Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Zostawił mnie rok temu, myślałam, że umrę z bólu. A dziś napisał, umówiliśmy się na poniedziałek...Nie wiem jak zrobić jak najlepsze wrażenie na nim... Napisał, że ma nadzieję, iż zmieniłam się wewnętrznie na lepsze. Tak bardzo mi zalezy, aby to spotkanie było magiczne... Macie jakies rady? Jak się szybko upiększyć też? Coś na uspokojenie przed tak ważnym spotkaniem, jakieś dobre tabletki? Mój luby:*http://img339.imageshack.us/img339/2350/35020634800.jpg

Gość Buuuuuuu!
Myślę że jakieś ziółka Ci pomogą...Chodzi o tzw.dziurawiec czy cośś :P Powodzenia ^^

jemu chodzi o zmainę wewnętrzną a nie zewnętrzną, bo tak się mu podobasz to po co sie zmieniać?

____ ______ ________ ________ _______ _____ ____ ________ _______ _____ ______ _ ______________ _______________ __________ _________ ___________ __________ _______________ _________ _______ ___________ ____________ _______________ _________________ ___________________ _____________________ _________ ________ ________ _______

Gość Zoska77
Mmm zazdroszczę tych motyli w brzuchu! tak dawno nie byłam na randce...

Gość sfrdggty
super jest persen , nie oglupia a daje dobry efekt

Gość I love Lao Che
żcoolś

Gość aluchaaaaa
nie potrafie zrozumiec po co chcesz przed nim grac? bo pytasz jak sie zachowac zeby on zauwazyl ze Ty sie zmienilas...musisz byc soba...jesli sie faktycznie nie zmienilas mentalnie to nic nie pomoze ze teraz bedziesz grala bo to wyjdzie tak czy owak czy sie zmienilas na nastepnych spotkaniach...

Gość kkobieta na forummm
Nie rozumiem...wytlumacz jakbym nie zajarzyła.On Cie rzucił tak.?teraz nagle powraca po roku i Ty chcesz sie na niego rzucic jak wampirzyca pytasz sie o ziółka czy cos no masakra jakaś....

Ludzie...Jak wy nic nie rozumiecie. To on jest wampirem, a nie zwykłym facetem, któremu chodzi o jedno. Ale jak będzie chciał sie przespać ze mną, to się zgodzę, bo to niezapomniana przygoda w jego ramionach. Chciałam cos na uspokojenie, bo czasem trema utrudnia mi wysławianie się, a on jest zabójczo inteligentny :)

Zostawił mnie z powodu mojego wnętrza, ale przez ten rok wiele się nauczyłam. Tylko jak to uwydatnić? Tak w rozmowie... Że jestem już uduchowiona i nie myślę przyziemnie.

Gość aluchaaaaa
uwazam podobnie jak poprzedniczki...po roku pan i wladca sie odzywa bo racz sie z Toba spotkac...troche godnosci....jak juz chcesz sie z nim spotkac to proponuje dystans! pokaz klase i powsciągliwosc!

Co do wyglądu, rozumiem, że chcesz go oszołomić. Rzucający sie w oczy makijaż? Nie tedy droga. Proponuję delikatny, naturalny makijaż, który lekko podkresli twoją urodę. Wystarczy korektor do zamaskowania niedoskonałości, odrobinka różu na policzkach w pasującym do cery odcieniu, lekki puder, najlepiej sypki, tusz do rzęs, ale tylko odrobinka (kolor w zależności od tonacji oprawy oczu) i może jakiś balsam do ust lub zwykła pomadka ochronna. Pamiętaj, przed nałożeniem makijażu wysmaruj twarz porządnie tłustym kremem. Mamy zimę i twarz jest wysuszona. Co do tabletek najlepiej jakieś ziołowe. Ja czasami biorę kilka kropel valeriany lub dwie tabletki nervendragees i pomaga... Hmmm... no a jeżeli chodzi o zmiany wewnętrzne, to staraj się zachowywać naturalnie. I nie przesadzaj z byciem aż nadto miłą, bo to odstrasza facetów. Wyobraź sobie, że wyszłaś z kolegą na zwykłą przechadzkę, żeby porozmawiać o różnych sprawach. Gdyby co, możesz wcześniej przemysleć tematy do rozmów, żeby nie było, ze powiedzie sobie cześć, a potem nastanie cisza. I pamietaj, na koniec jeżeli nie wyjdzie z inicjatywą do pocałunku, to ty też tego nie rób, bo nie wiadomo jakie tak naprawdę ma wobec ciebie plany. Gdybyś miała jednak do tego jakieś wątpliwości, możesz zapytać go wprost czy chce, zebyście byli kumplami, czy woli raczej uczucie wyższe, którym jest miłość. No to chyba wszystko. Pozdrawiam, mam nadzieję, że pomogłam a randka będzie udana. Trzymam kciuki.

