Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darker

Moi drodzy...

Polecane posty

Muszę przyznać, że kiedy pierwszy raz pierwszy odkryłem to forum było mi ono balsamem dla duszy. Ukryty za monitorem z mineralną w szklance mogłem do woli naśmiewać się z kretynów, młodych samotnych matek (dalej się z nich naśmiewam) oraz opluwać wszystko co powoduje moją złość. Koniec z tym. Od dzisiaj zaczynam nowe życie; a właściwie powinienem napisać - zaczynamy. Otóż chcę wam oznajmić, że wasz Darker poznał kogoś. Kogoś na tym forum i wbrew oczekiwaniom postronnych oraz zdrowemu rozsądkowi wszystko zaskoczyło pomyślnie: Ja i Nastoletnia spotykamy się :) Nie wiem czy powrócę na to forum... mam teraz ( a raczej mamy) ciekawsze rzeczy do roboty :P

Gość dsdsdsdsdds
a kogo to obchodzi ?

To ma mieć charakter informacyjny. Wiesz... Darker tutaj dużo fanek ma, je obchodzi. I żeby nie było, ze coś zmyśla to ja jak najbardziej potwierdzam autentyczność.

Gość fajnieeeeeeeeeeee
a wiesz ze za sex z nieletnią można dostać wyrok :P

Gość fajnieeeeeeeeeeee
do 16 roku ;) doucz się?nie śledzę waszych wypocin ,wiecnie wiem ile nastka ma lat,wygląda na 15 latkę:P

Gość fajnieeeeeeeeeeee
ups macie racje 16 tkę mozna już bzyknąć

Gość ile lat ma ta laska?
naprawde 16?

FANEK?? buhahahaaha myslalam ze darker jest z tych inteligentniejszych, ale widac pozory myla pisac na forum ze sie zaczyna nowe zycie bo sie spootyka z laska o 10 lat mlodsza jakby to w ogole kogos interesowalo no ale nic powodzenia

"myslalam ze darker jest z tych inteligentniejszych, ale widac pozory myla" Racja, lepiej samotna matkę z bachorem. Kwintesencja inteligencji. "pisac na forum ze sie zaczyna nowe zycie bo sie spootyka z laska o 10 lat mlodsza jakby to w ogole kogos interesowalo" To po co komentujesz? Wypad!

Gość jak uslyszycie w TV
o gwalcie i morderstwie nastolatki to juz bedziecie wiedziec, o co chodzi. prawiki to zawsze psychopaci

Gość ssałaś mu
???

"10 lay różnicy to trochę dużo moim zdaniem..." Zależy w którą stronę :D

bo mi sie nudzi to komentuje napewno mnie twoja rewelacja nie jara ani nikogo innego no tak samotna matka z dzieckiem albo gowniara o 10 czy 11 lat mlodsza rzeczywiscie nic posrodku nie ma no coz ja bym wolala samotnego ojca z ktorym bede miala o czym gadac niz gnoja ktory jest pare poziomow nizej:) ale co kto woli jak widac ciebie interesuje zeby miec kogokolwiek i juz samoocena wzrosla :) zelek przynajmniej byla inteligentna, tzn jest a tak w ogole to wyglada na zenujaca prowokacje nara

"no coz ja bym wolala samotnego ojca z ktorym bede miala o czym gadac niz gnoja ktory jest pare poziomow nizej" Klawiatura wszystko zniesie :D "jak widac ciebie interesuje zeby miec kogokolwiek" Chciałabyś... "zelek przynajmniej byla inteligentna" A Tobie skąd to wiedzieć? Hm?

"zależy w którą" W każdą jak dla mnie. Nie chciałabym chłopca lat 15 ale 35-latek też mnie raczej nie zainteresuje :) No, ale kwestia gustu, przynajmniej ją sobie będziesz mógł wychować, jeśli będziesz umiał.

"bo ja znam i mam z nia kontakt" Phi. No to wiemy, żeś na poziomie i masz kontakty. Co jeszcze?