Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość iwexx
A ja jak to cxzytam to zastanawiam sie gdzie ty mozesz pracowac, znajac zycie jedziesz na zapomogach bo kto by zatrudnil taka wariatke. faceta na bank nie masz, jak stale nawijasz o wampirach i takich tam

Kocham Sanga w pewnym sensie, ale nie mogłabym z nim być. Nie po tym jak po mnie był z tą rudą. Zdobycie faceta to żaden problem, dlatego nie muszę ich wymyślać, bo nie mam pięciu lat żeby mnie to bawiło. Lubię pisać o sobie, bo jak za parę lat wydam moje poezje, to będę sławna i wtedy wywiady itd. będą na porządku dziennym :) A tutaj przy okazji może znaleźć się ktoś, kto dobrze doradzi (ale już chyba nie w tym temacie) :o Pracuję w fabryce środków chemicznych i zapomogi nie są mi potrzebne, do wszystkiego w życiu dochodzę sama jak również do pieniędzy więc nie mogę być głupia :) I skończ z tym leczeniem, bo to się nudne robi... Wampir był mój fizycznie, a ty możesz co najwyżej mu komentarz napisać i to cię boli zazdrosna żmijo :)

Gość dfgh45
a kiedy ostatnio widziałaś w tv wywiad z jakimkolwiek poetą tępa cipo?

Ale ja nie jestem jedynie poetką prostaku... Jestem kimś o wiele wiele więcej, ale tego dowiesz się już niebawem z gazet, a potem z książek :) Choć i tak pewnie nic z tego nie zrozumiesz, jesteś tylko robaczkiem-prostaczkiem z forum...

Gość fallen leaves
Hahahahahhaha:D z gazet.... pewnie z faktu "mój chłopak wampir mnie nie chcial ale znalazlam czarodzieja" obok artykulu o facecie trzymającym kredens ;D

Gość algida69
pewnie ze jesteś kimś wiecej upadłym aniolem ciemnoty, czarownica wiedźma, wampirem. i dziunia w mistycznych szatach z foci chociaz fakt...z takim ryjem to wiedźma jestes i to jeszcze zezowata :D :D slawna to bedziesz w ksiażce do psychiatrii albo w jakiejs durnej koedii chociaż komedie to ty już sama tu stworzyłas ale opowiedz jescze o tej milości do wampirka bo to calkiem ciekawe i o rudej bo to tez chyba fajny temat na tyle, żebys zrobiła z siebie jeszcze wiekszą idiotke :P a ta fabryka srodków chemicznych to chyba dział chemii w tesco gdzie tyrasz za najniższa krajowa i to widać po taniej garderobie :D :D :D fotkowy wampir sie pewnie teraz z ciebie śmieje wiec zastanow sie nad tymi bzdurami :D :D :D a co do zdobywania facetow to wcale nie trudne wystarczy przed nimi nogi rozłożyc tylko ty pozniej wmawiasz sobie że im wcale nie chodzilo o to żeby cie zaliczyc..a zaliczyliby cokolwiek tylko ze ty szybko dajesz wiec przynajmniej nie musieli sie napracowac...dupy dawac piotrusiowi tylko po to żeby cie gdzieś zawiozł i założyl mroczna koszulke ;P ;P

Gość algida69
a wasz pierwszy mroczny raz to chyba byl pod lózkiem bo chcialas ukryć zeza i tłuszcz zreszta..,pewnie twoja fantazja konczy sie przy zgaszonym świetle :D :D :D

Gość algida69
jaka ty jestes głupia

Pracuję w Brosie, zarobki możesz sobie sprawdzić w internecie :) Zarabiam więcej niż niejedna osoba z tego forum, więc skończ z tym poniżaniem. Dlaczego wmawiasz sobie, że jestem głupia i do niczego, daje ci to satysfakcje? Ty masz coś z psychiką, ja nikomu nie zazdroszczę tylko sama staram się coś osiągać. W Tesco pracowałam 2 lata i wcale nie wspominam tego okresu źle, ale przeniosłam się do Brosa bo lepiej płacą i mam wolne weekendy. A ja wciąż się kształcę, by mieć jeszcze lepszą pracę kiedyś dopóki nie wyjdę za mąż za Aleksa. Później nie będę musiała już pracować, bo kobiety w związkach powinny się szanować i zajmować mężem. A teraz ty durna idiotko sie pochwal gdzie pracujesz ? Pewnie na garnuszku rodziców prosisz się o każdy grosz, co :D Miałam wielu partnerów i przed żadnym nie musiałam się niczego wstydzić, a ty pewnie jesteś dziewicą bo nikt cię kijem nie dotknie :o O mnie każdy facet mówi, że jestem wyjątkowa i magia bije ze mnie... Nic na to nie poradzę :)