Ale przez ten rok nie spotkałam nikogo, kto by mnie tak zafascynował, jak ON. A skoro kobieta jest przynaleznością mężczyzny, to ja chce być tylko jego. Chcę właśnie by był moim panem, bo mam wnim swój respekt. Tylko czy on zechce mnie ponownie :( Oby. A tego roku potrzebował na rozwój duchowy, nie mam żalu choć cierpiałam okrutnie.

Ewelincia172 Dzięki, myśle że taki naturalny makijaż będzie dobry. Nieco mocniej podkreślę oczy tylko. Też myślałam nad tabletkami ziołowymi i chyba na nich poprzestanę. A zachowanie będzie chyba spontanicznie, choć jestem dobrą aktorką. Tym razem nie będę grać, niech połączy nas szczerość.

Gość aluchaaaaa
straszne!! mowisz o nim jakby byl jakims mentorem w sekcie!! dziewczyno otworz oczy!! Ty chcesz zeby on byl Twoim panem...litosci! Jak Cie nie zechce to go frajera w dupe kopnij!! znajdziesz sobie na pewno lepszego co Cie bedzie jakos lepiej traktowal a nie ze Ty bedziesz ze strachem na spotkanie szla!

Chcę Go, wampira. A może mam być z przeciętnym dupkiem, co kobiety traktuje jak inkubator. Otwórzcie oczy, bo to wy robicie błąd. Wolę mieć pana, niż byle co bez intelektu i ideologi, co tylko bachora chce, a ledwo na to zarobi. Nie chcę żyć jak inni!

Gość IMO13246
Jestem! :D I co twój wampir się odezwał? :D

Gość IMO13246
Jeezu! Ta dziewczynka ma zaburzenia psychiczne :). I to ja niby jestem kretynem :P

Tak, odezwał się i będziemy razem :) A ty siedź tu i zazdrość, bo ciebie nikt nie chce pacanie. Jestes tylko zwykłym śmiertelnikiem, co zgnije.

Ahhh... nie podkreślaj oczu całkowicie kredką dookoła oka. Maźnij delikatne kreseczki jak już od połowy górnej i dolnej powieki do zewnętrznego kącika oka. Na spontana jednak bym nie liczyła, bo w ten sposób mozesz głupotke jakąs palnąć. I faktycznie, ktoś tu miał rację z tym, zeby nie rzucac mu się na szyję. Ja wiem, że go szanujesz i czujesz do niego respekt, ale czy nie uważasz, że teraz twoja kolej, żeby przejąć kontrolę nad nim? Jeżeli cię kocha, to nie będzie miał oporów, żebyś to ty zaczęła decydować o niektórych kwestiach. Bądź bardziej pewna siebie, bądź stanowcza, I nie wymiękaj na każde jego skinienie, bo może to wykorzystać... Taka już chłopska natura. Czy to Skin, czy to wampir, czy gej, wszyscy faceci są tacy sami. Różnią się tylko wyglądem i i niektórymi szczegółami;)

Gość aluchaaaaa
jest mnostwo wartosciowych i inteligentnych chlopakow ktorzy nie traktuja dziewczyn jak inkubator tylko jak krolowe!! a ten Twoj jak Cie traktuje? jak GOWNO !! kaze Ci sie zmieniac tak jak jemu sie to podoba...obawiam sie ze jestes ostro zaslepiona...

Ewelincia172 Ja nigdy nie robię górnej kreski, tylko dolna i to tuszem do rzęs bo wtedy to fajnie u mnie wygląda :) Niestety on jestem osobą, które ceni sobie oddanie. i nie znosi sprzeciwu za bardzo, właśnie przez to miedzy innymi mnie zostawił. Chcę z nim stworzyć mały świat, dlatego podporządkuję się nie tracąc przy okazji swojej osobowości :)

aluchaaaaa Jasne, każdy chce tylko bachory i pseudo rodzinke. Praca, dom, co za nuda! Dlatego ja chcę byc ponad tym z moim ukochanym, ponad szara masą...:*