Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytammmmm

Wózek, który po przerobieniu na spacerówkę posłuży do samego końca?

Polecane posty

Gość tak pytammmmm

Znacie wózek wielofunkcyjny, który jako spacerówka sprawdza się tak samo dobrze jak gondola? Chodzi mi o wózek, który wystarczy do samego końca, czyli dopóki dziecko nie skończy np. 2 lat? Bez potrzeby kupowania lekkiej parasolki. Są w ogóle takie wózki, czy potem i tak trzeba kupić parasolkę? Wiele mam poleca X-landera i czy on faktycznie nadaje się również dla dziecka np. 1.5 rocznego?

polecam Patti Cronos.Mam takowy do sprzedania ale ze wzgledu na wyjazd musze sie go pozbyc.Jest niesamowicie lekki 8kg Gdybys chciała obejrzec moge wysłac zdjecia na maila Sprzedam za mniej niz pol ceny sklepowej

parasolka a spacerówka to zupełnie co innego ;) nie wiem jakie posłużą jako wygodna gondola i lekka spacerówka ale na pewno żaden nie zastąpi parasolki. Ogólnie to jest tak że jako gondola najlepiej na dużych pompowanych kołach. Spacerówka aż tak bardzo nie wymaga tego ale jeśli nie mieszkasz w bloku i waga Ci nie przeszkadza to praktycznie każda gondolo-spacerówka się nada. Zazwyczaj waga zależy właśnie głownie od kół. Ja miałam wygodną gondolę która mogła być spacerówką ale byłaby za ciężka i zmieniłam na lekką (7kg) spacerówkę z małymi kołami. Parasolkę mam na szybkie wyjścia do sklepu itp bo na spacery to się nie nadaje i ona waży około hmm 3kg może. W sumie polecam kupić taniej a każde z osobna jak wózek typu 3w1

ja widywałam nie raz coś --> no to ja mam prawie identyczną spacerówkę, niestety te gondolki są bardzo małe. Jeśli dziecko trafi się duże to może się okazać że gondola będzie za mała już na 2-3msc dziecko a na spacerówkę takie dziecko jest za małe. Gondola powinna być spora żeby dziecku było wygodnie a nie żeby jakoś się tam mieściło. Owszem może się trafić że dziecko nie będzie jakoś specjalnie duże ale tego się nigdy nie wie. Moja koleżanka kupiła taki "nowoczesny" wózek z wygodną dla mamy gondolą i co? Synek urodził się ponad 4kg, jak miał 2 msc nie mieścił się już w gondolce i musiała sprzedać i kupić typową gondolę

Myślałam nad X-landerem XQ, ale jak na tak wysoką cenę wózek ma kilka wad-gondola nie ma uchwytu do przenoszenia, wózek jest ciężki, przednie koła blokują się na nierównej nawierzchni. Teraz zastanawiam się nad Implast Bolder SD Ecoline, wagowo nie jest lekki, bo z gondolą waży ok. 16kg, ale za to gondola jest duża-84cm, spacerówka też jest spora.