzis a sa juz duze.

oj niecierpliwe te mamy :) moj spi pod flanelą, za Yuska. ale i tak najgorsze jest to, ze musze czuwac, bo flanela nie flanela, zawsze sie rokopie i spi na wierzchu bez niczego. - syzyfowa praca to moje przykrywanie go.

Gość posciel satynowa
rozumiem że inne dzieci nie mają wcale pościeli :D

Gość chyba nie kazdy
musi ci odpowiadac tak? po to tez jest forum:O moge poczytac ale na kazde pytanie udzielanie odpowiedzi nie jest obowiazkowe

Gość tratata1225
Moja ma flanelową pościel bądź bawełna dużą.

Gość jak idziesz
moje dziecko jeszcze nie ma 3 lat, ale zauważyłam, że może mieć poszewki tylko i wyłącznie bawełniane bo przy innym materiale bardzo się poci. nie może mieć sztucznych materiałów. radzę najpierw zobaczyć czy Twoje dziecko też nie będzie miało z tym problemu :)

Gość izolda971
Ja proponuj zerknąć tutaj: http://mebledladziecka.com.pl/29-posciel Jest duży wybór pościeli dla dzieci w atrakcyjnych cenach. Sama kupuję tam całe zestawy dla moich pociech. Pościele są wykonane z bardzo dobrych jakościowo materiałów no i mają ciekawe wzory :)

Gość gość
Bawelniana z ikea dla 4 latka, dla niemowlaka bawelniana z feretti

Gość gość
Ja mam cały zestaw (tzn. jeszcze baldachimek na łóżeczko:) i przewijak) w kotki ;) z www.fro-tex.pl

Gość gość
100% bawelna, lubie te z Ikea bo sa ladne i sie dobrze trzymaja

Gość gość
Tylko bawełna chyba, że chcesz żeby sie pociły albo miały problemy skórne. ja polecam sklep http://www.elway.biz/34-posciel-3d-160x200 maja fajne wzory dziecięce a jak masz starszaka to super 3d np ze zwierzętami.

Gość marys90
Najlepsza jest bawełna - masz wtedy pewność ze z materiałem nic się nie będzie działo. Po wielu praniach zostanie w takim samym stanie. Z mojego doświadczenia wynika że lepiej kupić lepszą i trochę droższą pościel niż tanie na promocji które ubierzesz raz.

Gość Melodii6
Mnie najbardziej podoba się taka pościel tematyczna z motywami z bajek. Ostatnio miałam problem z niewymiarową pościelą i zastanawiałam się co z nią zrobić. Jeśli też macie takie dylematy to polecam wpis http://hippo-sklep.pl/blog/nietypowe-rozmiary-poscieli/ , znajdziecie tam kilka praktycznych porad :)

Gość marys90
Nie przepadam za wzorami z IKEA i tam mają te nietypowe rozmiary. Kupowałam w sklepie https://szwalniasnow.pl dlatego bo mają wile wzorów dla dziewczynki i dla chłopca. Z tego co zapewniają jest to polska produkcja i w tym przypadku jest to akurat ważna zaleta. W ogóle to polecam sklepy online - duży wybór i ceny niższe.

Gość gość
Z ikei jest sliczna i bawelniana

Gość szwalniasnow
Polecamy pościele z naszego sklepu szwalniasnow.pl wszystkie pościele szyte w Polsce ze 100% atestowanej bawełny, bezpiecznej dla dziecko. Posiadamy pościel dla tych najmniejszych dzieci jak i również dla tych większych.

Gość gość
ja mam ogromną frajdę jak sama uszyje poszeweczki dla synka, znalazłam fajny sklep gdzie mają bajeczne materiały idealne na pościel dla najmłodszych http://tkaninki.com/