Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodze w staniku

kurde sobota wieczor a ja co robie???

Polecane posty

Gość chodze w staniku

siedze i biore udzial w wyscigu szczurów ucze sie do matury bo jeszcze tylko 3 miesiace zeby zdac jak najlepiej bo przeciez inni zdadza JESZCZE LEPIEJ i bede miala za malo pktow sialalala niech mi ktos powie ze rok maturalny, imprezy, sama przyjemność pierdu pierdu kurna!!!

Gość chodze w staniku
zaraz ide kupke hihihihi super wieczor bedzie

Gość chodze w staniku
a w lodówce siedza 3 puszki piwa i piszcza wypij nas wypij!

Gość matura 1991
o boże ja jestem w 4 klasie technikum i też mam maturę w maju i tak z nią nie sram. Też się uczę ale bez przesady i nie oznajmiam tego calemu światu bo to nikogo nie obchodzi naprawdę.

Gość matura 1991
Weź spierdalaj Misiu - i co chwalisz się czy żalisz, że jesteś już stara/stary? Bo nie rozumiem Twojego poczucia humoru. :o

po co sie uczyc 3 miesiące przed ???? miałaś jakas przerwę w nauce ? bo nie wiem ... masz trudności w przyswajaniu wiedzy ? Ja przysiadłam na 3 dni przed , polski na 5 , byłam zwolniona z ustnego , z matmą pisemną gorzej bo 4 , ustna 4 , angielski 4 . Przecież za 3 misiace nie będziesz tego wszystkiego pamietala . Nie lepiej słuchać co mówi nauczyciel na bieżąco ? Przeciez i tak misiaxc przed matura w szkole wszystko sie wałkuje na lekcjach non stop.