Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość sfgdfds
Ważysz tyle co ja więc mnie tak nie wyzywaj!!!

Chyba chora jesteś... Ja jestem szczupła, a Ty gruba i zazdrosna. Zazdroscisz mi Sanga i Aleksa, bo tez gra na gitarze? A ten Twój Cię tylko zdradza, nawet do mnie podbijał. Z zazdrości teraz piszesz o mnie, szkoda mi Ciebie dziecko...

Gość kumbalabumba
Anno, masz taki koszmarny ryj i jesteś gruba i żaden jeden cie nie zechce podpisano Piotr P nienawidze cie

Gość PIOTR_z_bąblińca
Kocham CIę SKARBEŃKU wróć :***************

Gość KWAZAR69
Anka leć mi zrobić kolacje bo jak nie to Cie znowu pobiję, oddawaj moje gry na play station

Gość Piotr Pytel
Nie to na prawde ja Kocham cie Aniu wróć domnie prosze

Gość fallen leaves
hahahah ale się usmialam :D Sang na pewn bedzie zachwycony jak zobaczy ten temat :D

Gość Algida, To TY?
hua hua?

Gość KLOS2249
JEZELI CHODZI O WNETRZE DO DAJ MU TO CO CHCE BO WCZESNIEJ MU NIE DALAS TEGO CO CHCIAL :)

Gość fallen leaves
A ja czekam na objawienie prawdziwego Sanga :D i jego zdanie w tym temacie. Z tego co słyszę, to właśnie Ty Algido :D Mozna bylo poczytac ciekawą wiadomość już kiedys u Ani. Jesteś chora psychicznie :D Tyle powiem:D

Ja chora? I kto to mówi... Ty od tych psychotropów kiedyś się w drzwiach nie zmieścisz, dziewczyno. W lustro spójrz, a potem dopiero się wypowiadaj o mnie. A ten temat to zwykła prowokacja była idiotko

Gość fallen leaves
teraz tam mowisz bo sie boisz reakcji Sanga xD

Gość Alocha
Algida! Ty jesteś chora psychicznie! Piszesz sama i udajesz, że pisze to Piotr, który ma problemy z pisaniem i myślisz, że nikt się nie zorientuje? Myślisz, ze każdy Cię kocha? Podnosisz sobie tym samoocenę? Wiesz że pisanie za kogoś jest karalne? Gratulacje głupoty!

Gość alekino
jestem gwiazdą taką jak gwiazda

Aż tak się Wam nudzi? Żałośni jesteście, że zakładacie w moim imieniu jakieś chore tematy. Wam już nawet psychiatra nie pomoże

"Napisał, że ma nadzieję, iż zmieniłam się wewnętrznie na lepsze." Jesteś moze totalną idiotką? Napisał ci takie coś a ty lecisz jak idiotka? No faktycznie będzie cię szanował. Klasy ci brak, mała

Gość Alocha
Merz uważaj żebyś ty od tych psychotropów nie spuchła. Wkleję tutaj pewną ciekawą rozmowę z Tobą, a raczej z Twoim męskim alter ego ;)

Gość BladowłosaMerz.
Alocha Wszyscy czekają niecierpliwością :o

Gość Alocha
PannaNieistotna - rewelacyjny nick sobie wybrałaś ;) Co do IP zrób to - ja również posprawdzam IP i okaże się kto pisze w czyim imieniu ;).. Bo sama siebie przecież oskarżać nie będziesz. Z resztą nikt tu się Ciebie nie boi ;) A sprawa na policję nie trafi i tak czy siak, bo to Ty piszesz tutaj w czyimś imieniu. Sama z chęcią to zgłoszę za osoby, które nawet nie wiedzą, że tu piszą xD

Gość Alocha
BladowłosaMerz PannaNieistotna Piotr Pytel KWAZAR69 PIOTR_z_bąblińca To wszystko Twoje nicki ;)

Gość ciekawska?
Ale o co te klotnie? Przeciez koles jest tak oblesny, ze szok i jeszcze ta jego czupryna, a raczej jej brak ;-). I mysli, ze w tych ciuchach wyglada cool. Esz.... Widac oblech zostawil dziewczyne rok temu, bo mial nadzieje, ze uda mu sie znalezc cos lepszego, ale zadna go nie chciala, to wraca du durnej malolaty...Z barku laku dobry kit.