Gość algida69
od kiedy to dla podobno szanujacej sie kobiety bycie dziewicą jest złe?? :D :D :D ale wsumie to ty już jestes slawna...pol internetu zna twoje kretynskie teksty!! ;P jakos nie wspominasz o seksualnych rewelacjach w iec upieram sie ze twoje doświadczenie konczy sie pod kołderka i przy zgaszonym światelku i zgrywasz wyuzdana pindeczke :D megażalosne! tyle zarabiasz diewczynko i dalej mieszkasz z mamusia??coś tu zwyczajnie nie gra hahahaha :D

Wieczór przed wyjazdem Aleksa, mrok, las i my w samochodzie. Nie obchodziło nas nawet, że ktoś może przejeżdżać obok. Szaleństwo nas poniosło... Nie to co ze Sangiem, w jego brudnej pościeli...okropność :/ Nikt przey zdrowych zmysłach nie rozebrał by się w pościeli nie pranej od miesięcy, wybacz. Wampiry mają czasem nieciekawe nawyki. Mieszkam z mamą, bo po co mam wynajmowac mieszkanie i wywalać pieniądze w błoto? Mam swój ukochany pokój, bardzo klimatyczny i wyniosę się z niego jak wróci Alek i z nim zamieszkam. Nie zamierzam się gnieździć w kawalerce ze studentami jak ty...

Gość jaguśka868
Brzydka może nie jesteś, ale chora na pewno.

Gość algida69
myśle że masz zeza i zdjęcie ktore pokazujesz od dobrego roku wszystkim zeby wierzyli że jeszcze tak wyglądasz. naprawde to sie spaslas i masz obwisłe cycki ale pewnie nie masz odwagi ich pokazać niby to wyuzdana dziwczynko przy trasie :D ale normalnie fantazja nie ma co...a kto miałby przejeżdzajac droga obok lasuu noca ogladać co ty tam robisz w samochodzie.zero adrenaliny ani czegokolwiek!!nie dośc ze jesteś cnotka to jeszcze bez wyobrazni :P :P

Gość algida69
z mama mieszkasz bo was nie stać na nic lumpeksiaro i wieczna zakonnico!!!!!!!!!!!

Rok temu miałam czarne włosy, blond mam od dwóch tygodni, ale ok :D Mniejsza z tobą idiotko Wkrótce będę miała bloga i tam będą filmiki to zobie zobaczysz moją forme. Biały wiersz dla mojego ukochanego, bardzo tęsknię... Noc, mrok, ciemny las od którego dzieliła nas tylko szyba samochodu... Nasze szepty i oddechy spłoszyły nocne ptaki... Wtedy tak bardzo wierzyłam, że kochasz mnie ponad wszystko. Naszą własną nadludzką miłością, której żaden człowiek nie doświadczy... Teraz jesteś daleko, a ja wciąż czuję Twój zapach i pamiętam Twoje słowa. Alku, kocham Cię z długami czy bez...Po prostu wróć do mnie jak najszybciej. Do maja zapadnę w sen, by czas bez Ciebie minął szybciej :* Nigdy nie zapomnę jak zagrałeś dla mnie tamtego wieczoru :* Merzbeth.

Gość blowwww
tylko na łysiejących lecisz? :classic_cool:

Gość zalamana i upokorzona
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość agent1906
Nie wysmiewajcie się z chorych ludzi, dziewcze ewidentnie ma ze soba problem. Dziewczyno uwazaj, bo takie jak Ty to sie wykorzystuje i porzuca. Zacznij sie leczyc, bo inaczej nikt Cie serio nie potraktuje. Ciekawe czy ten Twoj krolewicz w ogole ma zamiar wrocic :D

Gość algida69
i wszystko jasne - aleks jest zadłużony i dyma cie bo pracujesz na jego długi koslawa dziuniu :D :D :D

Gość juiehfuibfuy
znalazlas sobie faceta który łysieje i leci na twoja wypłate buahahaha!!!!!!

Gość juiehfuibfuy
i ja mówie o tym zdjeciu w czarnych wlosach,to jest wlaśnie stare i wszedzie je pokazujesz bo przytylaś strasznie i swiatu sie nie chcesz pokazać!!!!

Gość LOL9090
Algida ciągnie zadłużonemu łysolowi bez wyobraźni w seksie. LOL hahaha!

Gość Kwazar69
anno marciniak czyli moja suko wracaj do kuchni umyj garnki i przestań się już ośmieszać w necie bo powiem twojej mamie zaraz po tym jak dostaniesz w mordę

Gość folenendżelsześćsześćsiedem
Algida a na tej stronie będą filmiki z cyckami?tymi obwisłymi twoimi znaczy sie? Wiesz forma zobowiązuje...mhm

nienawidze cie szmato, schudlam juz 6 kg i nie przestane choc wcale nie mialam nadwagi. i przestań sie podszywać idiotko, to nikogo nie śmieszy!! cierpię, nienawidze samotnych nocy, tęsknie za ukochanym on obroni mnie przed złym światem :*

Mój ukochany ma wspaniałą wyobraźnię i pokochał mnie taką, jaka jestem. Nigdy nie będe idealna, ale bardziej obwisłe cycki masz ty i jak nie zamkniesz mordy to wkleje tutaj twój profil z pewnej strony...

Gość wy ją znacie?
:D