Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darker

Moi drodzy...

Polecane posty

Zła jeszcze nie widziałaś. I nie chodzi mi o to żebyś wyznawała jaka to okropna jesteś tylko żebyś czasami się zastanowiła nad tym co piszesz

Gość 2367
zejdzcie z niej. Jest młoda wiec mozecie po niej jechac? Jestescie tak samo załosne jak ona:)

Gość 2367
tylko dlatego, że się uważa za kogoś, kto może pouczać i obrażać innych. wy tez si ę za takie uwazacie skoro odpisujecie na jej posty?:)

Gość no i tak
Darkerem mnie tu kiedyś straszyli a on coś malutki

Gość tak prawik
to bedzie depresja :( bedziemy tesknic za kazdym z was 😭 :(:(:( bo bedzie nam brakowac was! :(:(:( iiii i wiesz co? kto tak pierwszorzednie bedzie marudzil? a kto bedzie tak bzdurnie argumentowal? no kto sie pytam?! :( 😠 😡 :( dlatego apeluje o............ rozsadek! tak, wlasnie. o rozsadek! nie wiazcie sie z nikim! :(

Darker o ile to prawda co piszesz to ja życzę ci udanego związku :D

"Nawet gdyby darker napisał, że poznał w realu fajna dziewczynę lat 20+ to i tak hieny zleciałyby się go obrażać, że pewnie związał się z desperatką najlepiej brzydką i grubą" Prawda. Jeździli by po mnie w najlepsze. A tutejsze dziewczyny najbardziej. Że niby to byłem desperat bo z Nastoletnią? Maria izabela de la krata zaprasza mnie na kawę ale gdy odmawiam to już jestem be! Bo zgoda desperacją by w żadnym przypadku nie była. Desperatem nie można by nazwać kogoś kto jeździe na... kawę do... innego miasta. O kosztach tego już nie wspomnę. A po kawie? - Dzięki i idź już sobie stąd szybko bo ci pociąg ucieknie. Dzięki wielkie za takie zaproszenie :D Ale desperacją by to nie było... "Aż strach pomyśleć co by tu się działo, gdyby jednemu z nas faktycznie się udało poprawić swoje życie. Zbiorowa depresja." Chciałbyś... znaleźli by dziewczynę jednego z nas i zniszczyli wszystko.

Gość Zuzanna Ameliiia
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo: Kilka spraw sie wyjasnilo , kilka problemow sie rozwiazalo i ...kilka osob pokazalo swoje prawdziwe JA. To bardzo duzo.

Gość Darker nie jesteś pępkiem
świata. Tak naprawdę NIKOGO nie obchodzi co robisz i z kim się spotykasz. A ekshibicjonizm zawsze spotyka się z gwałtowną reakcją.

Gość Zuzanna Ameliiia
i z powodu tego "nikogo nieobchodzenia" Twoj temat osiagnal w krotkim czasie 18 stron postow.

Gość nivvvvvvvvvvvv
no no no kto by pomyslal...

Gość do Darker
masz już dziewczynę?

Gość gość
darker już ma 30 lat? ale ten czas leci

Gość gość
Darker jest krypto gejem i był temat o tym na ogólnym nie dawno :P

Gość darkerowy rzecznik
Darker teraz dobył tajemną widzę udawania fajnego gościa i może mieć 10 lasek dziennie, ale tylko takich 15-22 lata, bo inne go nie interesują bo dawały wielu innym.

Gość gość
Darker to PUA :)

Gość gość
ciekawe kto podnosi takie stare tematy z dawnymi userami ;)

Gość gość
up